Mantle u praksi

poruka: 41
|
čitano: 7.834
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mantle u praksi".
11 godina
protjeran
Mantle u praksi

Izvor ?

Do it

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Mantle u praksi

Par testova (pri dnu članka)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
Mantle u praksi

Pravi test če biti, ako Bog da če me riješiti BN-a jer imam Intel Pentium G2020 2.9Ghz, i Sapphire HD7770 Vapor-X dobiti he3ački  boost u igrama :DD

Strm
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mantle u praksi

Koliko sam shvatio po tekstovima na netu, radi se prvenstveno o prebacivanju zahtjevnih radnji sa CPU-a na GPU, optimizaciji komunikacije među njima i rezultirajučem oslobađanju uskog grla na konfiguracijama sa jačom grafičkom ali slabijim CPU-om.

Dakle ništa od 'izvlačenja dodatnih performansi' iz postoječih grafulja...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Koliko sam shvatio po tekstovima na netu, radi se prvenstveno o prebacivanju zahtjevnih radnji sa CPU-a na GPU, optimizaciji komunikacije među njima i rezultirajučem oslobađanju uskog grla na konfiguracijama sa jačom grafičkom ali slabijim CPU-om.

Sve piše samo ljudi ne čitaju, pa misle da će s jadnim procom i jadnom grafičkom dobiti boost 45%.

Nemoš od govanca pitu napraviti, tako je od početka svijeta. {#}

Čovjeka možeš najlakše upoznati po njegovim manama. Vrline može svatko odglumiti
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

mislim da ipak ima nekih 10ak posto poboljšanja..

al ni ovo nije za bacit, vjerojatno ti je to teško kao nvidia fanboyu pojmit. no sve će bit super kad nvidia izbaci i svoj api

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
nixass kaže...

al ni ovo nije za bacit, vjerojatno ti je to teško kao nvidia fanboyu pojmit. no sve će bit super kad nvidia izbaci i svoj api

10 ili 40 posto ili pak nešto između u slučaju kad ionako za istu cijenu dobiješ podjednaku grafu je win-win situacija za amd uu svakom slučaju, no o tom potom

17 godina
neaktivan
nixass kaže...
Dado_ZG78 kaže...

WTF???

Čime je ovo bilo izazvano?

Uostalom jako loše bi bilo da Nvidia sad izbaci neki svoj API i da nastane segmentacija. Treba težiti unifikaciji softverskih platformi a ne nekakvim 'proprietary' rješenjima. Od toga neće nitko profitirati a najmanje mi korisnici.

Lijep pozdrav ;)
13 godina
neaktivan
Mantle u praksi

Kod mene je osjetno ubrzanje na star swarmu, nekih 50%. Testirao sam i sa overclockom da vidim stabilnost i maksimalni potencijal konfiguracije.

Bilo bi dobro da još netko stavi svoje rezultate pa da vidimo kako se ponaša na kojoj konfiguraciji.

Postavke Postavke
DirectX :::: Mantle :::: mantle + Overclock DirectX :::: Mantle :::: mantle + Overclock
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina

Evo mojih testova...nisam ništa clockao, tako da tu verziju nemam :)

Postavke su standard i svakako napominjem da mi je instaliran bench na disku sa strane, ne na SSDu gdje i OS.

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 16:12 (mrxa1).
17 godina
Mantle u praksi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice