Covijek je sam sebe doveo do ovog, bolest, ratovi, glad, nista to nije bog poslo, sve je covijek...A kazes postoje razvijenija bica od nas...Ti vjerujes u to, ja ne vjerujem, mogu povjerovat da negdje u svemiru jos ima zivota, al da je taj zivot toliko razvijeniji da moze stvoritli ovako SAVRSEN svijet u kojem mi zivimo, stvarno sumljam, al evo uzmimo da je to tako, da postoje toliko razvijenija bica koja su nas stvorila, i poigravaju se s nama.......I ta bica je moralo stvorit neko vise bice, to neko vise opet neko jos vise, tako da na kraju moramo doc do onog najviseg, zvao ga neko bog ili prabice, ili ne znam kako....
Imaš li neki dokaz da AIDS, ebola, gripa i ostale bolesti nisu postojale prije nekoliko tisuća godina? Ratuje se oduvijek samo što su ratovi danas drugačiji od ratova prije nekoliko tisuća godina kad su se ratovi događali između klanova(današnje države). Gladi je uvijek bilo i uvijek će je biti.
Mene je oduvijek fasciniralo da ljudi već 2000 godina slijepo(glupo?) vjeruju u jedno te isto bez ijednog dokaza, a neće da povjeruju u znanost(neki) koja im svakodnevno daje sve više i više dokaza.
Zahvaljujući znanosti/nauci u meni se samo učvršćuje vjerovanje u Boga.
Hoću reći da je nauka u nekim stvarima potvrdila postojanje Boga, bar za mene.
Nebi ulazio u raspravu, jer ovdje prevladava materijalistički mentalni sklop.
Jel slucajno mislis na kvantnu fiziku, zatim kolko su sanse za nastajanje bjelancevina, ako znas o cemu pricam drago mi je, da pojedini ovde znaju o cemu je rijec drukcije bi pisali....