HTC One X natječaj još traje

poruka: 6
|
čitano: 1.560
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X natječaj još traje".
17 godina
neaktivan

kako ide tocno ocjenjivanje? nije valjda samo broj lajkova bitan? jer svatko moze lazirati 300-400 lajkova pa pobjediti? ima puno odlicnih fotki sa 50-100 lajkova koje koje po kreativnosti razaraju neke druge sa 200+ lajkova

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: HTC One X natječaj još traje
Joey kaže...

kako ide tocno ocjenjivanje? nije valjda samo broj lajkova bitan? jer svatko moze lazirati 300-400 lajkova pa pobjediti? ima puno odlicnih fotki sa 50-100 lajkova koje koje po kreativnosti razaraju neke druge sa 200+ lajkova

Evo što u članku stoji:

Vaši i Bugovi prijatelji mogu ocijenjivati i komentirati vaše fotografije, što je i poželjno, budući da vlasnik najkreativnije i najbolje fotografije (zajednički ocijenjeno od strane fejsbukovaca i Bugovog žirija) osvaja ovaj vrijedan mobitel.

17 godina
neaktivan

upravo zato sam postavio pitanje, koliko ce vrijediti ti lajkovi? da li ce "najlajkana" slika dobiti jedan bod a ostale bodove daje bugov ziri, sto bi znacilo da na kraju moze dobiti i slika sa 50 (spontanih) lajkova, ili ce se uzimati u obzir samo 3 "najlajkanijih" slika pa ce njih ocjenjivati ziri (pa ce to mozda biti slike sa umjetno napumpanih 300 lajkova, sto nije mjerilo kreativnosti)? ili nesto trece?

13 godina

Ma imaš onih što žicaju svakoga sa liste prijatelja, ali neće samo "lajkovi" biti od strane korisnika, tu su i komentari. Ali na kraju krajeva, zadnja je iz Buga. :D

16 godina

Imam genijalnu ideju, ali nisam je još uspio izvesti jer ne mogu sam pa ne znam ima li više smisla gnjaviti ljude okolo za tu uslugu jer sigurno u 2 dana neću skupiti toliko likeova i komentara kao ostali(a čak i da idem žicati sve na listi, imam 45-50 frendova{#})

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo što je Bugonline napisao na Facebook profilu:

Dobivamo neka pitanja poput "hoće li se gledati koja fotografija ima najviše lajkova prilikom odabira pobjednika natječaja?". Odgovor je da lajkovi i komentari NISU presudni, ali će svakako imati utjecaja. Odluku o pobjedniku će donijeti Bugov žiri.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice