Untisumpora! Oće bit kakva nagradna igra uskoro? :)
Father Dougal, you have returned to us!
OT:prijenosnik je sweet.
Ova fafa cak i razera..
Gledal sam verziju sa Xeonima ali 10000USD je malo prevec. O tezini nema potrebe govorit.
jel to neki novi ultrabook? :P
Koja beštija...
Ufff ovo pojede Alienware m18x za doručak hehe
Ufff ovo pojede Alienware m18x za doručak hehe
Ali ja bih opet prije M18x
što smatraju za osnovnu verziju
Ovo je nova vrsta prijenosnika Fatbook.
To je laptop za gameing koji je normalno deblji i nije neko smeče koje jedva se moze koristiti za multimediu vjerojatno vrti BF 3 na ultra.
Sumnjam da u osnovno spada 3960X i GTX580M.
Sumnjam da u osnovno spada 3960X i GTX580M.
ako to spada u to onda je i jeftin za tu cijenu
lol rađe pošten auto nego ovo čudo! i uvijek postoji i poštena šansa nešto povaliti u aftu!
ima sve odlike zvijeri, mocan je i ruzan
lol rađe pošten auto nego ovo čudo! i uvijek postoji i poštena šansa nešto povaliti u aftu!
Pošten auto za ~2500 $? Kakav je to pošten auto? Golf dvojka? :) :) :)
pošteniji od nikakvog, a za 14k kuna se da ljep autić kupiti. ako te drk..nje na lapu loži samo daj.
pošteniji od nikakvog, a za 14k kuna se da ljep autić kupiti. ako te drk..nje na lapu loži samo daj.
Da, čim dođeš sa svojim autom od 14k kuna pred kafić cure se trgaju koja će ući u taj auto
Ovjde nije riječ o autu već o laptopu. Ako imaš novaca za ovakav laptop, onda sigurno imaš novaca i za puno skuplji auto.
Inače sam laptop je zvijer o izgledu neću raspravljat.
Da, čim dođeš sa svojim autom od 14k kuna pred kafić cure se trgaju koja će ući u taj auto
iznenadio bi se.
jedan hint prvo ju zainteresiraš da ode sa tobom a onda je samo bitno da imaš gdje:)
Ma pusti ti cuspajza ne vozi pa ne zna...
Ontopic. Krasna masina i nije niti skup. Nek mi se jave kad budu integrirali 6 monitora u jedan prijenosnik...
Ovo me podsjeca na onaj Koncarev laptop koji je u jednom trenutku bio najjaci na svijetu.
Naravno bio je velik i tezak kao kamion, tako da malo gubi smisao ona rijec "prijenosnik".
OMG!
OMG!
OMG!
Lagan k'o pero, malen k'o ultrabook.
Savršeno.
De ajmo iskreno, čemu ovo?
Ubilo se za lan party.
haha.. baterija je dovoljna za čak sat vremena nesmetanog rada..
Ima on svoju svrhu...
Ovo meni više liči na desktop
ovo se puni na trafo stanici..
Ha čuj, tak je zima vani da sponzoruše i u yugića ulaze
Za 14000 kn se da dobar Yugo kupit