Zamislite ovo: Gledate imena dobitnika,kad ono vase ime,al druga adresa...RAAAAGE!
Ima li nekog s foruma da je dobio? Ja nisam...
Zamislite ovo: Gledate imena dobitnika,kad ono vase ime,al druga adresa...RAAAAGE!
HEART ATTACK!!!
Opet pljuga....
i po običaju opet samo dečki
Bas, "Bug nagradna igra u kojoj pobjeduju uvijek i iskljucivo muskarci" bi se trebala zvat
btw bugovci ovaj seksizam vam je tesko kazeno dijelo
Ma zamislite starog kako mw iša zajebat. Kaže on meni sad: "Zvali su me oni šta si mi reka za nagradnu igru".
Da nisan vidia forum plafon bi probia od sriće.
http://www.bug.hr/vijesti/gamerska-konfiguracija-igracici/102290.aspx
hmm...kako loseeee :)
cestitam gubitnicima i dobitnicima
yeeeeee!!! toooooo!!.. DOBIO SAM!, DOBIO SAM KONFU OD 11k
zapravo nisam ;), al svejedno čestitke dobitnicima!
ovo je bilo blizu, fulao ne pc za cca 3 km
čestitam dobitnicima
a nama ostalima tj. luzerima više sreće u 2011. godini
Čestitke izvučenim dobitnicima.
Nažalost ja nemrem ni svoje ime pročitat jer je malo rijeđe među populacijom (Dražen), niti jedan Dražen dosada nije izvučen bar ja nisam vidio to.
Sljedeći put sigurno nešto dobivam
Čestitke dobitnicima. Nisam baš previše pratio nagradne igre, ali dal je tko dobio nagradu, a da je prijavljen na forum? Možda tim izvlačenja ne želi da dobije forumaš neku nagradu? Im going to get
for telling the truth
.
Bas, "Bug nagradna igra u kojoj pobjeduju uvijek i iskljucivo muskarci" bi se trebala zvat
Trebalo bi kazneno djelo postati davanje informaticke robe zenama...
Trebalo bi kazneno djelo postati davanje informaticke robe zenama...
Svaka čast iznimkama, ali da, 95% njih koristi računalo za facebook sasrani, te uređivanje slika u fotoskejpu ili još gore online uređivačima slika.
Cestitke dobitnicima...
Super poklon za kraj 2010. godine. :)
Čovječe kako me prsjeklo kad sam pročitao svoje ime, ali tuđe prezime sekundu poslje :(
PREVARA!!!!!!!!!!!!!!!
Hitno zvati USKOK da pregleda podrijeklo imovine Petrića i ekipe....
totalno sam razočaran
čestitke dobitnicima
kao što rekao nikada dobio nagradu u nagradnoj igri, niti ču je dobiti. Mene bi izvukli u slučaju kada bi ja morao financirati nagradne igre, e onda moje ime bi svjetlilo i vrištalo na monitorima
Da mi je znat zašto sam slao one pršute i butelje u redakciju..ccc.
Zas ne naprave nagradnu igru u kojoj bi moglu sudjelovati samo oni koji su se regali mjesec ili više dana prije igre.
jel bila nekad nagradna igra samo za forumaše? :d