HGspot pred izlazom, a Vemil?

poruka: 638
|
čitano: 179.853
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot pred izlazom, a Vemil?".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
16 godina
RE: HGspot pred izlazom, a Vemil?
Mihaela Bajkovac kaže...
igy kaže...

U Metkovicu zatvorili HGSpot pa je osvanuo lijep plakat zatvoreno zbog preuređenja, otvorenje 16.11. - ali nisu otvorili

Pozdrav, HGspot u Metkoviću će biti uskoro otvoren. Planirali smo ponovno otvoriti 16. studenog, ali još uvijek nisu završeni dogovori s bankama i fondovima o kojima ovisi datum prvog punjenja novom robom.  Kada bude novih informacija, bit ćete obaviješteni, a možete pratiti i na www.hgspot.hr.

Hehe, e nek si im rekla, i nije mi jasno sta se ljudi previse uzbuduju. Valjda je ocito da ako se neka firma definitivno zatvara, bile bi uklonjene reklame, a prostor ispraznjen. Ali dok god vidim reklamu HG Spot, vjerujem da ce se uskoro otvoriti... hehe Namigiva

Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...
17 godina

U cijeloj toj priči, zanimljivo je kako Web stranica Vemila i dalje radi bez vidljivih naznaka ili bilo kakve obavijesti da je firma u totalnoj banani. Jedino po čemu se isto naslučuje, a za one koji još neznaju ili nisu upoznati sa situacijom u toj IT firmi, je njihov cijenik gdje se vidi da je izbor pojedinih komponenti i ostale robe slab ili bolje reći nikakav (konkretno grafičke kartice). HGspot je bar otvoreno i javno priznao da je u banani i da radi na tome da se izvuće, ali ovi iz Vemila su teški specijalci...dosegli su dno dna i umjesto da se izjasne o novonastaloj situaciji šute ko p****. To im je dodatni minus i blamaža za neka buduća vremena i eventualni povratak totalno srozanog povjerenja, mada iskreno, a to sam negdje već i napisao, volio sam kod njih kupovat (Vrbani-Zagreb), imali su lijepo i puno izložene robe (grafe, matične...itd.) i stvarno sam puno toga kupio i puno love ostavio kod njih, neke stvari još i otplaćujem, a jedina sreća u svemu tome je da ništa nisam trebao reklamirat...sve još uvijek služi bez premca i molim boga da tako i ostane...ali hebiga nikad se ne zna !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja više neznam šta napraviti s ovom pokvarenom grafom. Da li možda znate da li je vemil kupovao gigabytevu robu od microline, jer vidim da je on jedini uvoznik a na grafi piše da je vemil uvoznik.

BTW koji je mail od microlinea? (javite mi na PM)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pratim malo one megafirme i male firme izleze žive iz ove krize a najviše se raspadaju one "srednjih veličina". Da li ove mega firme štiti država ili šta? Iz prve ruke znam da male firme i obrti se drže zato jer se mogu prilagođavati tržištu lako. Ove takozvane srednje firme (Vemil, HG spot) da li su oni pali zbog osoblja ili jednostavno neprilagodljivosti i manjku poticaja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORN kaže...

Ja više neznam šta napraviti s ovom pokvarenom grafom. Da li možda znate da li je vemil kupovao gigabytevu robu od microline, jer vidim da je on jedini uvoznik a na grafi piše da je vemil uvoznik.

BTW koji je mail od microlinea? (javite mi na PM)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kad si kupija grafu ili komp nebitno,dobijes jamstveni ili garancijiski list na kojem ti sve lipo pise,i na kojem oni tvrde da su u vezi kvara duzni to uzet nazat servisirat ili dat novo,i nema sta neznat nosi u trgovinu ako ti nebudu tili prihvatit zovi direktora i to je to.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Kad si kupija grafu ili komp nebitno,dobijes jamstveni ili garancijiski list na kojem ti sve lipo pise,i na kojem oni tvrde da su u vezi kvara duzni to uzet nazat servisirat ili dat novo,i nema sta neznat nosi u trgovinu ako ti nebudu tili prihvatit zovi direktora i to je to.

Nikakve koristi od ovoga, kad firma više ne postoji - nema obveze, nema zaposlenika, nema sredstava, nema poslovnog prostora...

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
macak kaže...
cappy kaže...

Nikakve koristi od ovoga, kad firma više ne postoji - nema obveze, nema zaposlenika, nema sredstava, nema poslovnog prostora...

Ma koja firma nepostoji.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Ma koja firma nepostoji.

Pa Vemil.

16 godina
neaktivan
macak kaže...
cappy kaže...

Ma koja firma nepostoji.

Pa Vemil.

Daj nebudi smijesan.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan

Eno ti ga dole u Lori u Splitu novo otvoren.

duje kapitanović

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cappy kaže...
macak kaže...
cappy kaže...

Ma koja firma nepostoji.

Neznam točno na što macak misli, ali vjerovatno će napraviti ovo:  Promijeniti ime i prebaciti svu imovinu na tu novu tvrtku (praktički ista tvrtka a drugo ime), a kada ime neko dođe s prijetnjom/potraživanjima onda se praviti glupi i nabaciti ovaj razgovor: "Ali mi nismo Vemil, mi smo vam tvrtka xyz koja nema veze s vemilom."

Inače tu shemu su mnoge tvrtke već iskoristile i prošle "lišo"

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macak kaže...
cappy kaže...

mislim da nisi u pravu jer kolega mi je zatvarao firmu koja se bavi prodajom informatičkom opremom, i rekao je da mora iako je zatvorio, svu robu koju je prodao i vrijedi joj još garancija, u slučaju neispravnosti, mora proslijediti dobavljaču, tj. ovlaštenom servisu o svojem trošku.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

mislim da nisi u pravu jer kolega mi je zatvarao firmu

Zatvaranje firme naziva se likvidacija. Postoji redovita i prisilna (stečaj). U slučaju Vemila radi se o stečaju.

16 godina
neaktivan
macak kaže...
malo zaigrano dijete kaže...

mislim da nisi u pravu jer kolega mi je zatvarao firmu

Zatvaranje firme naziva se likvidacija. Postoji redovita i prisilna (stečaj). U slučaju Vemila radi se o stečaju.

Je al Vemil jos nije u stečaju.

duje kapitanović
16 godina
Seky kaže...

Mihaela, evo još jednog prijedloga nez nam koliko se to odnosi izričito na Vas, ali nadam se da Vi to možete prenijeti nekome tko utječe na to.

Radi se o podatcima što se tiče zvučnika znači da na webu i na policama napišete frekvencijsku karakteristiku zvučnika to je jedna od najvažnijih stvari kod odabira zvučnika a nisam ju često viđao na policama.

i DPI miseva....

RAZER :For gamers by gamers....CSS,COD4
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Je al Vemil jos nije u stečaju.

Zašto misliš da nije? Traži uvid u evidenciju stečajnog odjela pri Trgovačkom sudu u Zagrebu, pa onda reci da nije.

15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
Seky kaže...

Mihaela, evo još jednog prijedloga nez nam koliko se to odnosi izričito na Vas, ali nadam se da Vi to možete prenijeti nekome tko utječe na to.

Radi se o podatcima što se tiče zvučnika znači da na webu i na policama napišete frekvencijsku karakteristiku zvučnika to je jedna od najvažnijih stvari kod odabira zvučnika a nisam ju često viđao na policama.

i DPI miseva....

Hvala na informaciji.

Poslana je odjelu nabave koji vodi brigu o opisima proizvoda.

Mihaela Bajkovac
17 godina

Ja necu vise u hgspot iz razloga sta nemaju nista ekstra na ponudi..

npr cesto kupujem neke stvari koje nisu isplative koje su dosta skupe itd...

u hspotu nema "ekskluziva" a bogami nema niti obicnih proizvoda nemaju opce nikakvu ponudu..

dođem na website, i gledam ponudu kakvu imaju i neznam da li da se smijem ili da se placem. katastrofa.

od mene sada trenuto profitira links i adm.

a i kada je hgspot nekada davno imao nekakvu ponudu uvijek je bio dosta skup

ako zeli povecat prodaju

prvo treba koknurirat sa kolicinom proizvoda a i cijenom te naravno kvalitetom usluge

bez toga 0 bodova..

edit: sta se tice osoblja imam negativna iskustva sa ljudima u utrinama... jednom sam cekao 30 minuta i uopce mi nitko nije dosao ponudit pomoc, pa cak niti dobar dan neznaju rec..

ali zato u mandiju u poslovnici su ljudi na nivou.. znam jednog decka sa duzom kosom(nesto tipa talijanka) koji tamo radi vec duze vrijeme i svaki puta kada dodem covjek pomogne..

lijepo placu povisit takvima

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 11:35 (toxic).
16 godina
neaktivan

Evo Utrine se preuređuju vidjt ćemo čime će biti popunjene police nakon preuređenja i kakve će biti cijene toga. Možda im i web bude gotov onda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uglavnom više mi je stalo do HGSpota nego do Ve-Mila (Verica-Milan).

Zašto? Zato što je HGSpot jedini imao politiku vraćanja proizvoda unutar 7 dana uz "No Questions Asked" praksu. (I zato što mi je blizu)

Vratio sam nekoliko puta proizvode koji mi nisu legli iz raznoraznih razloga i nikad nije bilo problema. Ponekad sam zamijenio, a ponekad i uzeo cash. Čak je bilo moguće ako platiš karticom oni ti vrate cash!!!!

(Možda su zato i propali, ali sa stanovišta kupca jako pohvalno!)

S druge strane s Ve-Milom sam se jednom zakačio oko neke grafulje i znam da tek nakon što sam ODNIO BUKET CVIJEĆA gospođici u računovodstvu, da se stvar riješila. (Da, da, stari dobri balkanski šarm)

Pozz

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja bi par prijedloga:

1. Napravite novi WEBShop (ako može BAREM stvarno stanje lagera i sortiranje po cijeni i nazivu, bilo bi dobro)!!!!

2. Javljajte se na telefone (online chat je jako, jako zgodan, možda čak i bolji od telefona jer djelatnik može istovremeno opsluživati više mušterija (znam da ste ga imali, imajte ga i dalje))!!!!!!!!

3. Više informacija o proizvodu na POLICAMA i u webshopu te LINK na proizvođačeve stranice.

4. Postavite info pult u vidu računala sa pristupom webshopu u sve veće dućane, jer ovako kad dođem u dućan više neznam šta trebam!!!

5. Otvorite drive-in za CD-ove, DVD-ove i flash memorije :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pozz!

17 godina
neaktivan

Nisam baš primijetio tu politiku vraćanja, a i nisu zbog toga propali, jer je svugdje u svijetu ta praksa 14 dana.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nisam baš primijetio tu politiku vraćanja, a i nisu zbog toga propali, jer je svugdje u svijetu ta praksa 14 dana.

I u nas tako piše u zakonu, samo praksa je drugačija. Jedino u HGSpotu me nisu čudno gledali kad bi im došao sa takvim zahtjevom i NISU PITALI NIŠTA! Ja bi im rekao "Ne odgovara mi" i to je bilo to.

(Doduše u zakonu vaistinu piše 14 dana, al nema veze za mene je i ovih 7 kvantni skok.)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 15:19 (imbehind).
17 godina
naxeem kaže...

u vemila sam pokusao isti dan vratiti proizvod (konkretno router) i htio se odluciti na skuplji tako da im nadoplatim i rekli su da to u njih nemozes

HGspot i links su puno fleksibilniji po tom pitanju

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
15 godina
neaktivan

ma ve-mil sad treba opljačkat dok ga nisu zatvorli...

17 godina
neaktivan
xXx002 kaže...

Ajde ovaj u Rijeci. Bas mi treba par blokica za pisanje i komplet flomastera.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
xXx002 kaže...

Ajde ovaj u Rijeci. Bas mi treba par blokica za pisanje i komplet flomastera.Cool

ejjjjjjjjj......

Jesu dofurali naurkvice za decke i prstenje za curice?

kad ce? bit ce da kontejner iz kine kasni

jbga :(

potpis :D
17 godina

Evo, nešto se, izgleda, miče s mrtve točke u šrotu: http://business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/HG-spot-poceo-s-punjenjem-skladista-i-polica

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
bocic kaže...

Evo, nešto se, izgleda, miče s mrtve točke u šrotu: http://business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/HG-spot-poceo-s-punjenjem-skladista-i-polica

ehhh da......nije bed u nabavi robe....niti u prodaji,ali ako nastave onakav šlamperaj raditi od podrške i servisa...najgore je ako se izgubi odziv klijenata....ma moš ti onda imati i naj-haj robu...uzalud...trebat će im,ako uspiju se izvući,dosta godina dok ne steknu povjerenje kupaca.....

17 godina
neaktivan

Imam jedno jednostavno pitanje i molio bih one koji znaju iznutra da odgovore:

- dali se promjenio profil radnika, ili su radnici ostali isti a politika uprave se promjenila?

potpis :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice