Istina, LinkedIn funkcionira samo u nekim dijelovima Svijeta. Zadnji posao sam dobio preko njega kao i nekoliko mojih prijatelja. Naravno, zivimo i radimo izvan Hrvatske zadnjih nekoliko godina.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moram priznati da su me u godinu dana dva regrutera tamo htjeli regrutirati, stoga svaka pohvala od mene.
Ako ste nezaposleni informatičar, preporučam da uložite jedan dan iskrenog truda u vaš linkedin račun kao i traženje grupa i kontakata na istom. Pogotovo ako tražite posao i u HR i spremni ste izaći van.

Meni taj LinkedIn služi više kao portfelj poslovnih informacija koji mi se ne uklapaju u fejzbučnu zajebanciju. Svima s kojima radim služi uglavnom za istu stvar, a nije baš da smo stolari ili klesari pa da smo nezanimljivi ukupnoj populaciji. Ako je netko i zainteresiran, to nije posao u Hrvatskoj... Da ne duljim, slabo je kruha od ovoga.

Moram priznati da su me u godinu dana dva regrutera tamo htjeli regrutirati, stoga svaka pohvala od mene.
Ako ste nezaposleni informatičar, preporučam da uložite jedan dan iskrenog truda u vaš linkedin račun kao i traženje grupa i kontakata na istom. Pogotovo ako tražite posao i u HR i spremni ste izaći van.
Ne treba se biti Bog zna kako aktivan. I slazem se o savjetu za informaticare bilo zaposlene ili nezaposlene. Redovito azurirati podatke o sebi, staviti sve certifikate koje posjedujete itd. I staviti tjedni email alert za zanimljive poslove.
Ne treba se biti Bog zna kako aktivan. Redovito azurirati podatke o sebi, staviti sve certifikate koje posjedujete itd. I staviti tjedni email alert za zanimljive poslove.
Koji su inače većinski sranje, od ECDL-a nadalje, ali na to svi žmire jer im ovakva situacija odgovara. Čak i certifikati koji nisu vezani uz informatiku su većinski sranje - bar oni jezični s kojima sam se susretala.