Google se povlači iz Kine zaključana tema

poruka: 92
|
čitano: 11.320
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google se povlači iz Kine".
17 godina
Google se povlači iz Kine

Evo nam povoda za WWIII. Kina protiv amerike, pitanje je samo na koju ce stranu stati rusija... Smijeh

Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Google se povlači iz Kine
Google FTW! Tako i treba kad ih ovi hackaju i špijuniraju! Ova kineska vlast stvarno pretjeruje, sjećam se da je Drago Galić govorio i o cenzuri u WOW-u
Google FTW!
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan

na kraju ce ispasti da je Red Alert 3 vizionarska igra xD

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Išao sam google-ovu kinesku stranicu i upisao "tiananmen square massacre in 1989" izbaci samo 3 stranice slika od toga samo 2-3 se odnose na taj događaj i ako klikneš na njih nemožeš ih otvoriti....

Žalosno da cijeli svijet zna za pokolj koji se dogodio 1989. a ljude u kini kojih se to najviše tiče pokušava se spriječiti u informiranju......stoka komunistička.

6 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ha što drugo očekivati od komunjara nego totalnu represiju i kontrolu informacija Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina

istina kineske vlasti su u k.....  al njima je jos dobro kako je ljudima u sjevernoj koreji , gledo sam na netu neki dokumentarac i tamo sam vidio da su kina i ostale komunisticke drzave raj naspram s.koreje....

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran

huuuh....a ne razmišljate koja bi to "demokracija" održavala red među 1 000 000 000 odjednom lanca oslobođenih duša...??..neka njih u komunizmu...to je jedino što ih drži za jaja ..mogu misliti koji bi BOOM nastao naglim uvođenjem zapadnog sustava..ono kao sloboda mišljenja,sloboda govora,sloboda ovoga i onoga...svijet bi u trenu preplavili mali žuti...pa kriminal.....ljudi..nemate pojmao čemu govorite...rusi su sa svojih 300 mio duša zavladali posvuda..a ovih je skoro 4 puta više...ne do bogo zla...i malim žutima demokracije....  GOOGLEU baj d vej sve najbolje od srca...

16 godina
protjeran
Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran

Gluposti, evo vam drage zapadnjačke demokracije, uživajte u njoj.

Nek se miču ameri, i bolje im je.

Ne shvaćam pljuvanje po nečem o čem praktički neznate nikaj osim zapadnjačkih pljuvanja. Normalno da zapadu to ne paše. Znate zakaj??

Korupcija je na minimumu tamo, ministre, političare SVE koji kradu od države i davaju ili primaju mito JAVNO se strijelja. Zato to ne paše zapadu, jer po kineskom zakonu sve političare bi pobili radi korupcije, i u pravu su.

Neke smeta kaj komunizam "zabranjuje" vjere....to je laž, ne zabranjuje, moš se ti klanjat kom oćeš, samo je vjerskim ustanovama ZABRANJENO petljanje u politiku i državne poslove, al naravno, to zapadu (vatikanu) ne paše, odma bi bili siromašniji za desetke miliona.

Kaj se tiče pogubljenja i toga..takav im je zakon, nitko ubijen nije nevin. A uostalom...ameri su nevinašca? Oni sa svojom demokracijom su pobili xXx puta više nevinih civila nego ovi u 3 života. A crne mrlje u povijesti ima SVAKA zemlja, samo kaj ovi to iskorištavaju na jadan način.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 13:56 (doxy).
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Da, kina je raj na zemlji. Pogotovo sa miljardu ljudi koji su na rubu egzistencije bez ikakvih prava, zdravstva ili općenito ljudskih uvijeta.

Evo sutra se selim u tu utopiju.

p.s. Prije nego počneđ pisati ovako glupe postove, malo se informiraj.

U kini ima oko 1,3 miljarde ljudi. Od toga 300 miljona živi u velikim gradovima. To se zove kina A i oni su privilegirani. 1 miljarda ljudi živi na selu u ekstremno lošim uvjetima i stalno su pod kontrolom vlada. praktički su robovi. To se zove kina B i za nju ne smije znati zapad.

Ako hoćeš mogu ti pričati i o njihovoj migracijskoj politici i krasnim uvjetima koji imaju ti ljudi.

Treće napadnuti su email accounti boraca za ljudska prava. Zašto? Da ih se nađe i zatvori, moguće i pogubi.

Ma, prekrasna zemlja... prekrasna...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 14:06 (Buffer Overflow).
Moj PC  
9 2 hvala 1
17 godina
protjeran

Više nije Simon says...nego West says.

Kaj ovi ponude to mi ZNAMO...kaj Ameri kažu to MI ZNAMO. Daj sramota. Bio si  kini isto kolko i ja. Truju vas s pričama ajde. Zapad je dobar, voli ljude...lol. Land of oportunity (za Sanadera je).

To je otrov kojeg treba neutralizirati.

Prikazuju ostale većim negativcima nego oni jesu, samo da ispadnu "Good guys". Laži i obmane, kaj se tiče kineske sirotinje...ok...nije daleko od istine, samo kaj si pobrkao brojke. Kad bi uzeo PRAVE brojke i stavio u postotke, ispalo bi da SAD i zapadna europa imaju više BESKUĆNIKA nego ovi kak ti kažeš "robova". Samo treba POGLEDAT OKO SEBE i razmislit.

Kad ni hrvate bacio u postotke, 3 put smo jadniji od tvojih čak brojki, kamoli od istine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 14:13 (doxy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

I zato bježe prekrcanim čamcima, autima, trajektima i ne znam čime u milu nam hrvatsku. Zaposjeli Kajzericu jer je ovdi bezveze i ne valja demokracija. Mi bi trebali preseliti tamo i uživat :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doxy kaže...

samo je vjerskim ustanovama ZABRANJENO petljanje u politiku i državne poslove, al naravno, to zapadu (vatikanu) ne paše, odma bi bili siromašniji za desetke miliona.

Kaj se tiče pogubljenja i toga..takav im je zakon, nitko ubijen nije nevin. A uostalom...ameri su nevinašca? Oni sa svojom demokracijom su pobili xXx puta više nevinih civila nego ovi u 3 života. A crne mrlje u povijesti ima SVAKA zemlja, samo kaj ovi to iskorištavaju na jadan način.

Ako je takav zakon postuj ga i neces biti ubijen, zatvoren...

A to za Vatikan, ma ne bi to jadni Papa, da da (dugosilazni na zadnje 'a') onaj zlatni prsten i zlatni kriz nahranio bi "samo" 65 000 jadne djecice

Buffer Overflow kaže...

Da, kina je raj na zemlji. Pogotovo sa miljardu ljudi koji su na rubu egzistencije bez ikakvih prava, zdravstva ili općenito ljudskih uvijeta.

U kini ima oko 1,3 miljarde ljudi. Od toga 300 miljona živi u velikim gradovima. To se zove kina A i oni su privilegirani. 1 miljarda ljudi živi na selu u ekstremno lošim uvjetima i stalno su pod kontrolom vlada. praktički su robovi. To se zove kina B i za nju ne smije znati zapad.

Treće napadnuti su email accounti boraca za ljudska prava. Zašto? Da ih se nađe i zatvori, moguće i pogubi.

Ma, prekrasna zemlja... prekrasna...

Jest mi vazno za njihove zivote, isto kao da u nas nema siromasnih ljudi, koji rade kao robovi.

I ti borci za ljudska prava, mnogo uspjeha ima u njihovoj povijesti, valjda znaju u sta se upustaju.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
protjeran
doxy kaže...

Više nije Simon says...nego West says.

Kaj ovi ponude to mi ZNAMO...kaj Ameri kažu to MI ZNAMO. Daj sramota. Bio si  kini isto kolko i ja. Truju vas s pričama ajde. Zapad je dobar, voli ljude...lol. Land of oportunity (za Sanadera je).

To je otrov kojeg treba neutralizirati.

Prikazuju ostale većim negativcima nego oni jesu, samo da ispadnu "Good guys". Laži i obmane, kaj se tiče kineske sirotinje...ok...nije daleko od istine, samo kaj si pobrkao brojke. Kad bi uzeo PRAVE brojke i stavio u postotke, ispalo bi da SAD i zapadna europa imaju više BESKUĆNIKA nego ovi kak ti kažeš "robova". Samo treba POGLEDAT OKO SEBE i razmislit.

Kad ni hrvate bacio u postotke, 3 put smo jadniji od tvojih čak brojki, kamoli od istine.

Govorim o činjenica, a ne o zapadu. Ako misliš raspravljati onda čitaj. truju nas... a ti kao znaš istinu jer si pročitao tri članka na netu o teorijama zavjera.

Europa i amerika zajedno nemaju stanovnika koliko Kina ima izvan gradova. Pa da je bilo koji postotak toga beskučnika opet ti ne štima. Matematika je prijedlog moj za tebe.

Treće, taj tvoj loš užasan zapad ti je omogućio sve ugodnosti koje imaš u životu uključujući i necenzuriran internet.

Stvarno se nauči o pravom stanju stvari kad ideš već veličati i pljuvati, jer dečko dragi ne bi ti preživio ni mjesec dana da nemaš sve to što ti je zli i opaki zapad pružao.

I na kraju krajeva preseli se u Kinu ako ti je tako krasna. Kladim se da ni 3 tjedna ne bi izdržao tamo.

17 godina
protjeran

Alo momak. Kakve zavjere?

Tebi je zavjera masovno pljačkanje, siromašenje naroda, bogati se bogate, siromašni imaju sve manje...ratuju tamo gdje nebi smjeli, guraju svoju "pravdu" (čitaj monopol) po cijelom svijetu...da nema toga, živio bi 3 put lakše, a ne teže.

Da smo zadržali dijelove socijalizma, gdje bi nam bio kraj. Jedna od najjačih europskih industrija bi bilo u Hrvatskoj, zajedno s poljoprivredom...al neee, zapad je pokazao kako krasti i OMOGUĆIO.

Ti živi u svojim zabludama, ja ću ostat u stvarnom svijetu. Google je podvio rep, i bolje mu je. Ovaj zapad mi je samo pokazao kako bolje muljati i krasti, ništa više.

Puno imam u životu od necenziriranog interneta...pomaže mi užasno, živim od toga jbt.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Momak?

Kao prvo raspravljao bi o politici, a pojma nemaš o osnovnim činjenicama. Drugo i najbitnije Hrvatska nikad nije imala jednu od jačih industrija i poljoprivreda u europi, tako da tko god ti je tu zabludu stavio u glavu je glup.

Krade se? Da, krade se to je činjenica. Isto tako je činjenica da se u Kini krade, vrši represija i ubija tisuće puta više i na tisuću puta okrutniji način nego bilo gdje na svijetu. Ako ti ta činjenica nije jasna pročitaj malo o povijesti. I da je 50% toga istina (servirana od groznog i okrutnog zapada), opet je stravično što se događalo. Ali jednu stvar ne razumiješ, da Kina želi prikriti stanje u svojoj državi dok zapad pokušava otkriti, i tebi to očito nije jasno. I to nije samo zato jer žele uvesti demokraciju, to je i zato jer je Kineski režim zločinački, okrutan i robovlasnički.

Socijalizam? Pa ti nisi ni okusio socijalizam, a pričaš o njemu kao da si živio 100 godina u socijalizmu, pa sad ti znaš kako bi to trebalo biti.

Fali tebi malo životnog iskustva da bi shvatio neke stvari. Ali to je isto ok. Mlad si, imaš pravo na svoje mišljenje i naučit ćeš neke stvari s vremenom. Ako nećeš, e jeb'ga ostat ćeš zatupljen.

Doviđenja.

Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja zatupljen?

haha, ok...lol, nasmijavaju me tvoji postovi.

Čim napišeš da ZAPAD ŽELI RAZOTKRITI ZLO I NEPRAVDU...sve mi je jasno.

Drži se teme, jer ovo kaj pišeš su smijurije, nebuloze i ogromne gluposti. I da, ponovi si neke lekcije iz povijesti, očito ti fali znanja.

Nema mi smisla s nekim inferiornim po nekim pitanjima raspravljat.

Over & Out.

Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
protjeran
doxy kaže...

Ja zatupljen?

haha, ok...lol, nasmijavaju me tvoji postovi.

Čim napišeš da ZAPAD ŽELI RAZOTKRITI ZLO I NEPRAVDU...sve mi je jasno.

Drži se teme, jer ovo kaj pišeš su smijurije, nebuloze i ogromne gluposti. I da, ponovi si neke lekcije iz povijesti, očito ti fali znanja.

Nema mi smisla s nekim inferiornim po nekim pitanjima raspravljat.

Over & Out.

Ovakav razgovor u biti i potvrđuje činjenicu da si mlad, neiskusan i nadasve bahat. Kad ćeš proći svijeta i imati životnog iskustva ko ja onda ćeš možda nešto shvatiti. Ako ti taj tvoj nebeski ego dopusti.

22 godine i misli da je Bogom dani, a 500 kilometara od kuće se u životu nisi pomaknuo.

16 godina
protjeran
Buffer Overflow kaže...

Momak?

Kao prvo raspravljao bi o politici, a pojma nemaš o osnovnim činjenicama. Drugo i najbitnije Hrvatska nikad nije imala jednu od jačih industrija i poljoprivreda u europi, tako da tko god ti je tu zabludu stavio u glavu je glup.

U mojoj knjizi zamljopisa da je Hrvatska duze vrijeme imala jedno od prva tri mjesta u Svijetu u brodogradnji.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
protjeran
Mentalist kaže...

U mojoj knjizi zamljopisa da je Hrvatska duze vrijeme imala jedno od prva tri mjesta u Svijetu u brodogradnji.

Imala je (opet možda) nekada davno, ali kao što znaš (nadam se) brodogradnje nije = industrija. Da je tako onda bi smo bili napredniji od Njemačke, Francuske, VB, Danske, Nizozemske, Italije, Belgije, Auistrije...itd itd koje su također u Europi (barem su bile dok sam ja zadnji puta provijerio kartu)

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Tebi je zavjera masovno pljačkanje, siromašenje naroda, bogati se bogate, siromašni imaju sve manje...ratuju tamo gdje nebi smjeli, guraju svoju "pravdu" (čitaj monopol) po cijelom svijetu...da nema toga, živio bi 3 put lakše, a ne teže.

Alo doxy isto je i u Kini.. nije to nikakav komunizam nego održavanje vlasti i privilegija svim mogućim sredstvima... i Kina ima svoj Tajvan i svoj Tibet... kao što Ameri imaju svoja sranja sa naftom na bliskom istoku i ostala sranja po svijetu

doxy kaže...

Da smo zadržali dijelove socijalizma, gdje bi nam bio kraj. Jedna od najjačih europskih industrija bi bilo u Hrvatskoj, zajedno s poljoprivredom...al neee, zapad je pokazao kako krasti i OMOGUĆIO.

Da se zadržalo zajedničko tržište bilo bi bolje, ali ionako sve ide prema tome, što se socijalizma tiče nema razlike, krali onda kradu danas, pitanje mentaliteta

doxy kaže...

Ti živi u svojim zabludama, ja ću ostat u stvarnom svijetu. Google je podvio rep, i bolje mu je. Ovaj zapad mi je samo pokazao kako bolje muljati i krasti, ništa više.

Puno imam u životu od necenziriranog interneta...pomaže mi užasno, živim od toga jbt.

U zabludama žive oni koji misle da se ljudska ćud može promjeniti promjenom sistema ili revolucijama... evolutivni proces se neda zeznut, ljudi su svugdje slični, ići na ljude silom ili lažima za rezultat imaš ljude koji se isto tako ponašaju ili mučenike... svijetla točka ostaje skandinavija koja se pacificirala, pripitomila u zadnjih 100 godina gdje su ljudi shvatili da moraju misliti jedni na druge i gdje su radnici vlasici velikih tvrtki u kojima rade ...barem djelimično...

... ovoliki je bija, majke mi...
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 15:26 ((s)izgoreo).
15 godina

nek se povuću koga brige,a da je kinezima dati demokraciju u našem smislu riječi,kina bi se odmah raspala,a tada bi nastalo masu ratova, u toj zemlji i ima masu nacija i vjera

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

nek se povuću koga brige,a da je kinezima dati demokraciju u našem smislu riječi,kina bi se odmah raspala,a tada bi nastalo masu ratova, u toj zemlji i ima masu nacija i vjera

da Kina je kompleksna, prcanje zapada moglo bi požuriti stvari, koliko je to dobro u ovom ili onom trenutku za njih ili nas neznam, kako će promjene utjecati na svjetsku ekonomiju neznam, kako će se stvari odvijati neznam, Kina i dešavanja u toliko velikoj (mnogoljudnoj) zemlji sa pregršt radne snage i resursa, koja se razvija enormnom brzinom imat će i imaju duboke posljedice na sve nas nekineze i kineze... to znam

... ovoliki je bija, majke mi...
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 16:37 ((s)izgoreo).
17 godina

Neki su ovdje culi o komunizmu u Americkim filmovima o zatucanim ratnim veteranima i od tud su razvili svoje zakljucke.

Sta samo Hollywood cini...

Da nam je jedan Tito sada...nebi nam bilo kraja.

Inace ironija je da smo najbilze zapadu bili upravo u toj zlatnoj dobi Balkana...

- Psiho246
Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
Psiho246 kaže...

Neki su ovdje culi o komunizmu u Americkim filmovima o zatucanim ratnim veteranima i od tud su razvili svoje zakljucke.

Sta samo Hollywood cini...

Da nam je jedan Tito sada...nebi nam bilo kraja.

Inace ironija je da smo najbilze zapadu bili upravo u toj zlatnoj dobi Balkana...

aha, u šoping bi išli na par-nepar dane, valuta bi se mijenjala svakih 5min, kužim, odlična stvar Smijeh

samo komentiram, ne raspravlja mi se..

@doxy

ti misliš da kineske vlasti nisu korumpirane?

dok "šefovi" jedu kavijar i piju konjak, narod je u banani..

socijalizam ima divne stvari, bome ih ima i kapitalizam.. al sranje je to kaj "šefovi" koriste samo loše strane obje filozofije, rijetka su mjesta gdje se zbilja može uživati..

17 godina
neaktivan
nixass kaže...

@doxy

ti misliš da kineske vlasti nisu korumpirane?

dok "šefovi" jedu kavijar i piju konjak, narod je u banani...

Ili njih jedu crvi

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 19:28 (Paolo2612).
16 godina
protjeran

Mali nema argumenata pa samo TD ljudima daje kao da nas to jako pogađa.

doxy doxy... jedno je biti uvjeren u nešto, a drugo je raspravljati argumentirano...

summus ti je lijepo to rekao... a ono što je još bitnije da studenti u tom istom Pekingu danas ni ne znaju za tu revoluciju (pokušaj)... ne znaju da su njihovi kolege ginuli na cesti samo zato jer su se borili za svoja prava i ljudska općenito... tisuće njih ginulo... isto tako znam da ne znaš da se u Kini godišnje dogodi 80-100 prosvjeda (službeni vladin podatak), a taj broj je u stvari daleko veći..

imaš jedan jedini filmić na youtube koji je uspio izaći iz kine koji lijepo pokazuje kako se vlast ponaša prema ljudima koji su se pobunili zato jer im je ista (vlada) zemlju oduzela...tako ih lijepo lopatama i palicama ubijaju na toj istoj zemlji...vrla je ta kina svakako...

ali naučit ćeš jednom Osmijeh

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
protjeran
doxy kaže...

Pusti budale da zive u svom svijetu medija i propagande, ne zasluzuju oni tvoje vrijeme....

16 godina
protjeran
TranceMight kaže...

Pusti budale da zive u svom svijetu medija i propagande, ne zasluzuju oni tvoje vrijeme....

Odličan odgovor. Tako pametan odgovor s toliko argumenta nisam dugo vidio

17 godina
summus kaže...

@doxy i svima ostalima kojima se sviđa kako stvari funkcioniraju u kini bilo bi najbolje da se tamo presele pa nek ih guze kinezi sa svojim malim pxxxxxxxx,

jest da svi imaju male al puno ih je - nahebat ćete.

Buffer Overflow kaže...

Odličan odgovor. Tako pametan odgovor s toliko argumenta nisam dugo vidio

Meni je ovaj gore jos bolji! xD

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice