Isprobali smo Samsung Galaxy Note Pro

poruka: 61
|
čitano: 12.557
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo Samsung Galaxy Note Pro".
15 godina
Re: Isprobali smo Samsung Galaxy Note Pro
Lion King kaže...

Da stave neki mocniji OS gore bilo bi super, ovako s Androidom mislim da nije nega ogromna iskoristivost.

Zapravo iskoristivost je na razini iOS-a, prezentacije, filmovi i slicno. Mozda Windows 8.1 nebi bilo los izbor ili cak Ubuntu {#}

Stajaznam, iskoristiv ce biti onoliko koliko ce biti podrzan sa odgovarajucim softverom, tj u kojoj mjeri ce proizvodjaci aplikacija pratiti ovu samsungovu avanturu. Ne vjerujem da ce bilo tko kupiti uberskupi tablet da bi igrao rastegnute angry birds-e ili slicno.
13 godina
neaktivan
jumboY kaže...
Tonči kaže...

Užas.

Istina, no meni osobno je ovo vise smijesno no uzasno.

Nekako imam osjecaj da Apple trolla samsunga. Prvo iWatch glasine, pa eto smartwatcha od strane sammya. Eto glasina o iPad 12 pro-u, kad evo i sammya ponovno. Ukoliko ih stvarno trolaju, naklon do poda. No ako i oni razmisljaju da izbace ovakvu grdosiju, onda nisu nista bolji od ovih kopiketsa.

Da, sigurno su u  dva tjedna izmislili tablet, iskonstruirali ga i napravili praktički novi izgled Androida. 

Isto i sa satom. Daj ne budi smješan kad si već fanboj.

BTW Bez toga da su Nokia, HTC, Blackberry, SE, Motorola i Samsung razvijali mobilnu tehnologiju 20 godina prije, mogo bi Apple sr*nje napravit a ne Ajfon! Da ne govorimo tko i dalje radi jedine inovacije i trendova na tom području (zakrivljeni ekrani, veći ekrani, veće memorije...)

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 19:41 (logik).
13 godina
protjeran
logik kaže...

Da, sigurno su u  dva tjedna izmislili tablet, iskonstruirali ga i napravili praktički novi izgled Androida. 

BTW Bez toga da su Nokia, HTC, Blackberry, SE, Motorola i Samsung razvijali mobilnu tehnologiju 20 godina prije, mogo bi Apple sr*nje napravit a ne Ajfon! Da ne govorimo tko i dalje radi jedine inovacije i trendova na tom području (zakrivljeni ekrani, veći ekrani, veće memorije...)

{#}

13 godina
neaktivan
logik kaže...
jumboY kaže...
Tonči kaže...

Užas.

Istina, no meni osobno je ovo vise smijesno no uzasno.

Nekako imam osjecaj da Apple trolla samsunga. Prvo iWatch glasine, pa eto smartwatcha od strane sammya. Eto glasina o iPad 12 pro-u, kad evo i sammya ponovno. Ukoliko ih stvarno trolaju, naklon do poda. No ako i oni razmisljaju da izbace ovakvu grdosiju, onda nisu nista bolji od ovih kopiketsa.

Koristim android i samsung jer si to mogu priustiti , ali da imam vise novca kupio bi bez razmisljanja appleov proizvod jer su kvalitetni od bilo kojeg od ovoga sta si naveo.  Velika je razlika kada stvarno nesto mrzis i kada nesto mrzis jer si to nemozes priustiti.

13 godina
neaktivan

Zašto bih mrzio proizvod? To bi značilo da sam ja slab i jadan da sam prestrašen komada metala.

Želim samo razbiti ovu ignoranciju među ljudima... nije iPhone samo zbog Applea tu. On je dio toka razvoja tržišta i tehnolgoije kao i Note koji je sljedeća razina. Kao da zaboravljate kako je izgledao i radio prvi iPhone? Svi se kunete u njega kao začetnika smartfona a nikad ga vidli jer prvi iPhone koji ste vidjeli i kupili bio je 4 eventualno 3GS jer su bili in i svjetlucavi. I jal... ja sam mogao imati iPhone ali sam radije uzeo Note. iPhone mi ne paše i ne želim ga i neću ga kupit. Macovi su okej i volio sam Apple prije iPhonea al taj proizvod i iPad su mi potpuno bezveze.

Moj PC  
3 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stdite kaže...

Velika je razlika kada stvarno nesto mrzis i kada nesto mrzis jer si to nemozes priustiti.

Aaaa, kasno palim, ne možeš si priuštiti ovaj tablet pa mrziš Samsung? Pa reci otvoreno, nemoj se sramiti. Čemu trolati temu sa 5 multiacc.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
logik kaže...

Zašto bih mrzio proizvod? To bi značilo da sam ja slab i jadan da sam prestrašen komada metala.

Želim samo razbiti ovu ignoranciju među ljudima... nije iPhone samo zbog Applea tu. On je dio toka razvoja tržišta i tehnolgoije kao i Note koji je sljedeća razina. Kao da zaboravljate kako je izgledao i radio prvi iPhone? Svi se kunete u njega kao začetnika smartfona a nikad ga vidli jer prvi iPhone koji ste vidjeli i kupili bio je 4 eventualno 3GS jer su bili in i svjetlucavi. I jal... ja sam mogao imati iPhone ali sam radije uzeo Note. iPhone mi ne paše i ne želim ga i neću ga kupit. Macovi su okej i volio sam Apple prije iPhonea al taj proizvod i iPad su mi potpuno bezveze.

Pišeš besmislice. Ja sam imao i iPhone 2 (siva pozadina). Nema to veze sa svjetlucavošću, nego činjenicom da je iPhone prvi smartphone s punim kapacitivnim ekranom. To je bila revolucija i ta revolucija je isključivo Appleova i vrijedna u to vrijeme beskonačne sume. Na stranu to što je i danas najbolji uređaj... 

Možeš dati sliku iPhoena 2? Ja za njega nisam čuo...

Imao sam prilike vidjeti kako je taj prvi kapacitativni ekran radio pa nije da sam previše oduševljen tom činjenicom. Bilo je mobitela koji su imali bolje ekrane, ali ovaj je imao marketing.

Danas najbolji uređaj?? Apsolutno po NIČEMU nije najbolji, jedino što ima najveći ekosustav (ali nabroji mi ljude koji imaju iPhone, Mac, iPad i iPod)

Ekran - ne

brzina - ne

trgovina aplikacija - dalo bi se pričati

operativni sustav - ne

kamera - ne

senzori i dodatne mogućnosti - ne

kvaliteta izrade - ne

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
logik kaže...
Tonči kaže...
logik kaže...

Pišeš besmislice. Ja sam imao i iPhone 2 (siva pozadina). Nema to veze sa svjetlucavošću, nego činjenicom da je iPhone prvi smartphone s punim kapacitivnim ekranom. To je bila revolucija i ta revolucija je isključivo Appleova i vrijedna u to vrijeme beskonačne sume. Na stranu to što je i danas najbolji uređaj... 

Imao sam prilike vidjeti kako je taj prvi kapacitativni ekran radio pa nije da sam previše oduševljen tom činjenicom. Bilo je mobitela koji su imali bolje ekrane, ali ovaj je imao marketing.

Danas najbolji uređaj?? Apsolutno po NIČEMU nije najbolji, jedino što ima najveći ekosustav (ali nabroji mi ljude koji imaju iPhone, Mac, iPad i iPod)

Ekran - ne

brzina - ne

operativni sustav - ne

kamera - ne

kvaliteta izrade - ne

Ne, nisi u pravu. Ekran? Ima prilično dobre boje. Najbrži je kapacitivni ekran. Trgovina je daleko najbolja, prosječno najkvalitetnija i bogatija. iOS je miljama ispred Androida, kamera je prosječna, senzori ok, a kvaliteta izrade savršena. Jedini telefon koji sam vidio da po kvaliteti izrade parira iPhoneu je HTC One. Sve drugo ne.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 22:02 (Tonči).
14 godina
protjeran
Stdite kaže...
 da imam vise novca kupio bi bez razmisljanja appleov proizvod 

Pa nisu velike razlike u cijeni flagshipova, uključujući i Apple, možda 50 eura gore-dole. Ak imaš za vrhunski android, kak onda nemaš za iPhone? 

Crkva je zlo 21. stoljeća
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne, nisi u pravu. Ekran? Ima prilično dobre boje. Najbrži je kapacitivni ekran. Trgovina je daleko najbolja, prosječno najkvalitetnija i bogatija. iOS je miljama ispred Androida, kamera je prosječna, senzori ok, a kvaliteta izrade savršena. Jedini telefon koji sam vidio da po kvaliteti izrade parira iPhoneu je HTC One. Sve drugo ne.

Jedan od najnepreciznijih touch ekrana na svijetu koji ne može ni prići AMOLEDU. Ja sve što trebam imam i na Playu. iOS je nedorađen u mnogim stvarima, ok brz je. Senzora praktički brojčano nema prema konkurenciji. Kvaliteta izrade zapaljiva, materijali nepodobni za mobitel. I uspoređuješ ga s HTC Onem na kojem su mnogi otkrili pogreške u rezanju aluminija pa je imao male rupe sastrane.

I s tim sam završio jer se nema više što reći. Ovo je bilo malo OFF TOPIC jer pogledajte temu. Sory

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 22:11 (logik).
13 godina
neaktivan
limitedition kaže...
Stdite kaže...

Velika je razlika kada stvarno nesto mrzis i kada nesto mrzis jer si to nemozes priustiti.

Aaaa, kasno palim, ne možeš si priuštiti ovaj tablet pa mrziš Samsung? Pa reci otvoreno, nemoj se sramiti. Čemu trolati temu sa 5 multiacc.

Ja sam svoje rekao otvoreno , i nisam nigdje rekao da mrzim samsung i ovaj tablet , rekao sam velika je razlika kada nesto mrzis i kada nemozes si priustiti , a to se odnosilo na tebe , ja koristim android i samsung , ali da sam u mogucnosti koristio bi apple proizvod bio to iphone ili mac nije bitno , ali nisam u mogucnosti da imam zato i ne pricam gluposti. Zasto bi se sramio ako sam rekao da nemogu kupiti npr iphone koji je za mene preskup , a tebi vidim po komentarima svaka tema ti je skoro napad na apple , opusti se malo to je samo jedan komacic materijalnog stanja sta dode i ode.

13 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
Stdite kaže...
 da imam vise novca kupio bi bez razmisljanja appleov proizvod 

Pa nisu velike razlike u cijeni flagshipova, uključujući i Apple, možda 50 eura gore-dole. Ak imaš za vrhunski android, kak onda nemaš za iPhone? 

Danijele jeli znas mozda koji mobitel imam? samsung note koji mi traje skoro pa otkad je izasao , znam da cijene nisu velike u razlike , ali ima ljudi sta nemoze si priustiti mobitel od par tisuca kuna , ja se ne sramim sta nemam za mobitel jel nije sramota imati novca , samo kazem kada bi imao vise novca bez razmisljanja bio kupio bilo koji appleov proizvod jer imaju kvalitetne proizvode godinama , pocevsi od smartphonova pa nadalje  , ja kao korisnik sada samsunga bi trebao hejtati apple? i apple proizvode? ne jer nisam takav , ali ovdje na forumu vidim da ima svakakvih , a takve ljude ili placaju da pisu takve komentare , ili su previse ogorceni sta se tice tehnologije , ili su nesto trece. Pozdrav

16 godina
odjavljen
Tonči kaže...
logik kaže...
Tonči kaže...
logik kaže...

sve istina, Apple stvarno ima najbolji hardver, najstabilniji softver i aplikacije su najkvalitetnije. Jedino sto mu fali je fleksibilnost. Da to ubace na nacin na koji ima Android to bi bio doslovno savrsen OS. Ali da to naprave onda bi sigurno izgubili na jednostavnosti. Ono sto me kod Androida fascinira je to iskustvo slicno desktopu gdje mozes doslovno sve. Evo recimo danas sam nesto kemijao sa nekim videom i s jednim programom ga konvertirao na manju rezu, drugim izrezao na dijelove i trecim sve to polijepio u jedan video. To na iOSu bi bila nocna mora sa saltanjem fajlova okolo.

13 godina
protjeran
Tonči kaže...
logik kaže...
Tonči kaže...
logik kaže...

Ekran - ne

brzina - ne

operativni sustav - ne

kamera - ne

kvaliteta izrade - ne

Tonci, ne isplati se. Trosis uludo vrijeme.
14 godina
protjeran
Stdite kaže...

Kužim ja tebe, samo ak si dal 4 soma za Note, za iste te pare si mogel kupiti iPhone, jel me kužiš sad?

A da ima kretena u ovakvim temama, ima. To je i razlog zakaj ne rapravljam o tim stvarima. Barem ne na globalnoj razini.

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
odjavljen
logik kaže...

Jedan od najnepreciznijih touch ekrana na svijetu koji ne može ni prići AMOLEDU

Molim? Imao sam tri AMOLED-a. Boje nemaju veze s mozgom.

logik kaže...

iOS je nedorađen u mnogim stvarima

Kojim?

logik kaže...

Kvaliteta izrade zapaljiva, materijali nepodobni za mobitel.

?!

16 godina
neaktivan
jumboY kaže...

Tonci, ne isplati se. Trosis uludo vrijeme.

Čemu ga troši? Došao je u temu ničim izazvan isprovocirati nekakav flame da bi mogao cmizdriti kako pljuju po Apple-u. Da fino on objasni 80% ostalih forumaša kako su oni zapravo jadni i da bi si uzeli Ajfon da imaju love jer drugi razlog ne postoji za drugačiji izbor.

Pljujem nekad po Appleu a zbog ovakvih pljuvat ću još i više.

16 godina
odjavljen

Tebe su zvali posebno u temu, pismom na ruke. :)

No, šalu na stranu - logik piše stvari koje jednostavno nisu istina. AMOLED će vjerojatno u SGS5 tek doći do boja koje imaju smisla. Aluminijski mobiteli su odlični (Samsung je to dokazao Omnijama na Windows Phone), a zapalila se i baterija na Samsungu. :) To nema veze s markom.

Inače, netko je gore (konačno) naveo pametnu prednost Androida: slobodu. Da, i sam sam guštao igrati igre na TV-u spojenom kabelom (SGS3 i SGS4), dva prozora odjednom su super stvar, file manager također. To je prednost i Note Proa. No, mogao je biti i mnogo bolji s obzirom da cilja na novu nišu na tržištu.

13 godina
neaktivan
Stdite kaže...

Kužim ja tebe, samo ak si dal 4 soma za Note, za iste te pare si mogel kupiti iPhone, jel me kužiš sad?

A da ima kretena u ovakvim temama, ima. To je i razlog zakaj ne rapravljam o tim stvarima. Barem ne na globalnoj razini.

Kupio sam polovni note koji je bio puno jeftiniji od iphone-a , kretena ima i uvijek ce ih biti :)

14 godina

Ne ulazeći u dubioze kakvi su software-ski iznutra pa i hardware-ski, govorim i jedino gledam izvedbu gadgeta, plastika mi jednostavno ne leži, pogotovu oni lažni šivani uzorak. 

Da ono što sam vidio i ne izgleda loše, software-ski primarno govoreći, ne uopće, no što to znači meni, vama, nama kada dok takvi gadgeti dođu u našu malu Rvacku, biti će novih verzija, novih update-a android OS-a, ali bez nas, očigledan primjer Samsung Galaxy Note 10.1, kojeg ja do dan danas vidio a kamor opipao. 

Uočavam da se pokreće i linija bez S Pen detalja, s nekim razlogom ili pokrivanje još jedne potrošačke niše?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

uala dosli ste do boja na ekranu, to se cekalo

sto je iduce, promjer 3.5mm uticnice?

samo nastavite, pogotovo vi kojima je na iphoneu sve naj

npr. rezolucija ekrana i velicina, baterija, kamera, memorija,... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 1:44 (apoteka).
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina

E kad netko inovacijom proglasi trpanje memorije i inca u mobitel, znas da je svaka razumna rasprava nemoguca.

2 2 hvala 0
17 godina
apoteka kaže...
NEW_MAN kaže...
Pajdo ima tablet i ima appove za sve zivo.
Moze remote desktop koristit, moze se spojit na juniper, fortigate, vmware.
Lik radi sve isto kak ja na svom kompu a posto je model Note ima i stylus te se super dobro snalazi. Nisam primjetil da mu nekaj fali i nije neki tablet lover ali ovoga obozava.
Nakon svega toga ozbiljno sam pocel razmisljat o tabletu bez obzira kolko ih prezirem.

znaci kupio je tablet da moze koristit remote windowse?

Dobil ga je na poslu bez da je trazil i koristi ga za administriranje kad je van firme.

16 godina
odjavljen
Stdite kaže...
Stdite kaže...

Kupio sam polovni note koji je bio puno jeftiniji od iphone-a , kretena ima i uvijek ce ih biti :)

LOL pa mogao si tako kupit i polovni iPhone i oni se prodaju u oglasniku znaš {#}

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
logik kaže...

Jedan od najnepreciznijih touch ekrana na svijetu koji ne može ni prići AMOLEDU

Molim? Imao sam tri AMOLED-a. Boje nemaju veze s mozgom.

logik kaže...

iOS je nedorađen u mnogim stvarima

Kojim?

logik kaže...

Kvaliteta izrade zapaljiva, materijali nepodobni za mobitel.

?!

Boje su jake i nerealne. Ali jedini ima pravu crnu, što omogućuje i manju potrošnju energije.

Priznat ću da sam pogriješio, iOS7 zaista je popravljen. Dodali su neke stvari koje su nedostajale (kopirali direktno iz Android to jest).

iPhone 4 je vjerojatno najgori dizajn mobitela ikad. Zašto? Koji idiot bi se sjetio staviti staklo na obje strane uređaja koji se koristi svakodnevno, rauba po đepu, stolu, pada itd. Kasnije ajde dolazi aluminij, koji ipet se najlakše grebe i haba i ima najveće oscilacije temperature.

Također vidim da si se malo smirio s izljevima ljubavi prema mobitelu u sljedećem postu. Ali da to su istine... svi se zapale, ali nitko nije rekao da je S4 vrhunac tehnologije sa svetom dijagonalom i začetnik bilo kakvih novih trendova važnih za opstanak ljudske vrste u cjelosti - što često susrećem da se govori o iPhoneu (čak i Vi dragi moji ovdje na forumu).

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 12:42 (logik).
13 godina
protjeran
logik kaže...

1) Boje su jake i nerealne. Ali jedini ima pravu crnu, što omogućuje i manju potrošnju energije.

2) Priznat ću da sam pogriješio, iOS7 zaista je popravljen. Dodali su neke stvari koje su nedostajale (kopirali direktno iz Android to jest).

3) iPhone 4 je vjerojatno najgori dizajn mobitela ikad. Zašto? Koji idiot bi se sjetio staviti staklo na obje strane uređaja koji se koristi svakodnevno, rauba po đepu, stolu, pada itd. Kasnije ajde dolazi aluminij, koji ipet se najlakše grebe i haba i ima najveće oscilacije temperature.

1) Boje su poprilicno nerealne, dapace - kricave su. I to je cinjenica.

No nekome se to svidja (moj brat npr), i to je pravo te osobe. No to i dalje ne anulira cinjenicu da su boje kricave. I da bijela prakticki ne postoji, barem u usporedbi sa konkurencijom. Prezuckasta je.

2) Sta su tocno kopirali iz Androida? Control Center? Imala je jailbreak zajednica to puno prije androida, kao i jos dosta gimmicka. Ako je itko kopiran ovdje, onda je to jb zajednica. A kopirali su ih prvo google, a onda i apple. No tebi je to tesko shvatiti posto iPhone ocito vidis samo ako ga netko drugi na stol donese.

3) Najgori dizajn ikad? Nakon sto si to izjavio, mislim da je daljnja rasprava bespotrebna. Jer evo ti moj iP4s, nemam zastitnih maski, niti ista slicno. Na aluminijskom dijelu moze se vidjeti da je pao dobar broj puta. Nema nikakvih ostecenja van tog aluminija. I ja bih osobno volio da su ostali na staklu, iako ni protiv aluminija nemam nista protiv, samo mi je staklo draze. No sve je bolje od plastikanera. IMHo naravno, nisam toliko glup da napisem da su plasticni mobiteli najgore dizajnirani mobiteli ikad, jer ima ekipe kojima su najbolji i to je njihovo pravo. Nesto sto ti ocito ne mozes shvatiti. Unatoc svom nicku.

16 godina
odjavljen

logik, iPhone mi je ispao milijun puta i nikad se nije razbio. Frendu je Note 2 ispao sa stola u kafiću i staklo od 1000kn se razbilo. Sestri je ispao LG i razbio se, drugom frendu se razbio SGS4. Ne vidim kako je to Appleovo staklo loše. Moj je iPhone ljubio i beton i pločice i parket i odbijao se od kauča i kreveta u zid (iPhone 5 npr.) Radi k'o "vurica".

Jedino što iPhoneu 5 hardverski zamjeram je jako loše staklo koje se lako grebe. Izgleda šugavo kad se zadubiš. Volio bih bolju izvedbu u tom slučaju.

13 godina
neaktivan
jumboY kaže...

1)

2) 

3) 

Pa jesam to rekao? Nerealne su. Meni se to sviđa, ali nisu najbolje. Bijela je lošija, crna je bolja. Ali ne možemo reći da iPhone ima najbolji ekran.

Ako ćemo govoriti o legalnim velikim OSovima onda od Androida. Ali sve potječe iz Symbiana ionako...

Ajde, nije najgori ikad sigurno ima gorih, ali veliki problem je što danas svi predizajniraju stvari. iPhone 4 je primjer toga. Dotadašnji dizajn je Apple posudio od Brauna čiji je glavni dizajner bio Dieter Rams. On je napravio 10 pravila za dobar dizajn. O najmanje 5 Apple se ogriješio s iP4. Pa ću mu dati + ili -

Dobar dizajn je inovativan +

Dobar dizajn čini proizvod korisnijim -

Dobar dizajn je estetski. -

Dobar dizajn čini proizvod razumljivim -

Dobar dizajn je nenametljiv +

Dobar dizajn je iskren +/-

Dobar dizajn je dugotrajan -

Dobar dizajn je zamišljen do zadnjeg detalja -

Dobar dizajn je prihvatljiv za okoliš. +/-

Dobar dizajn je što manje dizajn... ovaj ne znam

Kad već želiš se sa mnom o dizajnu raspravljat neka bude profesionalno. Plastika je s razlogom ot početka bila materijal za izradu mobilnih uređaja - otporna je, elastična, lako se oblikuje, ne reagira previše na temperaturu. Po meni jedan od najbolje dizajniranih mobitela ikad je N9. To je dizajn koji mi nikad ne bi dosadio i napravljen je više za svoju svrhu od dizajna iPhonea koji je budimo iskreni - loš.

Tonči

Meni je Note ispadao posvuda i ništa. Prijatelju iPhone 4 ispao drugi dan nakon što ga je dobio i puklo po pola. iP5 je kolegici ispao direktno na prednje staklo i ništa. Nije stvar u tome jel se razbilo tebi ili nije - to ovisi o vrsti pada. Bitno je jesu li oni razmišljali o tome ili samo stavili staklo iza da bude svjetlucavo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 13:26 (logik).
16 godina
odjavljen

Svaki telefon ima nešto što se može razbiti pri padu, tako da nema smisla to tvoje o svjetlucanju...

14 godina
neaktivan

iphone5 i padovi?

jel to oni isti model koji je dolazio ostecen u kutiji

jer nisu znali napravit aluminij kako spada?

uf koji off topic...

pa jeste vidjeli sto samsung dijeli uz ovaj tablet

http://blog.gsmarena.com/samsung-offering-14-freebies-with-the-new-galaxy-pro-tablets/

Moj PC  
3 1 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice