MSI X460 i X468DX

poruka: 8
|
čitano: 2.021
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MSI X460 i X468DX".
14 godina
neaktivan
MSI X460 i X468DX

Nije loše, stvarno nije loše.

Sad koja će cijena biti...

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: MSI X460 i X468DX
Linkosaan kaže...

Ja imam jedan MSI laptop, kupljen prije nepunih mjesec dana, i odlična kvaliteta, nadam se da će i ova dva modela biti takva, i bolja, nisu preskupi a pružaju dobar omjer uloženo/dobiveno.

Jack Daniels is the way to go !
14 godina
neaktivan
MSI X460 i X468DX

4Gb RAM-a, pretpostavljam

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blacky_RI kaže...
Linkosaan kaže...

Ja imam jedan MSI laptop, kupljen prije nepunih mjesec dana, i odlična kvaliteta, nadam se da će i ova dva modela biti takva, i bolja, nisu preskupi a pružaju dobar omjer uloženo/dobiveno.

Koliko si ga platio ako se smije znati?

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
MSI X460 i X468DX

Ma MSI rules po svakom pitannju. Svaka grafa, laptop, MBO itd. su odlicne kvalitete. Nikad nisam imao problema sa tim proizvođačem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
Blacky_RI kaže...
Linkosaan kaže...

Koliko si ga platio ako se smije znati?

Smije se znati, 4 tisuće + gratis torba

14 godina
neaktivan
Blacky_RI kaže...

Pa to čovječe uopšte nije skupo. Definitivno stoji ono što si rekao, uloženo-dobiveno.

Best buy {#}

14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
Blacky_RI kaže...

Pa to čovječe uopšte nije skupo. Definitivno stoji ono što si rekao, uloženo-dobiveno.

Best buy {#}

Pa i nije, evo sad radim svoj prvi review pa ga slobodno pročitaj za nekih 15 minuta ću biti gotov. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice