Microsoft tuži GER zbog distribucije 70 tisuća nel

poruka: 13
|
čitano: 2.437
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft tuži GER zbog distribucije 70 tisuća nel".
17 godina
neaktivan

a propos kupnje: kupio sam dvije meni iznimno drage igre: Halo 2 i Bioshock 2 (u Austriji), obje isključivo za Windows_Live i obje sa SecuROMOM i maks. 3 aktivacije igre (odnedavno to više uopće nije moguće). i tasko je sve propalo (i moja lova, jasno). tu mi se MS toliko zgadio da više nikad nisu od mene dobili (i neće) niti novčić. otad sve samo piratski i nikako drugačije. Nadella to može zahvaliti svom prethodniku - kretenu od Ballmera. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 4 hvala 0
17 godina
odjavljen

Na piratebay-u imate besplatnu verziju office-a 2013, odlicno radi.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

4 2 hvala 2
17 godina

Libre Office je sasvim dovoljan.

8 3 hvala 2
13 godina
Re: Microsoft tuži GER zbog distribucije 70 tisuća
Hummer kaže...

Kamo sreće da je!

10 godina
protjeran

Ajme ovih morona sa TDownovim sindromom, mora da rade za MS, troll fest.

Moj PC  
3 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kao prvo TD je moje pravo i mogu davati kad se ne slažem.

Drugo ne vrijeđaj.
Treće kad napišeš bilo kakav komad softvera i onda se izjasnite da li podržavate piratizirani softver i da li to preporučujete.
A što se tiče TD za Libre Office, meni nije dovoljan i ako je nekom dovoljan ne znači da je svima.

10 godina
protjeran
neo.gz kaže...

Kao prvo TD je moje pravo i mogu davati kad se ne slažem.

Drugo ne vrijeđaj.
Treće kad napišeš bilo kakav komad softvera i onda se izjasnite da li podržavate piratizirani softver i da li to preporučujete.
A što se tiče TD za Libre Office, meni nije dovoljan i ako je nekom dovoljan ne znači da je svima.

Strava na Bug forumu, najezda tatičara. Podrzavanje fasisticke IT kompanije koja je beskrupolozno unistavala konkurenciju je u najmanju ruku glupo, a braniti takvu kompaniju je vec dijagnoza koju profesionalac treba da postavi.

13 godina
neaktivan

Gdje sam ja branio Microsoft? Citiraj.

10 godina
protjeran
neo.gz kaže...

Gdje sam ja branio Microsoft? Citiraj.

Pop Pop
16 godina
odjavljen
Hummer kaže...

Dokle god ne moraš poslati financijska izvješća/neke čudne formulare na Poreznu. Bez Excela ne mrda...

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
15 godina
neaktivan
ePorezna prima xml i pdf za većinu dokumenata, a osim toga imaš bezbroj besplatnih alata koje mogu snimiti dokument u Excel formatu... Druga stvar je što smo svi naučili na office.
17 godina

To što je naša državna uprava banana pa ne stavljaju besplatne alternative i ne uče svoje uhljebe da to koriste to je druga priča.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hummer kaže...

To što je naša državna uprava banana pa ne stavljaju besplatne alternative i ne uče svoje uhljebe da to koriste to je druga priča.

pa ne znam baš. banana je korisno i zdravo voće a naša državna uprava ... ovaj ... khm ... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice