Loš kvartal za HG Spot

poruka: 386
|
čitano: 83.085
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Loš kvartal za HG Spot".
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot
Jako dobar post! Kupac bi mogao zažmiriti na više cijene u slučaju da ostalo (prvenstveno web i raznovrsna ponuda) štima, a ovako im kupac nema razloga oprostiti višu cijenu. Ponuda mora biti ili jako široka ili jako duboka (ekonomisti će znati o čemu pričam), jer te u suprotnom konkurencija pojede. Takav je jednostavno zakon tržišta... Uzmimo Feniks kao primjer. Nemaju nešto previše konkurentne cijene, ali zato imaju jaku ponudu nekih artikala koje drugi jednostavno ne drže ili ih sve donedavno nisu držali i zato unatoč cijenama koje nisu idealne neće propasti. Imam dojam kao da HGSPOT želi biti Links sa lošijom ponudom i cijenama, a to mi nikako ne djeluje kao dobar način za opstanak na tržištu koje neprašta tako banalne greške...
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Kupio sam komp u HG Spotu prije tri godine i od kupnje nisam imao niti jedan tehnički problem, bravo za HG Spot tada, ali danas jad i bijeda. Danas da bi HG Spot preživio, a za sada je u debelo vegetirajućem stanju mora pothitno spustiti cijene, cijene koje bi u najmanju ruku morale biti jednake kao u linksu pošto im je on glavni konkurent u prodaji ovoga tipa. Od web stranice me zaboli glava, ona pradavna je bila fenomenalna, slična kakvu danas ima links. E sad što bi ja volio kad uđem u IT dućan je to da za svaku komponenentu koju posjeduju vidim u izlogu i da u najmanju ruku postoji testni prostor da vidim kako radi, da ju mogu primiti u ruku ( da barem osjetim kako je držati HD 5970, 5870, kad nemam para da ju kupim). Da postoji kutak gdje je prikazan overclocking postupak. Da kad kupim recimo monitor prije nego napustim dućan imam mogućnost vidjeti da li postoje loši pikseli i da mi ga zamijene ukoliko ih ima, a ne da kad dođem kući mogu lagano čupat kosu s glave. To bi bio pravilan odnos prema kupcu.

Radnik je najmanje kriv za neuspjeh tvrtke, a prvoga najure van. Manageri su glavni krivci i prvi moraju snositi posljedice svoje loše politike vođenja tvrtke. Mislim da bi u današnje vrijeme radnik radio i za mizeriju (premda to već i čini) nego dobio otkaz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Loš kvartal za HG Spot
Anubis22 kaže...

Kupio sam komp u HG Spotu prije tri godine i od kupnje nisam imao niti jedan tehnički problem, bravo za HG Spot tada, ali danas jad i bijeda. Danas da bi HG Spot preživio, a za sada je u debelo vegetirajućem stanju mora pothitno spustiti cijene, cijene koje bi u najmanju ruku morale biti jednake kao u linksu pošto im je on glavni konkurent u prodaji ovoga tipa. Od web stranice me zaboli glava, ona pradavna je bila fenomenalna, slična kakvu danas ima links. E sad što bi ja volio kad uđem u IT dućan je to da za svaku komponenentu koju posjeduju vidim u izlogu i da u najmanju ruku postoji testni prostor da vidim kako radi, da ju mogu primiti u ruku ( da barem osjetim kako je držati HD 5970, 5870, kad nemam para da ju kupim). Da postoji kutak gdje je prikazan overclocking postupak. Da kad kupim recimo monitor prije nego napustim dućan imam mogućnost vidjeti da li postoje loši pikseli i da mi ga zamijene ukoliko ih ima, a ne da kad dođem kući mogu lagano čupat kosu s glave. To bi bio pravilan odnos prema kupcu.

Radnik je najmanje kriv za neuspjeh tvrtke, a prvoga najure van. Manageri su glavni krivci i prvi moraju snositi posljedice svoje loše politike vođenja tvrtke.  Mislim da bi u današnje vrijeme radnik radio i za mizeriju (premda to već i čini) nego dobio otkaz.

Cek oni to ne dopustaju?

Ja takav monitor nikada ne bih kupio onda...

In Control
15 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Bilo nekada, danas neznam kakva je situacija jer nisam još kupovao novi monitor, ali uskoro planiram. Ako budu imali ikakvu ponudu možda pružim šansu HG Spotu, ali prije toga neka si stabiliziraju jeftiniji cjenovnik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anubis22 kaže...

Kupio sam komp u HG Spotu prije tri godine i od kupnje nisam imao niti jedan tehnički problem, bravo za HG Spot tada, ali danas jad i bijeda. Danas da bi HG Spot preživio, a za sada je u debelo vegetirajućem stanju mora pothitno spustiti cijene, cijene koje bi u najmanju ruku morale biti jednake kao u linksu pošto im je on glavni konkurent u prodaji ovoga tipa. Od web stranice me zaboli glava, ona pradavna je bila fenomenalna, slična kakvu danas ima links. E sad što bi ja volio kad uđem u IT dućan je to da za svaku komponenentu koju posjeduju vidimu izlogu i da u najmanju ruku postoji testni prostor da vidim kako radi, da ju mogu primiti u ruku ( da barem osjetim kako je držati HD 5970, 5870, kad nemam para da ju kupim). Da postoji kutak gdje je prikazan overclocking postupak. Da kad kupim recimo monitor prije nego napustim dućan imam mogućnost vidjeti da li postoje loši pikseli i da mi ga zamijene ukoliko ih ima, a ne da kad dođem kući mogu lagano čupat kosu s glave. To bi bio pravilan odnos prema kupcu.

Radnik je najmanje kriv za neuspjeh tvrtke, a prvoga najure van. Manageri su glavni krivci i prvi moraju snositi posljedice svoje loše politike vođenja tvrtke. Mislim da bi u današnje vrijeme radnik radio i za mizeriju (premda to već i čini) nego dobio otkaz.

Links im nikako nije konkurencija.Zapravo Links ne treba smatrat HGspot konkurencijom,jer je dotični spot daleko od toga,Grafičke nema smisla držat u izlogu jer imaš tone slika na netu pa znaš kako izgledaju,a izlog ti ne može pokazat dal grafa radi bez greške.Ovaj kutak za OC je naprosto presmiješano zbog jako puno razloga.Također ako monitor ima dva zaglavljena(čitaj:mrtvih) pixela ne spada pod garanciju i nemože se zamijenit.Jedino ako taj broj prelazi garancijom određenu granicu(najčeđće više od pet)Dva puta sam išao u HG spot(prije dvije godine) i dva puta tu robu nisu imali na lageru,a na webu je pisalo dostupno.U Linksu sam ove godine kupovao pet puta i svih pet puta je roba bila dostupna kako je pisalo na webu.U ADM-u sam ovu godinu kupovao dva puta i roba je uvijek bila dostupna.Nekad davno HGspot je bio odličan i trgovao je sa najačim brandovima poput BGF-a,Foxcon-a,Asus-a,XFX-a.idt,i tada su dobro poslovali,a danas u HG spotu jedva uspiješ nabavit i Biostar,a kamoli neku GTX470,HD5870,itd,itd..

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 16:07 (microman).
17 godina
Loš kvartal za HG Spot

hgspot ne konkurira jer ima visoke cijene, sporu dostavu i neopremeljene poslovnice

- cijene se vide iz web-a

- spora nabava/dostava: obicno vanjsko kuciste za hdd sam cekao 9 dana (9-ti dan sam slao email pa je onda konacno doslo)

- neopremljene poslovnice: neke poslovnice nemaju niti sve komponente za sastaviti racunalo (i to ne neko zahtjevno, vec uredsko racunalo), a kamoli za neke zahtjevnije korisnike

usput kad se spominjao ADM i plaćanje te dostava - narucivao sam stvari koje su mi dolazile u roku od 22h (za neke je trebao i dan i pol) u dalmaciju, a placao sam pouzecem

links isto zna zafrkavati narudzbom preko web-a pa kada narucis nista ne javljaju nego kada nako 10 dana pitas onda ti kazu da to nemaju (unatoc sto je bilo na web-u kao raspolozivo)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 16:24 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot
Mene zanima zašto se nakon neuspjeha HGSPOT nije vratio na staro tj. da opet počne dilati dobar hardver po ok cijenama. Nekako sumnjam da će im one vizualne kerefeke ljubičaste boje donijeti nekakav napredak na poslovnom planu. Što se mene tiče, mogu imati poslovnicu u hrastovoj šumi sve dok su im cijene takve do pada u drugi plan. Ljubičasta boja? Pa zar hardver kupuju uglavnom cure/žene i feminizirani pripadnici ružnijeg spola? Ajde da su nastavili prodavati vešmašine i slične artikle, a hardver odbacili, rekao bih, okej može, no ovo je udar na zdrav razum i logiku. Trebali su za svoje boje odabrati crnu i bijelu, a za slogan ovo... "Jednostavnost prije svega. Mi štedimo na boji, da bi Vi mogli kupovati jeftinije!"
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
igy kaže...

hgspot ne konkurira jer ima visoke cijene, sporu dostavu i neopremeljene poslovnice

- cijene se vide iz web-a

- spora nabava/dostava: obicno vanjsko kuciste za hdd sam cekao 9 dana (9-ti dan sam slao email pa je onda konacno doslo)

- neopremljene poslovnice: neke poslovnice nemaju niti sve komponente za sastaviti racunalo (i to ne neko zahtjevno, vec uredsko racunalo), a kamoli za neke zahtjevnije korisnike

usput kad se spominjao ADM i plaćanje te dostava - narucivao sam stvari koje su mi dolazile u roku od 22h (za neke je trebao i dan i pol) u dalmaciju, a placao sam pouzecem

Ja u ponedeljak naručio Thermaltake ElementS kućište(kod ADM-a) i došlo je jučer u deset sati ujutro.Uglavnom ja sretan,presretan.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 16:29 (microman).
17 godina
Anubis22 kaže...

Ovisi kaj ocekujes od kompa kak spada komp ili poluproizvod na staklenim nogamaSmijeh, evo kaj je isto prije tri godine kupil jedan moj poznaniku u HG Spot znaci gotovu konfiguraciju kad je bas htel sve gotovo eh da je drukcije napravil al nije.Smijeh Kuciste koje nema cak niti utora za slusalice i mikrofon recimo pa onda ono napajanje Neon bogu za plakat koje je doslo s kucistem i Maxtor disk koji je bucan ko kombajn. Uglavnom zbog loseg napajanja bilo je s kompom problema no to nisu htjeli zamjenit bez nadoplate a on nije htel platit naknadno a isto je bilo i za kuciste. Na kraju nakon natezanja s njima odustal je od svega, i otvorili smo kuciste iako je pod garancijom i zamjenili napajanje i kucište i nema frke sve je posle stimalo Maxtor disk jos radi ali ronda kaj sad.Nevinašce Takve zbrda zdola slozene kompove od sumnjivih djelova i ostataka su u tom ducanu prodali puno, a prodaju i u ostalim losim firmama ili shoping centrima isto tak i danas. Ovaj doticni komp kojeg sam spomenul je kostal 4.800 kn platis a dobis macka u vreci pa ga fuckaj onda.Nevinašce

16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Co7 kaže...
Mah... ako cemo iskreno... ja ne volim kupovati u webshopovima... I svi se tu pozivate na zakone da imas pravo vratiti stvar u roku od 30 dana, bla bla bla... daaaaaaa... A svi znamo da su u HRV zakoni samo da se krse (dobro ne svi, ali velika vecina)... Sto cete ako vam ne vrate novac? Tuziti ih (platit ce te odvjetnika 30 puta vise nego sto vrijedi taj komad opreme)... a posto u HRV i to moze otici u zastaru jako brzo... necete nista drugo ni dobiti...

Ovisno o cemu pricas, ali najvjerovatnije nema zastare za takve stvari!

Drugo, vecina web shopova je obrt, tako da odgovaraju cijelokupnom imovinom fizicke osobe (vlasnika), tako da nije moguce da nesto sjebu jer ce im prisjesti ako to naprave!

Itd.. itd...

Zastara za takve stvari je dvije godine (evo pitao sam tatu samo da mogu tu napisati)... pa se razmisljaj koliko ces ti tu uspjeti utjerati kome sto...

Tvoj tata nema pojma!

Za sta je zastara dvije godine? Molim te napisi....

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
neaktivan
The Man kaže...
Pa vidis the man, ja takvo sto ne volim, jer cijenim trud... ali da sam hgspot, educirao bih prodavace da znaju sve o komponentama koje prodaju...

Što točno ne voliš? U jednom kliku miša dobiti sve informacije o proizvodu? Pa pobogu, u trgovinu se ide kupovati i treba obratiti pozornost da se istakne cijena, količina i raspoloživost robe. 99% proizvođača daje na svojim stranicama puno točnije informacije nego nekakva IT trgovina, baš zato što se to od njih i očekuje. Koliko se god HGSPOT trudio od sebe napraviti nešto EKSTRA oni nikad neće (jerbo ni ne mogu) biti više od IT samoposluge koja pruža usluge servisa i dostave... Prpić je uspio, jer je pokrenuo pravu stvar u pravo vrijeme i imao mnogo sreće, no za ovo što sada izvodi nije ni vrijeme ni mjesto, a čini se da ga i sreća polako napušta...

Moras shavtit da postoje ljudi koji ne znaju ENG, ili nisu dovoljno sigurni u svoje znanje! Slazem se da je to potrebno i pozeljno ALI uz kratki opis na HR.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...

Kao prvo po muci se poznaju junaci koji ne odustaju. Nije nam lako i definitivno se nalazimo u nezavidnoj situaciji ali se i dalje trudimo. Dobro, vi kupujete u AMD-u zbog niske cijene jer si oni to mogu priuštiti (neću ponavljati zbog čega).

HGspot starta ispočetka i bilo bi fer da nam date drugu šansu jer se dosta toga promijenilo što naši kupci mogu potvrditi. Kao primjer da se trudimo mogu Vam navesti brojne akcije koje imamo i koje možete pogledati na našem webu ali i odlične prezentacije za naše kupce. Npr. od danas u našoj poslovnici u Utrinama možete isprobati kako funkcionira 3D monitor i odigrati zanimljive igrice.

Budući da kupujete novo računalo možete nazvati naše kolege koji će Vam rado pomoći. Mogu Vam garantirati da će Vas dočekati ljubazno osoblje, ali ako ćete imati problema slobodno se javite na moj mail ana.matic@hgspot.hr s imenom osobe s kojom ste razgovarali.

Ana

Ne prvo je ovo: Junaci se nadju u muci radi svoje nesebičnosti, pomaganja nevinima i ostale tipicne junacke stvari. Vi ste se našli u muci kroz cisto sumnjive radnje i pitaj boga kako ste propali, di su novci nestali, svašta se pisalo, svašta se pricalo pa i tu na forumu. Npr. od premještanja novca iz firme u druge firme, raznih malverzacija i slicno, ne sjecam se tko je reko tocno i kada ali znam da se svašta pricalo. Naravno nikad ništa konkretno nije dokazano ali di ima dima ima i vatre. Tada ste izgubili povjerenje velike vecine informaticki "obrazovanijih" kupaca, ako ne i prije sa raznom bijelom tehnikom i ostalim gov*ima koje ste prodavali u vašim "ducanima" nekontrolirano i neplansko širenje posla na taktiku "od cackalice do lokomotive" i slicno. Dakle vi ako ste junaci onda ste antijunaci, pravu muku poznaju vaši radnici koji su, kolko-tolko, ni krivi ni duzni popušili radi vašega "junačenja".

E sada kao drugo. Nikoga skoro ne zanima zasto je u ADMu jeftinije ubiti ajde zagrist cu, evo i boldano: Kako objasnjavate 5970 kod vas 5520kn a u ADMu 4700kn i još OC verzija? Da nije bezobrazno bilo bi smiješno. Meni bi bilo logicnije da bi lanac trgovina nudio jeftinije cijene radi svoje velicine, prometa, pristupa dobavljacima i slicno (zar ne funkcioniraju na tom principu razni lanci trgovina) nego jedna trogvinica koja je donedavno obitavala u podrumu. Na svu srecu imamo mi kupci danas na izbor di cemo kupiti. I vjerujte mi kad kazem, vecina nece više u HGspot upravo zbog ovoga sto se moze procitati u ovoj temi.

Ništa se nije promijenilo sto je potvrdio i gospodin Pripic sa svojim tekstom. Kada procitam "novo lice tvrtke - veselje i ugoda trgovine" odmah mi je jasno sve, a kolko vidim i vecini ljudi, isprazne fraze, pa neidem u billu po ariel bemti. Ponuda je blago receno slaba, web stranica je katastrofalna, dizajn je uzasan. Pitam se jel autor uopce ima semestra na dizajnu i sta se dogadjalo u vašim glavama kada ste prihvatili ovaj koncept, a mozete vrlo jednostavno otici na links, ADM i pobogu, ako ništa drugo, kopirat njihov stil, jer je jednostavn i funkcionira, da tko bi rekao!. Vaš vizualni identitet govori sve samo ne iformaticka prodavaonica. Slazem se da je trbalo promijene u indentitetu tvrtke kada se krece ispocetka. Mogli ste uzet stil koji funkcionira i uklopit ga u vlastiti originalni dizajn. Ovo sto sada imate ne valja i cisto me zanima koliko je dizajn naplacen.

I zapamtite nece ljudi kupovat racunala kod vas dokle god ove dvije stvari nisu zadovoljene cijena & ponuda

Da izrazito sam oštar i da vecinom "pljujem" ali ne bez razloga. I baš mi je drago da su clanovi HGspota na ovom forumu da mogu procitat iskrene kritike informaticke zajednice. Nemojte misliti slucajno da je ovo nešta osobno ali neke stvari treba rec i to oštro. Mozda se trgnete

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 19:40 (mislav_01).
15 godina
Loš kvartal za HG Spot

Preskupi su pa to ne čudi.......!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Ajde pogledajte molim vas ovu konfiguraciju i njihove komentare...

http://www.hgspot.hr/page/1/stolna-racunala-limited-edition

Evo izabrao sam samo za vas najsjajniji biser! Namigiva

Inteli procesori su već dugo vremena best buy. Kvaliteta i performanse se ne daju mjeriti s konkurentskim AMD-om. Njegova brzina od 2.9 GHz i dvije procesorske jezgre pokretat će sve naslove još dugo vremena.

ROFL Smijeh

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
The Man kaže...

Inteli procesori su već dugo vremena best buy. Kvaliteta i performanse se ne daju mjeriti s konkurentskim AMD-om. Njegova brzina od 2.9 GHz i dvije procesorske jezgre pokretat će sve naslove još dugo vremena.

ROFL Smijeh

Hahahahaha....pentium će još dugo vremena pokretati sve naslove....

Stvarno ROFL!!

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina

opet po starom uvali sve što možeš dok ima budala

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
The Man kaže...

ROFL Smijeh

Smijesno,i u neku ruku zalosno.

400W renomiranog proizvođača Fortron bit će više nego dovoljno        - Majko mila. Napisano kao da se radi o 1000W.

There is no spoon.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 22:46 (VirtUoso).
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
The Man kaže...

ROFL Smijeh

Smijesno,i u neku ruku zalosno.

Ako misliš da je to smiješno, onda im pogledaj PDF katalog. U katalogu uz HD 5570 grafu stoji natpis "Za gamere"?! Smijeh

17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Ne prate oni sta mi pisemo. Od jucer se Ana nije ulogirala. :- )

Brate mili pa bolje bih ja cjenik sredio i opisao konfiguracije nego oni...

There is no spoon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

One slike mlađarije kako skače po zraku baš pašu u katalog k'o rđava sjekira u med. Iznenađen

Ali koji je tek to nivo kulnosti! Namigiva

HGSPOT, pa vi ste truli k'o banana... Smijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Loš kvartal za HG Spot

Zašto kategorija Računala ima sliku UPS-a?

UPS ili Računalo? UPS ili Računalo?
U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina

Malo su si zabrijali...

Četvrtasto je, ima jedan gumb...TO JE SIGURNO RAČUNALO!!! =) Smijeh

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Da me ne bi netko krivo shvatio, ja u dubini svoga srca još uvijek volim HGSPOT. To je trgovina hardverom iz moje mladosti uz koju me vežu jako lijepe uspomene. Ono što ne volim je to što sad od HGSPOT-a rade. Nedostaje mi ono sivilo Utrina iz davne 2003. godine i onaj urbani geek od trgovca s kojim sam se tamo žustro raspravljao o tome kako Plextor prže nisu više dobre kao nekad i kako ih sad (odnosno davne 2003. godine) Pioneer gazi. To su bila vremena kad si ih još mogao dobiti na telefon... Tamo sam si kupio svoj prvi dual-core procesor... To su bila vremena...

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Trebalo bi "loš kvartal za HG Spot"  preimenovati u "loš kvartal za cijelu državu", a odmah se treba nadovezati sa novom temom da nas čeka još "loših kvartala" kako se stvari odvijaju.

Al ajde, otvorila se tema o HG-u pa ajmo zapalit vatru, spalit vražiji HG i plesat u kolu, uz neku čirilicu jer je to danas popularno kod "nas" mladih.

Kada rezimiram sve postove ovdje od onih gosp. Prpića pa sve do onih trolovskih mogu između redaka pročitati:

- HG Spot odradio gubitak u prvom kvartalu, visoki troškovi kako je gosp. Prpić naveo + mali promet zahvaljujući krizi = ajd relativno prihvatljivo objašnjenje

- ponuda je nešto slabija nego kod drugih no osnovne modele imaju (donekle)

- web site koma, tu se svi slažu. Makar je to možda i stvar navike, svugdje ista šablona ... sad tu nešto drugo, nit smrdi nit miriši

- pretraživač ne radi još kako se spada...u biti to me sve podsječa na release Age of Conana...fakat izgleda super i inovativno (donekle) al bugova toliko da nemreš koristit

- cijene u usporedbi sa web shopovima su koma, al kod nas je uvijek bio divlji zapad po tom pitanju.

Netko je bio napisao kako na upit spuštaju cijenu, ne mogu to potvrditi i sad nemam pojma dal je to slučajnost ili šta ali bio sam kupovao sluške Megalodon. Kod njih cijena neka bolesna tipa 1599 kn i tako u razgovoru ja spomenem prodavaču. Vidim da je sad cijena 1399 isto kao i drugdje (links)...možda slučajnost...u biti svejedno jer sam kupio neke za 200 kn :p

Osoblje je stvarno ljubazno, nemrem reč da sam svuda vidio isto, a bio sam svuda. Često svratim na kafu tamo jer mi je blizu posla (i frendova), vidim da neki muving je tak da sumnjam ako neko od dripaca sa foruma tu ne kupuje kod njih da ne kupuje nitko.

0 0 hvala 0
17 godina
The Man kaže...

To su bila vremena...

Daj dedica, tiho budi!

Tu si našao prigovarati, samo zato što ti se ne sviđa ljubičasta boja. Nama mladima je ljubičasta početak i kraj, Eros i Thanatos, za nju ginemo i zbog nje kupujemo komponente u (neimenovanim) dućanima informatičke opreme.  Smijeh

Gledam te!
16 godina
odjavljen
Loš kvartal za HG Spot

Pa ne znam kako bi im islo bajno, kada im na stranici ne mogu pronaci niti dvd medije za kupiti. OK, mozda ce neki uspjeti, ali ja nisam uspio sto je je Izlanuo se.

Te stranice od onih pocetnih jednostavnih nisu se nimalo unaprijedile.

Pa ja radije odvalim za Links, mada su mi na 500 metara od mene

P.S. Vidi vraga, konacno su uveli pod rubriku potrosni materijal proizvode...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 0:21 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Loš kvartal za HG Spot

Vratite nam "HG Spot Središće"

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
parizer kaže...

Lol... Od tamo se jedva mogao izvuci 17' monitor... Doduse, kada se sjetim kako su bacali odozgora monitore, a ovi ih primali dolje, ideja mi se bas i ne svidja hehe.

Bolje onda da zatrazimo adresu u Dugavama, gdje su i poceli.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 0:29 (Mrgud Veliki).
17 godina
Mrgud Veliki kaže...
parizer kaže...

Lol... Od tamo se jedva mogao izvuci 17' monitor... Doduse, kada se sjetim kako su bacali odozgora monitore, a ovi ih primali dolje, ideja mi se bas i ne svidja hehe.

Bolje onda da zatrazimo adresu u Dugavama, gdje su i poceli.

Nisam mislio doslovno na taj poslovni prostor zato sam i stavio u "navodnike" Izlanuo se

Tamo sam cekao u redu kao za crni kruh

15 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
The Man kaže...

To su bila vremena...

Daj dedica, tiho budi!

Tu si našao prigovarati, samo zato što ti se ne sviđa ljubičasta boja. Nama mladima je ljubičasta početak i kraj, Eros i Thanatos, za nju ginemo i zbog nje kupujemo komponente u (neimenovanim) dućanima informatičke opreme.  Smijeh

ROFL, ljubičasta? Nama koji su odrasli na zelenoj se dotična ne nalazi u poznatoj / priznatoj paleti boja. Smijeh Eh, ta današnja mlađarija... Glavno da je što šarenije, a sve ostalo je nebitno, jel'da? NamigivaSmijeh

Ali ajde kad već pišem da dam i koji konstruktivan savjet što se dizajna tiče... Prvo trk u Photoshop, otvorit sve ljubičaste grafike i onda Image - Adjustments - Black & White. Nakon toga selektirat' ključne dijelove (npr. u logu "HG") i Image - Adjustments - Brightness/Contrast i spustit' brightness na malo iznad nule. Mislim da bi vam mnogi bili zahvalni da pređete u gray paletu. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 0:46 (vlad0).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice