Hakirajte smartfon s Bugom

poruka: 71
|
čitano: 11.308
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hakirajte smartfon s Bugom".
16 godina
neaktivan

mene još i dalje zanima što to WP ima a android nema, hvala ljudi!

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hakirajte smartfon s Bugom
CrnaBitanga kaže...
Mikovic_xD kaže...
Mitch kaže...
Ovisi kako definiras smartphone.

Ja ga definiram subjektivno i po mojoj logici u uzi izbor ulaze Tizen i WP.
Android i iOS imaju igre, nista drugo vise od navedenih, pa ih po time i ne smatram smartphone os-ovima.

a što to WP ima a da android nema?

Fantastičan i potpuno funkcionalan multitasking, 100% kompatibilan BT file transfer, neovisnost o PC-ju kao platformi za prenošenje podataka, široki izbor korisnih programa (kao na primjer m-zaba i slične), te visoku razinu prilagodljivosti sučelja i widgeta za sve korisnike!

Ne, ček malo, to je sve što NEMA... {#}

nema ni android to sve

fantastican multitasking... lol

sto ima wp7?

bolje osnove

android moze napredovat samo pumpanjem snage

quad core mobitel radi jednako brzo kao single core wp7

cak i losije u nekim uvjetima.

kad wp dobije vise funkcionalnosti i aplikacija, android ce bit smijurija

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 16:22 (apoteka).
16 godina
Mikovic_xD kaže...

Manju diskovnu fragmentaciju, 800 mhz ~ 1ghz uredaj daje iste performanse kao i Tegra 3 na Androidu i puno ljepsi layout.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
I mobitel na Symbianu JE SMARTPHONE.
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP
13 godina
neaktivan

vrlo dobro odrađeno i pojednostavljeno rootanje mobitela u novom BUG-u,sa više modela mobitela....svaka vam dala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...
Mikovic_xD kaže...

Manju diskovnu fragmentaciju, 800 mhz ~ 1ghz uredaj daje iste performanse kao i Tegra 3 na Androidu i puno ljepsi layout.

wtf? manju diskovnu fragmentaciju???  o čemu ti to???

16 godina
neaktivan
Aldo kaže...
Mitch kaže...
Mikovic_xD kaže...

i performanse u čemu? benchu? bolje vrti flash? ajoj ne vrti, a ako misliš da sučelje na androidu nije fluidno očito nikad nisi vidio custom rom u životu

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
15 godina
protjeran
Mikovic_xD kaže...
Aldo kaže...
Mitch kaže...
Mikovic_xD kaže...

i performanse u čemu? benchu? bolje vrti flash? ajoj ne vrti, a ako misliš da sučelje na androidu nije fluidno očito nikad nisi vidio custom rom u životu

posebno ice cream sandwich custom rom, neznam jel mi ikad zaštekalo, bilo je par bugova ali samo par puta što je odlično za custom rom

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
17 godina
Mikovic_xD kaže...

Slažem se, custom ics rom radi ko zmaj. Na galaxy nexusu vrtim clean 4.0.4 rom koji sam sam skuhal iz sourca da dodam NFC emulaciju, i radi odlično! Još da nisu pi*de i da daju u sourcu binse za drivere bilo bi super, a ne da se čovjek mora dr*ati s mk fileovima i ručnim pullom fajlova sa stocka i ostalim manevrima samo da osposobim *ebenu kameru... GRRR! Uglavom, ne vidim problem da se digne prioritet UI dretvi u custom romu, naravno kad bi se netko uhvatio malo programiranja....

17 godina
Aldo kaže...
Mikovic_xD kaže...

Slažem se, custom ics rom radi ko zmaj. Na galaxy nexusu vrtim clean 4.0.4 rom koji sam sam skuhal iz sourca da dodam NFC emulaciju, i radi odlično! Još da nisu pi*de i da daju u sourcu binse za drivere bilo bi super, a ne da se čovjek mora dr*ati s mk fileovima i ručnim pullom fajlova sa stocka i ostalim manevrima samo da osposobim *ebenu kameru... GRRR! Uglavom, ne vidim problem da se digne prioritet UI dretvi u custom romu, naravno kad bi se netko uhvatio malo programiranja....

Inače, po onom kaj sam malo testiral, nije problem samo u UI dretvi kaj se tiče laga, smatram da je glavni problem i uzrok lag-a tromost detektora pokreta na samom panelu koja se se kreće oko 100ms. Sad... da li je to problem do samog harvera ili je problem s driverom koji radi prespori polling ili linux kernel ne obrađuje u "realtime-u" interupte ili android UI thread ima preniski prioritet... sigurno ovisi od uređaja do uređaja... vjerojatno ovim redosljedom ide uzrok lag-u:

1. Spor hardver (detektor pokreta)

2. Driver

3. UI dretva

4. Linux kernel 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 10:44 (Aldo).
15 godina
protjeran
Aldo kaže...
Aldo kaže...
Mikovic_xD kaže...

Inače, po onom kaj sam malo testiral, nije problem samo u UI dretvi kaj se tiče laga, smatram da je glavni problem i uzrok lag-a tromost detektora pokreta na samom panelu koja se se kreće oko 100ms. Sad... da li je to problem do samog harvera ili je problem s driverom koji radi prespori polling ili linux kernel ne obrađuje u "realtime-u" interupte ili android UI thread ima preniski prioritet... sigurno ovisi od uređaja do uređaja... vjerojatno ovim redosljedom ide uzrok lag-u:

1. Spor hardver (detektor pokreta)

2. Driver

3. UI dretva

4. Linux kernel 

Mislim da je kod svih smartphonea kriv taj panel za detekciju te je on uzrok laga.

Microsoft je nesto govorio da ce proizvesti panele koji imaju 1 ms kašnjenja, bio je i video tu na bug-u.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice