LinkedIn ima 400 milijuna registriranih korisnika,

poruka: 6
|
čitano: 1.931
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LinkedIn ima 400 milijuna registriranih korisnika,".
14 godina
neaktivan

Istina, LinkedIn funkcionira samo u nekim dijelovima Svijeta. Zadnji posao sam dobio preko njega kao i nekoliko mojih prijatelja. Naravno, zivimo i radimo izvan Hrvatske zadnjih nekoliko godina.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 6:22 (Viggo).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LinkedIn ima 400 milijuna registriranih korisn
Samo? Sa obzirom da ova mreža nije general purpose, to je zapravo puno.

Moram priznati da su me u godinu dana dva regrutera tamo htjeli regrutirati, stoga svaka pohvala od mene.

Ako ste nezaposleni informatičar, preporučam da uložite jedan dan iskrenog truda u vaš linkedin račun kao i traženje grupa i kontakata na istom. Pogotovo ako tražite posao i u HR i spremni ste izaći van.
Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
10 godina
odjavljen

Meni taj LinkedIn služi više kao portfelj poslovnih informacija koji mi se ne uklapaju u fejzbučnu zajebanciju. Svima s kojima radim služi uglavnom za istu stvar, a nije baš da smo stolari ili klesari pa da smo nezanimljivi ukupnoj populaciji. Ako je netko i zainteresiran, to nije posao u Hrvatskoj... Da ne duljim, slabo je kruha od ovoga.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam jedan od tih neaktivnih, al imam profil cca 6-7 godina i imao sam nekoliko interviewa za posao zbog toga. Čak i jedna naša firma me kontaktirala.
Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Samo? Sa obzirom da ova mreža nije general purpose, to je zapravo puno.

Moram priznati da su me u godinu dana dva regrutera tamo htjeli regrutirati, stoga svaka pohvala od mene.

Ako ste nezaposleni informatičar, preporučam da uložite jedan dan iskrenog truda u vaš linkedin račun kao i traženje grupa i kontakata na istom. Pogotovo ako tražite posao i u HR i spremni ste izaći van.

Ne treba se biti Bog zna kako aktivan. I slazem se o savjetu za informaticare bilo zaposlene ili nezaposlene. Redovito azurirati podatke o sebi, staviti sve certifikate koje posjedujete itd. I staviti tjedni email alert za zanimljive poslove.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 15:33 (Viggo).
10 godina
odjavljen
Viggo kaže...

Ne treba se biti Bog zna kako aktivan. Redovito azurirati podatke o sebi, staviti sve certifikate koje posjedujete itd. I staviti tjedni email alert za zanimljive poslove.

Koji su inače većinski sranje, od ECDL-a nadalje, ali na to svi žmire jer im ovakva situacija odgovara. Čak i certifikati koji nisu vezani uz informatiku su većinski sranje - bar oni jezični s kojima sam se susretala.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice