Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!

poruka: 173
|
čitano: 27.214
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!".
17 godina
neaktivan
RE: Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!

Perice, svima nama je žao što si nasjeo na Mudrinićev PR (kako kaže izvjesni Slaven s MK-a), ali i to je za ljude. Nadajmo se samo da će ti nova vuna narasti što brže, jer eto, novi iPhone dolazi već na proljeće.:)

Slaven u 18:44, 07.11.2008.

Mudrinić izdaje novu knjigu: “Vodić za PR gurue i one koji to žele postati: kako ošišati ovce i žigosati one s manjkom vune u 24 sata.” - “Editorial: ova knjiga uvodi vas u sve čari lihvarskog marketinga. Naučit ćete kako stvoriti hype, kako lažirati potražnju i kako s upecanih riba sastrugati cjelokupnu ljusku. Uz ovaj nenadmašan naslov naučit ćete i kako funkcioniraju balkanske banana države i kriminalni miljev te koliko ovce mogu biti unosne.”

17 godina

... ajme riga mi... bljuv...

jesti i spavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Perice, svima nama je žao što si nasjeo na Mudrinićev PR (kako kaže izvjesni Slaven s MK-a), ali i to je za ljude. Nadajmo se samo da će ti nova vuna narasti što brže, jer eto, novi iPhone dolazi već na proljeće.:)

Slaven u 18:44, 07.11.2008.

Mudrinić izdaje novu knjigu: “Vodić za PR gurue i one koji to žele postati: kako ošišati ovce i žigosati one s manjkom vune u 24 sata.” - “Editorial: ova knjiga uvodi vas u sve čari lihvarskog marketinga. Naučit ćete kako stvoriti hype, kako lažirati potražnju i kako s upecanih riba sastrugati cjelokupnu ljusku. Uz ovaj nenadmašan naslov naučit ćete i kako funkcioniraju balkanske banana države i kriminalni miljev te koliko ovce mogu biti unosne.”

Ja nisam nasjeo. Meni je moja Nokia i više nego dobra.
17 godina

Cijene i sve ostalo su, naravno, u najmanju ruku apsurdne, pogotovo ako uzmete u obzir kolko dodje preko bare. Ne vidim cemu ovaj sav bijes, sto su vam ti kupci skrivili. Meni je na licu blagi podsmijeh zbog svih koji ce biti opljackani na ovaj nacin, i mogu ih kao takve samo zalit. Ali ovo nije ni prvi ni zadnji put da se nekog pljacka na nekom proizvodu, tak da ne vidim cemu sva strka. 

Neki zele kupit fancy gadget, neki zele kupit mobitel za ozbiljne ljude i ozbiljne svrhe po normalnoj cijeni. Mislim da se stari moto "live and let live" moze u ovom slucaju preoblikovat u "buy and let buy" :)

0 0 hvala 0
17 godina

Kako vas nije sram kupovati takve bedastoće i trošiti novce na bespotrebne luksuze u ova vremena kada je svaka kuna dragocjena ???

Pravo je netko napisao, nema se tople vode, za stan i hranu ali bitno da se ima za Mecku, bmw i iphone !!!!

Sramota, bolja da ste te novce skupili i dali ih dječici bez roditelja, sirotiniji, invalidima i ostalima kojima su nužno potrebni !!!!

Iggy333

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iggy333 kaže...

Kako vas nije sram kupovati takve bedastoće i trošiti novce na bespotrebne luksuze u ova vremena kada je svaka kuna dragocjena ???

Pravo je netko napisao, nema se tople vode, za stan i hranu ali bitno da se ima za Mecku, bmw i iphone !!!!

Sramota, bolja da ste te novce skupili i dali ih dječici bez roditelja, sirotiniji, invalidima i ostalima kojima su nužno potrebni !!!!

U potpunosti se slažem...
17 godina
protjeran

Ovo ja već gadan lame :)

Ja tvrdim da iPhone u pretplati nije skup

Isto tako tvrdim da nije loš

Ali ovo je zbiljam lame :)

Ja ga i onako ne bi kupio iako slinim za Appleovim prozvodima. Ne zbog cijene jer mi to nije problem, nego zato jer dobivamo nikakvu ili ojadnu uslugu, sa nikakvim ili ojadnim supportom. A prezentacija uređaja koja kod nas uvijek debelo kasni me najviše od svega vrijeđa, pa iako mi se jabučarski stil proizvoda jako sviđa iz praktičnih i subjektivnih razloga odbijam dati pare za njihove jako lijepe i praktične uređaje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Blackberry Bold je 2398KN na Flex 150.

N96 je 3798KN na istoj tarifi, E66 je 1898KN, a iPhone je 2198KN. I zašto je ta cijena apsurdna?

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina

Ma kratko i jednostavno kramp od uredjaja (sto se tice mogucnosti) ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam jedno ptanje.

Kako 200$  može biti --->7500kn !!!!

Pa jeftinije bi me koštao da narućim iz inozemstva.

Toliko ne bi košta ni s našom maržom a pogotoov ne s našim porezom.

I zar se ne dobije neki popust na veleprodaju!!! Tako da ih košta manje od 200$

Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Čestitke T-Mobileu na ovom potezu! Tako se to radi na kapitalističkom Balkanu - prema potencijalnim mušterijama ne treba imati nikakvog pro-forma povjerenja, ni lažne ljubaznosti. Znaju oni dobro da bi prosječni Balkanac ukrao i Bogu noge da može, a kamoli ne tamo neki iPhone od telekom tvrtke.Evo uzimam kao banalan primjer plaćanje čistačice i stambene pričuve u mojoj zgradi. Barem četvrtina "stanara" uopće ne plaća ništa, godinama se izmotavaju pred kućepaziteljem, upraviteljem, ovršiteljima, sudovima, a lagali bi i Bogu i vragu da treba. Već znam tko će morati "pokriti razliku" i izvršiti dodatne uplate kad na zgradi bude stvarno bilo potrebno izvesti nekakvu intervenciju: mi, redovni pošteni platiše. Takvih i sličnih primjera u Hrvatskoj ima na milijune. Zašto onda npr. manje likvidni građani (u minusima i dugovima) ne bi prilikom kupovine stana morali uplatiti dodatni polog od cca pet tisuća kuna, na ime eventualnih nepodmirenih troškova pričuve? Pa onda gospodo Balkanci muljajte i lažite koliko hoćete. T-Mobile je to jednostavno napravio i ja im još jedanput čestitam.

0 0 hvala 0
17 godina
Iggy333 kaže...

Hahaha, u kojem ti svijetu zivis? Ocito u nekoj paralelnoj dimenziji. Tu di ja zivim nikog nije briga za ikog drugog, nit je ikad bilo, i malo je vjerojatno da ce ikad bit. Cisto sumnjam da je ljudima koji su spremni iskesirat takve cifre za gadget svaka kuna dragocjena, ili da se brinu za one sa nize socijalne ljestvice (bar u toj mjeri da zbog njih kupuju automobile i tehnikalije "nize" klase). To je realnost covjecanstva, i sa nekim utopijskim moralnim doktrinama koje pocivaju u sferi znanstvene fantastike neces daleko dospjet. Treba ti malo hladnog cinizma ;)
17 godina
neaktivan
Trigger kaže...
 Hahaha, u kojem ti svijetu zivis? Ocito u nekoj paralelnoj dimenziji. Tu di ja zivim nikog nije briga za ikog drugog, nit je ikad bilo, i malo je vjerojatno da ce ikad bit. Cisto sumnjam da je ljudima koji su spremni iskesirat takve cifre za gadget svaka kuna dragocjena, ili da se brinu za one sa nize socijalne ljestvice (bar u toj mjeri da zbog njih kupuju automobile i tehnikalije "nize" klase). To je realnost covjecanstva, i sa nekim utopijskim moralnim doktrinama koje pocivaju u sferi znanstvene fantastike neces daleko dospjet. Treba ti malo hladnog cinizma ;)

Hahahahahaha! Gujo, legendarni govor! Smijeh

http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 19:24 (Inari).
17 godina
neaktivan
Iggy333 kaže...

Mislim da je tvoj komp s kojeg pišeš po ovom forumu u ovim bedastim temama skuplji od iphonea i da ga koristiš za jednako bedaste stvari ka šta će ga koristiti ti kupci iPhonea
http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
17 godina
vjeko kaže...

N96 je 3798KN na istoj tarifi, E66 je 1898KN, a iPhone je 2198KN. I zašto je ta cijena apsurdna?

Polog od 2400 kuna tebi nije apsurdan? 
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

Imam jedno ptanje.

Imam jedno pitanje
Kako možeš izvaliti ovu glupost?!
http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
16 godina
neaktivan

ma ljudi moji

realnost je da su u tcom nahrlili ljudi koji nemaju novca za kupit iphone gotovinom

pa su mislili ga kupit na tu pretplatu i jednostavno nakon kratkog vremena odjebat tu pretplatu

pa nije ni tcom glup

pa mi živimo u lopovskoj državi kojom upravljaju veći lopovi nego šta smo mi sami

i onda se ljutimo jer ih nismo uspili zajebat

ma stani malo alo

pa ko je tu lud a ko blesav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...
Iggy333 kaže...

Mislim da je tvoj komp s kojeg pišeš po ovom forumu u ovim bedastim temama skuplji od iphonea i da ga koristiš za jednako bedaste stvari ka šta će ga koristiti ti kupci iPhonea
 Smijeh

pa jeate, glavne teme većine na ovim forumima su fps i i izbrojati par tisuća za novu grafičku nikome nije problem izgleda ... za što? za igranje ... pa zašto je onda problem izbrojiti nekom drugom isto tako par iljada za neki gadget da se s njim - igraju ...  stvarno ima licemjera ovdje dozlaboga.

A.
17 godina
neaktivan

Pa ljudi moji vi još uvijek imate posla s T-Com-om

Oni kradu, lažu i muljaju sve koga stgnu. Kad sam dobio 4000kn račun za flat rate koji je onda koštao 200kn a to će me na kraju sve ispasti zbog suda i njihovog ztaškivanja i zadržavanja dokaza koštati oko 7000kn!!! To mi je bio prvi i jedini dokaz da s njima NE treba imati nikakvog posla.

Ovo je smiješno što rade pa je moja sreća što mi frend uskoro dolazi iz kanade pa će mi donesti moj iPhone bez 2400kn pologa.

Za ovo ispaštanje su krivi glupavi SDP-ovci tj. političari koji su protali HTnet njemačkom T-Com-u

Sve što ima veze s t-com-om pišem i govorim s toliko gnjeva i ljutnje da to nije dobro za moje zdravlje pa stoga zbogom

_ knock' yourself out
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 19:32 (markal).

0 0 hvala 0
17 godina
dgigibao kaže...
unknown kaže...

Imam jedno ptanje.

Imam jedno pitanje
 Ti nisi sav svoj jel da?
Nemaš pojma  a komentiraš, no i ja se sam sebi ćudim što odgovaram primitivcu (pretilom) s mačem u ruci.
Drugi put čitaj što piše (ako znaš čitat)
Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!
16 godina
neaktivan
unknown kaže...
dgigibao kaže...
unknown kaže...

Imam jedno ptanje.

Imam jedno pitanje
 Ti nisi sav svoj jel da?
Nemaš pojma  a komentiraš, no i ja se sam sebi ćudim što odgovaram primitivcu (pretilom) s mačem u ruci.
 nisam siguran ali mislim da toliko dodje iphone u americi sa pretplatom
prema tome ta računica ti baš i ne stoji
sorry
17 godina
neaktivan

Tko je toliko blesav da  čeka na kiši za neki šugavi mob, tako mu i treba. A jeste svi poblesavili na touchscreen kao da je to nešto.

Imam LG kf600 iz VIP-a i ima TOUCHSCREEN. Koštao me 1500 kn BEZ PRETPLATE i jos ću dobiti 300 kn na račun = 1200 kn touchscreen mobitel!!! A sad downside = baterija je šugava, drži 3 dana jer touchscreen TROŠI PUNO STRUJE! U što će se i svi novi "ponosni" vlasnici iPhone-a uvjeriti na vlastitoj koži. Da ste pametniji strpili bi ste se par mjeseci i kupili novu touchscreen Nokiu koja je apsolutno mrak i ima 1000x bolje mogućnosti od šugavog iPhonea čije "posebne" mogućnosti u našoj zemlji nisu dostupne.

LG kf600 1200 kn bez pretplate!! Ima touchscreen...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hahahahahahahaha @ svima onima koji su čekali ovaj epplov poluproizvod.

Nadam se da vam se isplatilo, sad mozete glumit sminkerčiće u skoli/faxu/poslu

A znate koji je najbolji dio? izbacit će novi model za mjesec dana a ovaj će vam kostat nekih 10 puta manje u istom periodu.

Meni takva glupost ne treba, ima puno boljih poslovnih mobitela na trzistu...

Ne kuzim zasto uopce nisu kupili otkljucan iPhone iz neke od susjednih zemalja za puno manje love?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije baš, dosta ljudi koristi 3G zbog mobilnog interneta, mobilni internet postaje sve popularniji, to je činjenica, sve je više korisnih usluga i aplikacija koje on omogućava.

17 godina
neaktivan
karlanal kaže...
unknown kaže...
dgigibao kaže...
unknown kaže...

Imam jedno ptanje.

Imam jedno pitanje
 Ti nisi sav svoj jel da?
 nisam siguran ali mislim da toliko dodje iphone u americi sa pretplatom
prema tome ta računica ti baš i ne stoji
sorry
 Jel sad svaćaš kolika si budala ispa, nepoznati?!
http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
17 godina
neaktivan
Trigger kaže...
vjeko kaže...

Polog od 2400 kuna tebi nije apsurdan? 
 Polog nije cijena uređaja! iPhone je u tarifama, ako uzmemo u obzir cijene drugih mobitela, relativno pristupačan uređaj. To što je u SAD 200 USD, to nema nikakve veze sa nama. Usporedo sa ostalim mobitelma, jednostavno nije skup. Cijena otključanog i taj polog su sasvim druga stvar. Nitko vas ne tjera da ga kupujete.
Toliko ste se uzlajali oko cijena, pomislit ću da ste svi imali namjeru kupit taj poluproizvod, škart, smeče, govno od mobitela.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking
17 godina
neaktivan

Hvala Bogu Italija je blizu pa je moj koštao 499 eura. T-Scum me neće vidjeti. :)

16 godina
neaktivan
Iggy333 kaže...

Slažem se u potpunosti.

Dobro da nišam išo. Koji lopovluk!
17 godina
neaktivan

ma nebi ih ni štapom tako'...lopovi,možda cak i veci nego oni iz apple-a

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hehehe, ukrast ću ga nekom jadniku koji nema ni za biber i dat ću ga Mudrinićevom djetetu za siću, takav sam vam ja Superhik...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice