HTC prijavio najniže prihode u zadnjih deset godin

poruka: 22
|
čitano: 2.626
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC prijavio najniže prihode u zadnjih deset godin".
15 godina
neaktivan

HTC je novi Blackberry

pero_HR
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Bye bye HTC!!! Sada je već pitanje vremena kada će staviti ključ u bravu jer sada postaju ogroman teret koji ide prema dnu, a kad dođu do njega bit će jaki udarac. Treba iskočiti na vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tako im i treba jos uvjek imam HTC One m7 sa neispravnom kamerom, koju nigdje nemogu popravit........

0 4 hvala 0
16 godina
Re: HTC prijavio najniže prihode u zadnjih deset g
reyan kaže...

Tako im i treba jos uvjek imam HTC One m7 sa neispravnom kamerom, koju nigdje nemogu popravit........

Njihova podrška prema korisnicima, a software-ska prema uređajima je jedna od najgorih ikada i zaslužuju propasti. Uređaji su ok, ali sve ostalo ne valja. Kineski uređaji imaju bolju software-sku podršku nego HTC što je sramota za HTC. Želim im što skoriju propast, zapravo se pitam kako su ovako dugo i opstali??

9 godina
neaktivan
Loša politika otpisati htc one mini 2 s liste nadogradnje nakon godinu dana je bezobrazno prema korisnicima pa tako da nikad više htc. Nikad više ni android ode na Windowse, trenutno lumia 550 uskoro 950 a plan jr hp elite x3.

1 0 hvala 0
9 godina
Bas ces se usreciti na W
10 godina
neaktivan

Iskreno se ni ne čudim, imam M9 i to je teže sranje, nije samo moje mišljenje već jedno još desetak ljudi koje poznam to kažu, a ne vjerujem da su jedini jer i na forumima ima dosta takve ekipe. Nek izbace mobitel koji ima bateriju koja taje više od 2 sata intenzivnog korištenja pa će imati i prodaju.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

reyan 

Jesi čuo za agram servis? Meni su zamijenili senzor. Naravno ako mislis na crvenkasto-plavkastu sliku.

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 17:47 (merio).
17 godina

Moj "ratni" put sa HTC-om:

HTC Desire

HTC Sensation

HTC One X

Onda rekoh dosta je! Software podrška je katastrofa i nikad više.

Sljedeći je bio

LG Nexus 5

itd.

i sada se družim sa Nexusima

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ništa čudno, krenuli dobro, neko vrijeme bili best buy, nakon toga samo štancanje za nijansu boljih uređaja za masnu lovu.

Samo se nadam na Huawei neće krenuti njihovim stopama i da će iz ovog nešto naučiti.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
15 godina

Njihovi uređaji uopće nisu loši, mada su malo zastranili sa M9.

IMHO, M7 je bio prekretnica u ovom svijetu (zvučnici, materijal izrade..), a M8 je to samo usavršio.

Uz izuzetno kvalitetan i brz UI, HTC je po meni bio odličan.

S M9 su totalno otišli u krivom smjeru, a ako je vjerovati nekakvim najavam za novi uređaj, nisu na pravom putu ni sad.

Treba sačekat službenu najavu iz njihovog tabora.

Ali kako god, već duže vremena im ne cvjetaju ruže i zaista počinjem mislit da imaju nesposobne zaposlenike.

S obzirom da s M10 itekako ''kasne'' u odnosu na konkurenciju, jedini spas im je totalni uspjeh.

Ukoliko i tu padnu, ovo podebljano se ne može nikako osporit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Davno sam imao HD2, poslije njega nikad nisam znao koji im je najnoviji flagship zbog netipičnih naziva, umjesto da su se držali Appleove, Samsungove i kasnije LG-ove politike koji su mobitele jednostavno označavali brojevima.

Po meni veliki razlog njihove propasti.

scientia est potentia

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Još da izbace Windows 10 uređaje to bi bilo super, baš kao Windows Phone 8X i 8S,no ispadaju budale ako to ne urade. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Neko pada, neko raste, utrka je postena, konkurencija oštra al i kolac jako velik. Mene zaboli neka stvar sto ce neko propasti, meni ni iz dzepa ni u dzep. Oni koji mi udare minus znaci da je htc dobro odradio brediranje i da osoba previse licno dozivljava kritikovanje tog brenda. Po meni najbolji napedak radi huawei, mislim da i financijski rezultat isto.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Htc desire. Nisam bio u mogucnosti ga uzet,tako mi je zao. Kasnije sam uzeo s2 kojeg i danas koristim. Da sam tad uzeo desire mozda bi oni pri vrhu. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja ne razumijem odakle toliko gorčine prema HTCovim mobitelima. Imam Desire 816 i od prvog dana radi bez greške. Ima sasvim u redu fotoaparat, fantastičan "audio" (što je meni jako bitno), odličnu bateriju... Spominjete da nema softwersku podršku, a već sam dobio Marshmallow update te i dalje sve radi kako treba. Inače, samo Android sučelje mi je odlično, za razliku od one grozote na, npr. Samsung mobitelima, no to je samo moj sud, a o ukusima se ne raspravlja.

2 0 hvala 0
15 godina
Nije samo izgled UI-a u pitanju, vec brzina istog. A sense je dokazano, nakon nexusa najbolje I najfluidnije korisnicko sucelje. Steta za Samsung sto nakon 7 generacija josi dalje ne zna za sucelje bez laga i stutteringa.
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
16 godina
Silwncer kaže...

Još da izbace Windows 10 uređaje to bi bilo super, baš kao Windows Phone 8X i 8S,no ispadaju budale ako to ne urade. 

Neće .. gotovi su oni .. srozali su reputaciju koju je teško vratit ...

17 godina

Umri više...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Evo da ti malo objasnim, njihova podrška je jako loša a odluke o njihovim proizvoda još gore. npr. HTC ONE mini 2 kad je došao na tržište garantirano je da ce dobiti lollipop 2 tjedna prije nego je bilo vrijeme za update oni su rekli da nece izac za mini 2. njihovi "flagship" mobiteli kao m7 m8 dolazili su s kamerama koje su imale grešku (ljubičasta slika ili plavo crvena neko je to već to tu naveo) odgovor od htc je kamere rade ako korisnik nije zadovoljan moraju zamjenuti kameru na trošak korisnika, isto tako na veliki broj modela imaju problem s wifi adapterom kojem za padat snaga rada i do 50% ako korisnik nije zadovoljan moraju zamjenuti naravno na trošak korisnika...  ali da ne duzim previše prije 3-5 godina HTC je bio kralj korisnici su ga hvalili i hvalili dok ga nisu digli u nebesa sada kada je u nebesima HTC je skinuo hlače i ljepo se posrao po svim korisnicima... i sada se pitaju zasto imaju gubitke... i ja kažem neka umre već jednom, a neka apple pa samsung izad njega prati... LG 4 life

15 godina
Na M7 su mi uvazili garanciju, kao i ostalim korisnicima, za zamjenu senzora nakon kojeg je kamera radila kako je i trebala. Tako da nemam pojma odakle ti informacija da to korisnici sami plaćaju..
15 godina
merio kaže...
Na M7 su mi uvazili garanciju, kao i ostalim korisnicima, za zamjenu senzora nakon kojeg je kamera radila kako je i trebala. Tako da nemam pojma odakle ti informacija da to korisnici sami plaćaju..

Ja mogu potvrdit da je greška uredno uvažen i problem riješen bez troška kupca.

S tim da sam ja svjedok kompletne zamjene uređaja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice