HGspot uvodi osobne savjetnike

poruka: 343
|
čitano: 75.700
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot uvodi osobne savjetnike".
15 godina
neaktivan
RE: HGspot uvodi osobne savjetnike
Mislim da bi HGspot mogao napraviti jednu stvar koje nema nigdje. Nek jedan dan u tjednu naprave "dan razmjene mišljenja" na kojem bi se par ljudi koji vode prodaju sastalo s određenim brojem kupaca, poslušalo što im imaju za reći, te dali odgovore na njihova pitanja. Mislim da ću uskoro posjetiti slavni HGspot, čisto da vidim ima li koji osobni savjetnik nešto pametno za reći i da li je Ana uistinu "viša klasa". Ponest ću im i zlatnu ribicu da ju stave u akvarij komp. xD
16 godina

Bio frend prosli tjedan u HG spotu i kupio AP neki, nekakav. To je kupil za more da moze lovit Wireless. Doao na more, spojio AP a ono AP vec iskonfiguriran (ime, pass i sl) i ne radi. Vratio se s mora, pravac HG spot, i veli ovo kao prvo ne radi i vec je netko prckao po tome. Veli prodavac, a bumo vam dali onda drugi. Vraca se prodavac i kaze, zao nam je ali to je bio zadnji primjerak, nemamo vise. Vratili mu novce i frend ode. Pa ako se Gđica opet ulogira, dali bi mogla malo komentirati kako tvornicki kupljen uređaj moze biti vec iskonfiguriran sa imenom i passwordom (ime je bilo Dean na AP, veli frend, sumnjam da je to tvornicko ime)?

Sry na OT al me zanima kako se na ovaj nacin mogu vratiti kupci?

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Man kaže...
Mislim da bi HGspot mogao napraviti jednu stvar koje nema nigdje. Nek jedan dan u tjednu naprave "dan razmjene mišljenja" na kojem bi se par ljudi koji vode prodaju sastalo s određenim brojem kupaca, poslušalo što im imaju za reći, te dali odgovore na njihova pitanja. Mislim da ću uskoro posjetiti slavni HGspot, čisto da vidim ima li koji osobni savjetnik nešto pametno za reći i da li je Ana uistinu "viša klasa". Ponest ću im i zlatnu ribicu da ju stave u akvarij komp. xD

pa da se srame pred svima...

Srednji kaže...

Bio frend prosli tjedan u HG spotu i kupio AP neki, nekakav. To je kupil za more da moze lovit Wireless. Doao na more, spojio AP a ono AP vec iskonfiguriran (ime, pass i sl) i ne radi. Vratio se s mora, pravac HG spot, i veli ovo kao prvo ne radi i vec je netko prckao po tome. Veli prodavac, a bumo vam dali onda drugi. Vraca se prodavac i kaze, zao nam je ali to je bio zadnji primjerak, nemamo vise. Vratili mu novce i frend ode. Pa ako se Gđica opet ulogira, dali bi mogla malo komentirati kako tvornicki kupljen uređaj moze biti vec iskonfiguriran sa imenom i passwordom (ime je bilo Dean na AP, veli frend, sumnjam da je to tvornicko ime)?

Sry na OT al me zanima kako se na ovaj nacin mogu vratiti kupci?

na OT cu ti odgovorit- NIKAKO... onako kako je Ana pricala na forumu da je sve sigurno sa posiljkom, a ja cekam 2 mjeseca svoju koja je dosla razbijena na moju kucnu adresu, pa ping pong izmedu dostave i hgspota, tu sam vec odustao...

Kazes izkonfiguriran...

nista novo, ja imam frenda koji je kupio hard disk u hgspor Rijeka (pred 2 godine) i na njemu nasao servisni OS (programi, datoteke, dokumenti pass username valjda koji koriste), a sta je i mene sokiralo, na njemu su bili podaci i nekih osoba koje smo osobno znali, tj onih koji su servisirali kompove tamo...

ocito su se gledale slike, neke zanimljive datoteke trazile i kopirale itd itd....

disk smo vratili, a kad smo decku rekli da ga moze bit sram, a samo on zna zbog cega covjek je uzeo disk i zbrisao...

za Vemil znam da je ekipa znala nosit doma neke komponente pa kad bi stanje na lageru bili tanje onda bi ih vracali i tako u krug...

ja sam osobno kupio graficku u vemilu koja je imala prasinu u ventu, i to ne onu koja je u zraku nego bas "koristenu" prasinu

potpis :D
16 godina
neaktivan
Mislim kak ti je uspio podvalit korišteni grafu, pa ja za svaku kupovinu tražim da mi otvori da vidi kak izgleda.
Ajd ovo za korišteni HD još nekak, al ja nebi to nosio natrag u trgovinu i dečki reko da ga može biti sram, nego bi ljepo opalio po novinama i sudovima.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Mislim kak ti je uspio podvalit korišteni grafu, pa ja za svaku kupovinu tražim da mi otvori da vidi kak izgleda.
Ajd ovo za korišteni HD još nekak, al ja nebi to nosio natrag u trgovinu i dečki reko da ga može biti sram, nego bi ljepo opalio po novinama i sudovima.

cemu? samo prestanem tamo kupovat...

i za koga bi se ja razvlacio po novinama?

ja otvorim kupiju i samo provjerim dali je proizvod u njemu, iako od tada ga detaljno i pregledam... na greskama se uci... pametni na tudim, :DDD ostali XDDD

16 godina
neaktivan

Pa diskovi danas dolaze hermetički zatvoreni u aluminijskim folijama. Kako si uspio dobiti rabljeni disk?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pa diskovi danas dolaze hermetički zatvoreni u aluminijskim folijama. Kako si uspio dobiti rabljeni disk?

A i grafe imaju zaštitnu naljepnicu,pa se može primjetiti ako je otvarano.

I'll be back
16 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Samsung dolazi u plastičnoj kutijici.

Ja sam imao slučaj da je u jednom TL-WN422G nedostajao USB kabel. Kupio sam ih 2 u Šibeniku (od toga je u jednom nedostajao) i 1 u Splitu, tako da sigurno znam da kabel dolazi uz adaptor.

Inače, ovakve stvari su glavni razlog zašto ne bih kupio gotovu konfiguraciju u nekom od Hrvatskih dučana. Ako se ovakve stvari događaju sa zapakiranim komponentama, ko zna što sve ide u konfiguracije! Onog dana kad ovakvi slučajevi budu rezultirali istragom, otkazom, isprikom i odštetom ću možda i promijenit mišljenje. Do tad svoje komponente sam vadim iz tvornički zapakirane kutije i sam ih slažem.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
16 godina

Evo bas malo istrazujem neke procesore i na prva dva koje sam pogledao je HG SPOT dosta jeftiniji od linksa ali opet  se ne moze usporedivat sa ADM-om

uglavnom i7 930 u hg spotu - 2.599,00 kn  u linksu 2.799,00 kn

i7 860 u hg spotu - 2.499,00 kn u linksu 2.609,00 kn

hmh

Tak da sta se tice nekih high end proizvoda hg spot je jeftiniji od linksa.

Samo ja bih osobno volio kada bi pala cijena best buy procesorima tu ste jos uvijk skupi npr. u hg spotu i5 750 kosta 1849kn a u skupom linksu kosta 1799kn dok u jednom adm-u 1629 dok toliko u hg spotu kosta dosta losiji procesor i5 650 cak i skuplji za 50kn..

Treba poraditi definitvno na ovim bes buy stvarima ne toliko o high end prozvodima tipa hd 5970 jer ionako to se rijetko kupuje i rijetki to imaju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

da jeftiniji a onda nemaju na lageru

po toj priči može biti i mercedes za kunu

tako je bilo i prije sa hg spot čakovec.. ima ima. uj moram naručiti iz zagreba.. pa čekaš pa čekaš, te nema na kraju

ošo u vemil i dao 50kn više i imao odmah, a mnogo puta i jeftiniji

a sad je banana kupovat u čakovcu nešto u komponentaj.. nigdje ništa nema, naruči i čekaj, a cijene od dučana do dučana nebo i zemlja plus razlika na taj dio isto od 1-5 godina (disk tražio)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dadoremix kaže...

tako je bilo i prije sa hg spot čakovec.. ima ima. uj moram naručiti iz zagreba.. pa čekaš pa čekaš, te nema na kraju

a sad je banana kupovat u čakovcu nešto u komponentaj.. nigdje ništa nema, naruči i čekaj, a cijene od dučana do dučana nebo i zemlja plus razlika na taj dio isto od 1-5 godina (disk tražio)

S tobom se ne bi slozili 90% citatelja ovog foruma (ja bih, i ja zelim sve odmah) kojima je bitnija jeftinija cijena nego da li netko to ima ili nema.

16 godina
facewithascar kaže...
dadoremix kaže...

S tobom se ne bi slozili 90% citatelja ovog foruma (ja bih, i ja zelim sve odmah) kojima je bitnija jeftinija cijena nego da li netko to ima ili nema.

pa ako je 100+ kn razlika i par dana samo za čekanje.. onda dal..

al pročitaj što sam ja napisao.. večini slučajeva je bilo.. moram naručiti ZG, ok.. ajd naruči.. prođe 2 tj ili tjedan i onda nema jer se prodalo.. ALO

pa rađe onda dam konkurenciji malo više i imam odmah

ista stvar sa garancijom.. hg spot je to davio od mjesec nadalje.. vemil odmah mjenjao.. links tjedan dana..

14 godina
neaktivan

Nisam sve procital ali to da HGspot losu uslugu je istina.=P

Imao sam vec 2 losa iskustva s printerom zbog neznanja radnika koji jos uvijek tamo radi tak da ne vjerujem da ima nekog napretka o kojem neki govore.

Što se tice ustede od nekih 100-200 kn je zanemarivo ako je usluga losa.=P Izdvojio sam 100 kn vise za svoju tipkovnicu u bencompu jer imaju puno bolju uslugu i iako nisu imali tipkovnicu rekli su da ce naruciti i da ce doci kroz koji dan, stigla je isti dan i nazvali su me da mogu doci po nju i nije mi zao kaj sam potrosil 100 kn vise nego kaj bi potrosil u HGspotu.

Moj prijatelj je kupovao slusalice i u HGspotu su mu rekli da ce naruciti i cekao je 3 tjedna i nisu dosle a na svaki mail su mu odg da ce doci.Probao je u linksu a tamo su mu rekli da nemaju i da nemogu naruciti jer je ispod 1000 kn.A nisu mogle doci iz zg uz redovnu robu??....hmmm.....ni jedan od tih shopova nije savrsen a to ovisi o prodavacu koji su neadekvatno "opremljeni" pa mozda ovi savjetnici nisu losa IDEJA.

Najbolji shop u vž je bio vemil kojeg vise nema a tamo su bili prodavaci koju su stvarno znali kaj rade a ne ovi j**ivjetri u HGspotu i linksu kaj nemaju pojma kaj prodaju.

Jos je najbolja usluga u malim ducanima za koje svi neznaju jer se "bore" da kupac bude zadovoljen a ne da samo prodaju.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupujem u Linksu deset godina i Nikad nisam imao problema sa njima,a trgovci unuta su ljubazni i još nijedan od tih dečki nije pokazao da nema blage dume šta rade. u HG-spotu sam bio par puta i opet ni sa njima problema, osim sto je 90% robe koja je na njihovoj stranici bila dostupna, u trgovini je nije bilo.Zato sam ja uvijek telefonski dogovarao biznis. Sto se tiče narucivanja u HG-spota tu opet nisam imao problema max sam čekao zijedan dana da
mi dođe narucena roba.Trenutno mi kod HGspota ne odgovara količina robe koju imaju na lageru i cijena istih, kada porade na tome vrlo rado ću posijetiti njihovu trgovinu u Zagrebu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Links je mrak. Imao sam jedno iskustvo s njima nedavno i zbog načina na koji je riješen problem (pri kojem su me mogli zahebati kao konja) u mojim su očima porasli za 1000% i DEFINITIVNO ostajem vjerni kupac. Jednostavno nisam mogao vjerovati, ali očito je gazda dobro izabrao ekipu. Svaka čast Links, evo me ovaj mjesec na plaći opet kod vas...

Takvo nešto u HGspot-u SIGURNO ne bih nikad doživio, kladim se u ovu dlakavu guzicu na kojoj sjedim. Smijeh

Bravo Links, imate me za kupca dok ne propadnete! Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 18:34 (The Man).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Slažem jedno uredsko računalo gdje naravno idu jeftine i slabije komponente... tako sam se odlučio za procesor Intel E5400 koji je već dosta star, ali za internet, office i mail i više nego dobar...

Tako ja tražim gdje da ga nabavim što jeftinije i vidim da je u M-computers 397 kn... odem još do HGspota da im dam šansu, kad ono kod njih 599 kn Iznenađen

Stvarno ne znam o čemu više tu pričamo... Ajde donekle je razumljiva razlika u cijeni od 200 kn kada se radi o proizvodima koji koštaju 4000 kn... ali na procesoru koji je ajmo reći dno ponude je stvarno neoprostivo.

0 0 hvala 0
14 godina
MatkoBB kaže...

Slažem jedno uredsko računalo gdje naravno idu jeftine i slabije komponente... tako sam se odlučio za procesor Intel E5400 koji je već dosta star, ali za internet, office i mail i više nego dobar...

Tako ja tražim gdje da ga nabavim što jeftinije i vidim da je u M-computers 397 kn... odem još do HGspota da im dam šansu, kad ono kod njih 599 kn Iznenađen

Stvarno ne znam o čemu više tu pričamo... Ajde donekle je razumljiva razlika u cijeni od 200 kn kada se radi o proizvodima koji koštaju 4000 kn... ali na procesoru koji je ajmo reći dno ponude je stvarno neoprostivo.

Definitvno se slazem sa time, samo uvijek prvo provjeri dostupnost proizvoda kojega trazis te dali ga uopce imaju!

Cesto mi se znalo dogodit da tako na nabavi trazim gdje je sta najjeftinije da bi se ispostavilo na kraju da vecina firmi uopce nema zeljeni proizvod, ali opet stave nisku cijenu (nadam se radi tebe da ces i uspjeti uzeti taj jeftiniji jer cijena od 600 kn za taj CPU je IMHO malo ipak prevelika, a da uzimas rabljeni mogao bi vec naci ok procesor za te novce).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...

Zahvaljujemo na sugestijama, Vaš post je prvi iz kojeg smo konkretno mogli zaključiti koji dio stranice vam se ne sviđa. Upravo su u toku promjene stranica koje će uzeti u obzir i Vaše želje. Do kraja tjedna možete očekivati promjene.

Ovo je napisano 28.06 i do kraja tog tjedna nije bilo promjena, niti ih ima sada kad su prošla dva tjedna.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
16 godina
neaktivan

Poslano je i nekoliko mailova ovoj što se predstavila u ime HG-Spota, ali nikada nitko na njih nije odgovorio.

Ništa nova, ništa nova... rekao bi Oliver...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma zena se trdi ali ne mozes to samo tak, ako je ona rekla do kraja tjedna ne znaci da nije i pokusala ali ipak su oni na vrhu glavni tak da jbga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
godo kaže...
Ana.Matic kaže...

Zahvaljujemo na sugestijama, Vaš post je prvi iz kojeg smo konkretno mogli zaključiti koji dio stranice vam se ne sviđa. Upravo su u toku promjene stranica koje će uzeti u obzir i Vaše želje. Do kraja tjedna možete očekivati promjene.

Ovo je napisano 28.06 i do kraja tog tjedna nije bilo promjena, niti ih ima sada kad su prošla dva tjedna.

sta ces, traje :D

nije majstor procitao manual do kraja...

toxic kaže...

Ma zena se trdi ali ne mozes to samo tak, ako je ona rekla do kraja tjedna ne znaci da nije i pokusala ali ipak su oni na vrhu glavni tak da jbga...

Ako ona nema ovlasti, onda je to fail... jer zasto trazit savjete ako nemoze nista promjenit?!

ili ako nije sve tako crno, to je greska svih onih kojima je ona prenesla nase komentare

14 godina
naxeem kaže...

Poslano je i nekoliko mailova ovoj što se predstavila u ime HG-Spota, ali nikada nitko na njih nije odgovorio.

Ona je "samo" njihov PR, ne odreduje ona cijene i politiku same firme te vjerujem da nam prenosi informacije koje i ona sama dobije te koje mogu, a i ne moraju biti tocne.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
Ona je "samo" njihov PR, ne odreduje ona cijene i politiku same firme te vjerujem da nam prenosi informacije koje i ona sama dobije te koje mogu, a i ne moraju biti tocne.

ali taj PR sluzi za vezu uprave sa korisnicima... znaci na treba biti feedback upravi o usluzi i ostalom...

16 godina
neaktivan
win32 kaže...
naxeem kaže...

Dobila je ona mailove koji nemaju veze s webom i traze odgovor, ali nije se udostojila ni reply stisnuti. :)

14 godina
neaktivan
godo kaže...
Ana.Matic kaže...

Pozdrav,

Od tada smo napravili nekoliko promjena i još radimo na novim. Cjenik je dodan na početnu stranicu, forum je u izradi i uskoro će biti gotov novi način filtriranja rezultata i cjenika.

Posjetite našu web stranicu i sami pogledajte :)

lp

Ana Matić
16 godina
neaktivan

Baš gledam neke slušalice od sennheiser-a a kad ono nema ni jednog modela u hgspotu.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...

Od tada smo napravili nekoliko promjena i još radimo na novim. Cjenik je dodan na početnu stranicu, forum je u izradi i uskoro će biti gotov novi način filtriranja rezultata i cjenika.

Posjetite našu web stranicu i sami pogledajte :)

lp

E to se čeka.

Recimo kada tražimo matične ploče, trebala bi postojati mogućnost odabira prema socketu. Ne kažem da maknete opciju odabira po proizvođaču, nju stavite kao drugu ako smatrate da je važna.

Dakle, odaberem prvo socket pa onda proizvođača, to bi bilo jako dobro. I kad već radite na unaprjeđivanju, mogli bi uvesti i odabir istih tih matičnih ploča i prema tipu memorije (DDR2 i DDR3), pošto je to jedna od dvije glavne karakteristike pri odabiru ploče. Naravno bitan je i chipset (da me netko ne shvati krivo), jer se ovo odnosilo na način odabira komponenti za prikaz.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
16 godina
neaktivan

ja na 27'' monitoru imam 50% monitora u bijeloj neiskoristenoj podlozi koja nakon 21 sat ubija za oci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam prije dvije godine u hg-spotu kupio komp koji je imao pokvarenu grafičku nisam mogao vjerovat čekao sam oko 40 dana da im dostave novu u servis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kejbl kaže...

Ja sam prije dvije godine u hg-spotu kupio komp koji je imao pokvarenu grafičku nisam mogao vjerovat čekao sam oko 40 dana da im dostave novu u servis.

to je stvar dobavljaca...

ja sam svoju cekao 10 dana, onda sam puknuo i zvao redom: Rijeka, Zagreb, dobavljaca, pa sve u krug svaki dan u razno doba... onda su valjda pop... i poslali mi grafu...

inace kazu u linksu da stalno tako dobivaju nakon 35-40 dana...

valjda ima neka kvaka u tome

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice