HTC Legend i Desire u Hrvatskoj

poruka: 403
|
čitano: 84.865
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Legend i Desire u Hrvatskoj".
16 godina
neaktivan
RE: HTC Legend i Desire u Hrvatskoj
dzodzo kaže...

Nakon tjedan dana provedenog uz Desire...što reći, oči mi suze od miline a prsa junačka nadimlju od uzbuđenja. Eto, sve ove godine, to sam si htio od mobitela. Sve to treba baš tako izgledati, biti baš tako logično, biti tako brzo. Ok, priznajem, zaljubio sam se!Cool

Mene zanima dali se isplati cekati 7 mj da kupim desire, hoče li tada pojeftniti ? 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
16 godina
U oglasnicima će sigurno cijena pasti a u vipu nisam siguran, pa oni još nisu spustili ni cijenu heroa koji košta 4500kn kao i desire.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dzodzo kaže...

Nakon tjedan dana provedenog uz Desire...što reći, oči mi suze od miline a prsa junačka nadimlju od uzbuđenja. Eto, sve ove godine, to sam si htio od mobitela. Sve to treba baš tako izgledati, biti baš tako logično, biti tako brzo. Ok, priznajem, zaljubio sam se!Cool

Eto, jedan od prvih forumasa koji je izjavio ljubav prema mobitelu, a svi iPhoneovci sute, nitko ne zeli priznati...Smijeh

16 godina
neaktivan

@linuxuser

Hmmm, pa rekao bih da nekaj bude pojeftinio ali veće je pitanje hoće li sve te mogućnosti biti tako slatke za 7 mjeseci...ili već uobičajene i samorazumljive.

dzodzoista doista
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 21:40 (dzodzo).
17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
dzodzo kaže...

Eto, jedan od prvih forumasa koji je izjavio ljubav prema mobitelu, a svi iPhoneovci sute, nitko ne zeli priznati...Smijeh

Hehehehehhe ti kao da nisi nikad ucestvovao u raspravama o iphoneu ;)

Pa tamo ima vise ljubavi nego za cijelo hipi doba ukljucujuci i LSD i gljive ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...
Dodge_167 kaže...
dzodzo kaže...

Hehehehehhe ti kao da nisi nikad ucestvovao u raspravama o iphoneu ;)

Pa tamo ima vise ljubavi nego za cijelo hipi doba ukljucujuci i LSD i gljive ;)

Da..  njihovu ljubav nemres nadmasit :D Toliko da me strah tamo objaviti da prodajem iPhone 3GS 32Gb pod garancijom :D

16 godina
neaktivan

Zna li netko gdje bih mogao u Zg nabaviti torbicu za Desirea? Imam osjećaj da će grubi muškarac u meni ziher prije ili kasnije ogrebat ovaj ekran...bila bi šteta, ne šteta, tragedija čak. U vipu neimaju nikakvu, preko interneta ne bih naručivao

dzodzoista doista
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ja isto trazim torbicu, jedino sto sam naso je u njuskalu ali to mi se cini sumljivo...
Steam: CRO Hellboy

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupio sam neki dan u Tehnomaxu Case Logic torbicu koja se zakvači na remen i čvrsto se na njemu drži. Imaš dvije vrste, obje kožne. Jedna skroz crna (tu sam uzeo) i malo knap. Druga je crno-smeđa i Desire bez problema klizi unutra-van. Obje su oko 90 kn.

Da, sumLJa je gadna stvar Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 19:14 (Visak).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dzodzo kaže...

Zna li netko gdje bih mogao u Zg nabaviti torbicu za Desirea? Imam osjećaj da će grubi muškarac u meni ziher prije ili kasnije ogrebat ovaj ekran...bila bi šteta, ne šteta, tragedija čak. U vipu neimaju nikakvu, preko interneta ne bih naručivao

AMD boy kaže...
Ja isto trazim torbicu, jedino sto sam naso je u njuskalu ali to mi se cini sumljivo...

Ja sam kupio silikonsku navlaku bas za Desire i foliju za zastitu ekrana, bas za Desire :) U Draskvicevoj ulici imate.. u onom malom moib shop ducanu iza tram stanice SHERATON.

17 godina
neaktivan

Mene bi zanimala antirefleksivna folija, no nisam takvu još našao kod nas.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ni ne znam kaj je to silikonska navlaka al bacit ću pogled jer mi je blizu posla a ak mi ne paha pravac tehnomax! Zahvaljujem.

dzodzoista doista
17 godina
neaktivan
dzodzo kaže...

Ni ne znam kaj je to silikonska navlaka al bacit ću pogled jer mi je blizu posla a ak mi ne paha pravac tehnomax! Zahvaljujem.

Jesi vidio one navlake kaj prodaju na svakom koraku za ajfon? :) Uglavnom, evo primjer: http://www.ideal-case.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/I/D/ID01-041BLU-main.jpg

17 godina
neaktivan
dzodzo kaže...

Zašto ?

Kupio sam 6x zaštita za ekran za $3.69 i futrolu za $2.49 :D (ok nije kvaliteta futrole neka, al za 15ak kn ne mos ocekivat nesto odlicno) al sve u svemu ja sam zadovoljan :D

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
dzodzo kaže...

Zašto ?

Kupio sam 6x zaštita za ekran za $3.69 i futrolu za $2.49 :D (ok nije kvaliteta futrole neka, al za 15ak kn ne mos ocekivat nesto odlicno) al sve u svemu ja sam zadovoljan :D

Zašto zašto?

dzodzoista doista
16 godina
neaktivan
Našao sam lika koji je spreman zamijeniti Legend za moj W995 uz nadoplatu. Kolika nadoplata bi bila fer? W995 je ogreban, ima 6 mjeseci.........
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Našao sam lika koji je spreman zamijeniti Legend za moj W995 uz nadoplatu. Kolika nadoplata bi bila fer? W995 je ogreban, ima 6 mjeseci.........

250-350

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Još netko?
Hvala Paško......
16 godina
Šef kaže...
Još netko?
Hvala Paško......

a čuj, legend se na njuškalu legend se nađe od 2000-2500kn a w995 se može za nekih 2000kn prodat(ja sam svoj za  1800kn prodao) tako da tu negdje od 200-500kn može biti nadoplata otprilike, pa probaj se cjenkati za što nižeNamigiva

15 godina
protjeran

Pisete notorne gluposti, legend vrijedi bar 600-700kn vise...

EDIT: Malo sam rekao, cca. 1000kn je realno, najjeftiniji rabljeni legendi su oko 2000kn a w995 je 1000kn. Isto tako su novi legendi oko 2500kn a novi w995 je 1500kn. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 19:42 (ansha).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@Stoja

Ipak si ga prodao? :)  

Problem je što je malo ogreban na uglovima.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 20:04 (Šef).
16 godina
ansha kaže...

Pisete notorne gluposti, legend vrijedi bar 600-700kn vise...

EDIT: Malo sam rekao, cca. 1000kn je realno, najjeftiniji rabljeni legendi su oko 2000kn a w995 je 1000kn. Isto tako su novi legendi oko 2500kn a novi w995 je 1500kn. 

Realno da, jer w995 ipak po specifikacijama izgleda miljama daleko od legenda, makar u dućanu jiš uvijek košta 3100kn, ali ako biš uračunao dodatnu opremu od w995(zvučnici koji u dućanu dođu 350kn i slušalice koje se na netu prodavaju za 60$) ipak malo mu digne vrijednost+ ako toj osobi kažeš da ima instalirane custom acustic i camera drivere koji mob čine softverski puno močnijim(zvučnici 20% glasniji, kamera snima u većoj rezi i veća kvaliteta slika, plus puno glasnije na slušalicama sa visokom kvalitetom zvuka) ipak mu malo možeš dignuti cijenu(ako taj drugi se ne kuži u mobove previše pa nezna da je stavljanje drivera 20 minuta poslaNamigiva)

Šef kaže...
Ipak si ga prodao? :)

Problem je što je malo ogreban na uglovima.....

Jesam, čak sam imao i nekoliko ponuda hehe, čak i za 2000 ali sa slušalicama i zvučnicima, pa sam ga prodao drugom za 1800 bez sluški(ali sa zvučnicima), jer slušalice ipak su predobre i nemogu se odvojiti od njihBelji se

16 godina
neaktivan
Kako si slušalice spojio na Desire? Kad se izvade iz 'onog produžetka' su ipak prekratke...

Slušalice uz Legend su iste/slčne, 'ulaze u uho' ili ne?
16 godina
Šef kaže...
Kako si slušalice spojio na Desire? Kad se izvade iz 'onog produžetka' su ipak prekratke...

Kupio u linksu produžni kabel muško-ženski od 1m pa ga uštekao bez pol mukeSmijeh kao ovaj na linku samo što je jedan kraju ženski priključak i dužine je 1m, nekih 20-ak kn me došao(čekao sam kabel jedno 2 tjedna dok je došao)

Ako su na legendu iste sluške kao i na desire-u, nakon ovih od w995 su čisti užas, em mi je neudobno(ne volim takav tip sluški već ove što skroz u uho uđu) a zbog toga je ogroman nedostatak basa i na tehnjavi punoj baseva zna i krčat, tako da smo ih spremio u kutiju i nemam ih namjeru više nikad izvaditi iz njeBelji se

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 20:10 (Stoja).
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Šef kaže...

Kupio u linksu produžni kabel muško-ženski od 1m pa ga uštekao bez pol mukeSmijeh  kao ovaj na linku samo što je jedan kraju ženski priključak i dužine je 1m, nekih 20-ak kn me došao(čekao sam kabel jedno 2 tjedna dok je došao)

Ako su na legendu iste sluške kao i na desire-u, nakon ovih od w995 su čisti užas, em mi je neudobno(ne volim takav tip sluški već ove što skroz u uho uđu) a zbog toga je ogroman nedostatak basa i na tehnjavi punoj baseva zna i krčat, tako da smo ih spremio u kutiju i nemam ih namjeru više nikad izvaditi iz njeBelji se

OK, znači lošije su...

Imam od Nokie slušalice slične ovima od W995, čak su i malo ''čvršće'', pa ću za njih kupit taj produžni jer su kratke...

15 godina
neaktivan

HTC Desire je krs, ja ga imam 7 dana i već problemi. Punjac nevalja, eksterni spiker neradi dva dana onda proradio jedan dan i sad opet riknio. Na stranim forumima sto ljudi ima isti problem i niko nema neki odgovor, znaci nije moja loša sreća s mob već je problem malo veći. Sve u svemu tako razvikan telefon nebi trebao raditi takve probleme. Bješite od HTC Desirea što dalje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jomi kaže...

HTC Desire je krs, ja ga imam 7 dana i već problemi. Punjac nevalja, eksterni spiker neradi dva dana onda proradio jedan dan i sad opet riknio. Na stranim forumima sto ljudi ima isti problem i niko nema neki odgovor, znaci nije moja loša sreća s mob već je problem malo veći. Sve u svemu tako razvikan telefon nebi trebao raditi takve probleme. Bješite od HTC Desirea što dalje.

Pa sto ga ne reklamiras?

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Šef kaže...

Kupio u linksu produžni kabel muško-ženski od 1m pa ga uštekao bez pol mukeSmijeh kao ovaj na linku samo što je jedan kraju ženski priključak i dužine je 1m, nekih 20-ak kn me došao(čekao sam kabel jedno 2 tjedna dok je došao)

Šef kaže...
Stoja kaže...
Šef kaže...

Kupio u linksu produžni kabel muško-ženski od 1m pa ga uštekao bez pol mukeSmijeh  kao ovaj na linku samo što je jedan kraju ženski priključak i dužine je 1m, nekih 20-ak kn me došao(čekao sam kabel jedno 2 tjedna dok je došao)

OK, znači lošije su...

Imam od Nokie slušalice slične ovima od W995, čak su i malo ''čvršće'', pa ću za njih kupit taj produžni jer su kratke...

Ma nema do Sennheisera Cool

17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
jomi kaže...

Pa sto ga ne reklamiras?

kupio kod kineza polovno pa nema garanciju xD

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
17 godina
neaktivan
dzodzo kaže...
Keiichi kaže...
dzodzo kaže...

Zašto ?

Zašto zašto?

" preko interneta ne bih naručivao " 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice