Lažni Core i7-920

poruka: 35
|
čitano: 6.850
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lažni Core i7-920".
17 godina
odjavljen
RE: Lažni Core i7-920
stoncin3 kaže...

Holy DreadrokCool Još je i od muke stavio snimku izvještaja na YouTube. Jadan tip. Mis da ni meni ne bi bilo lako kada bi se slično dogodilo. Ipak ja mis da je dobro što sam lijepo svoju HD5850 čekao 3 tjedna da dođe iz Zg u Ri jer sam je lijepo platio 1754kn čim je izašla, a danas stoji "samo" 400kn više lol

sad da je prodaješ još i zaradiš,to je prava grafa

17 godina
protjeran

Da, da... Ne da mi se niti mis na to jer sam ih več promjenio par komada nedavno. To sa kupnjama grafa je u mene neki stari štos koji me drži još od momenta kad mi je brat došo doma sa preprženim igrama od bratiča i reko ajde ljepo mi to instaliraj na komp jer se ja uvijek više bavim s time a nis igro još (na pc-ju...). A ono P4 i integrirka... drugo da ne spominjem, 17", MS Industrial sound 2.1, komp ono za bacit u smeče. Lol Pa je ljepo čovjek moro pričekat par god s kupnjom nove mašine do 2008., a bila tek 2006. kolko se sječam!!! Da sjećam se: donjeo je COD2, NFS Underground na 3 CD-ja i onda sam se i ja napalio kad sam vidio što te shooters i racing izgledaju dobro ko i njemu onda. Sad iam naviku ljepo apgrejdat grafe iako još nije tolko "kritično" jer ipak ako ne treba radije još uvjek me drži da štedim pare ne bacam bzvz. Sve u svemu kad na kraju razmislim i činio sam to zbog njegovog Crysisa jer me ipak drži još nostalgija za onom s ove konfe prvom Nvidia Geforce XFX 8800GT 512MB XXX Alpha Dog Edition. A bila bi dobra za sve ostale shootere i racing šta igramo i dnsPlač

she caught me off my guard amazes me the will of instinct
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 15:02 (stoncin3).
17 godina
dasHHa kaže...

Newegg priznao pogresku njihovog dobavljaca! Kriv je IPEX!!!!:

''Newegg is currently conducting a thorough investigation surrounding recent shipments of questionable Intel Core i7-920 CPUs purchased from Newegg.com.Initial information we received from our supplier, IPEX, stated that they had mistakenly shipped us "demo units." We have since come to discover the CPUs were counterfeit and are terminating our relationship with this supplier. Contrary to any speculation, D&H Distributing is not the vendor that supplied us with the Intel Core i7-920 CPUs in question.Newegg's top priority is to proactively reach out to all customers who may have been affected to ensure their absolute satisfaction. We have already sent out a number of replacement units and are doing everything in our power to resolve the matter promptly and with the least amount of inconvenience to our customers.We have always taken pride in providing an exceptional experience for each customer, and we apologize for any inconvenience to our valued customers. We take matters like this extremely seriously, and are working in close cooperation with Intel and the appropriate law enforcement authorities to thoroughly investigate this incident.     ''

cijeli clanak na dailytech.com

Istina. A ako se malo bolje pogledaju fotografije koje je lik slikao jasno je vidljivo da to nije nikakav demo primjerak za police već čisti lažnjak (deklaraciju je izgleda pisao neki prljavi kinezić koji natuca engleski, da ne velim kaj sve fejkaju, mislim iphone sa tv tunerom i dve sim kartice). Neznam jel ima link na originalan post naveden u bugovom članku ali evo ga ovdje.

17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
dasHHa kaže...

Newegg priznao pogresku njihovog dobavljaca! Kriv je IPEX!!!!:

''Newegg is currently conducting a thorough investigation surrounding recent shipments of questionable Intel Core i7-920 CPUs purchased from Newegg.com.Initial information we received from our supplier, IPEX, stated that they had mistakenly shipped us "demo units." We have since come to discover the CPUs were counterfeit and are terminating our relationship with this supplier. Contrary to any speculation, D&H Distributing is not the vendor that supplied us with the Intel Core i7-920 CPUs in question.Newegg's top priority is to proactively reach out to all customers who may have been affected to ensure their absolute satisfaction. We have already sent out a number of replacement units and are doing everything in our power to resolve the matter promptly and with the least amount of inconvenience to our customers.We have always taken pride in providing an exceptional experience for each customer, and we apologize for any inconvenience to our valued customers. We take matters like this extremely seriously, and are working in close cooperation with Intel and the appropriate law enforcement authorities to thoroughly investigate this incident.     ''

cijeli clanak na dailytech.com

Istina. A ako se malo bolje pogledaju fotografije koje je lik slikao jasno je vidljivo da to nije nikakav demo primjerak za police već čisti lažnjak (deklaraciju je izgleda pisao neki prljavi kinezić koji natuca engleski, da ne velim kaj sve fejkaju, mislim iphone sa tv tunerom i dve sim kartice). Neznam jel ima link na originalan post naveden u bugovom članku ali evo ga ovdje.

Da u pravu si.Zamisli sad npr.1000 primjeraka i7920 koji su oko 300 eura u retail pakiranju.A cijena proizvodnje jednog laznjaka oko 20 eura.Dakle 1000x20=20000eura inputa,a vjerujem da je faker prodao svaki lazni i7920 za 100 eura i zaradio masnu lovu....sve su ovo moje pretpostavke ali sumnjam da ce pronaci izvor ovih kopija.

dasHHa
17 godina

Na traci do one na kojoj štancaju prave

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice