To je isto kao da kazes nekome koga su upucali da je sam kriv sto nije nosio pancirku?
nisam cuo da je nekog vuvuzela ubila xd
To je isto kao da kazes nekome koga su upucali da je sam kriv sto nije nosio pancirku?
Ovo će se računati kao ubojstvo.
i meni.bit će sada nekako pusto na tv-u.
To reci onim navijacima sto su zavrsili u bolnici s eksplodiranim bubnjicima.
Eto, meni se bas super vuvuzele. Naprotiv, ne znam nikog kome smetaju. Naravno, nisam ih uzivo cuo i to na utakmici, ali preko televizora bas podizu atmosferu. Pretpostavljam da ce postat uobicajen navijacki rekvizit i da se za par godina na njih nece niko ni obazirat. Samo mi je zanimljivo kako iritiraju vecinu novinara, dok im baklje i dimne bombe, kao dekor domacih utakmica, ni najmanje ne smetaju.
Neka crnci trube tamo u Africi al kod nas takva stvar neće proći već je bilo sličnih stvari kao vuvuzele no nisu ostale tradicija na ligaškim utakmicma ja mislim da bi zbog tog sranja u engleskoj ligi moglo doči do tučnjave samo ako bi netko pritrubio.
treba izumiti pancirku za uši :P xDDDD
zar nitko nije naučio da šta god da ti padne napamet već postoji XD
Postoje određeni čepovi za uši koji glazbenici koriste kako bi smanjili šumove i buku radi bolje pratnje itd.
nzm napamet ali mogu i do nekih 200 db prigušiti.....
200 dB?! To je ono, instant smrt.
EDIT: A mislim da nije ni moguće tolko postići, čini mi se da je granica 194 dB tako nešto...
zar nitko nije naučio da šta god da ti padne napamet već postoji XD
Postoje određeni čepovi za uši koji glazbenici koriste kako bi smanjili šumove i buku radi bolje pratnje itd.
nzm napamet ali mogu i do nekih 200 db prigušiti.....
Pa ovi iz apoteke prigusuju tek 27db a profesionalni kaze mi prijatelj kostaju 100 € za naruciti posebno za korisnikovo uho, i ne skidaju nesto vise db nego ravnije, dakle ako krenu s vuvezlama u nas bit ce love ovima sto proizvide te cepice :). Svakako vuvezele su gore zagadenje od baklji jer vise smetaju i onima kuci i onima na stadionu a i igracima.
ma cijeli svijet je u ku*cu nema se šta lol, hobotnica rekla i gotovo.
edit: baš i nekontam šta sam rekao....
Baš me briga za vuvuzele. Niti smrde niti mirišu ! ustvari , rađe njih slušam nego onaj primitivizam s naših terena , ubi tovara , ubi purgera , ubi srbina .... Kaj je to nogometna atmosfera kojoj težimo ?
Ko još spominje naše terene,ko to gleda??
Ne budali,pričamo o pravim tekmama premier lige,talijanske lige,bundes lige,primere...
zato nam nogomet i je na niskim granma jer nam strano go.vno uvijek ljepše miriše od osobnog !
zato nam nogomet i je na niskim granma jer nam strano go.vno uvijek ljepše miriše od osobnog !
Ne nego zato što je previše politike u nogometu, manjak kvalitetne igre, a ono malo ugođaja što preostane ubiju navijači koje si ti opisao.
evo slučajno sam vidio na 24sata TV dobru vijest za sve antivuvuzelaše... "fifa zakonom zabranila vuvuzele na utakmicama"
Solidno prvenstvo bilo,neki od favorita još u početku zakazali,još da nije bilo vuvuzela .Iduća destinacija Brazil 2014.
Baš me briga za vuvuzele. Niti smrde niti mirišu ! ustvari , rađe njih slušam nego onaj primitivizam s naših terena , ubi tovara , ubi purgera , ubi srbina .... Kaj je to nogometna atmosfera kojoj težimo ?
Ko još spominje naše terene,ko to gleda??
Ne budali,pričamo o pravim tekmama premier lige,talijanske lige,bundes lige,primere...
To možeš reći za druge stvari ali ne i za ovo.Naš nogomet(čitaj liga) je miljama daleko od liga petice ne zato što je naša pa je time i gore nego zato što uistinu i je lošija :D