Kada glupi ljudi vise po cijele dane na ''fejsu'' kako nece biti najposjecenija stranica... Ok da budes sat dva ponekad na Facebooku ali sta je je neki ga stvarno pretjeruju po cijele dane. Doslovno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ahhah i ja sam kriv....ostavim fejs cijeli dan upaljen iako ga mrzim dok radim nes igram igrice a vidim da ima puno takvih idiota poput mene :S
nije mi krivo za google ionako su postali zli,facebook nek još samo ugradi tražilicu
Facebook planira uvesti neki njihov servis za komuniciranje pod "maštovitim" nazivom Messages, i tu bi trebale biti sve vaše komunikacije, E-Mail, SMS, IM. Također na Facebook možete staviti svoj video(unutar svog profila).
Ovim potezima Facebook će oduzeti još više posjećenosti Google-u.
A tu dolazimo i do najvažnije činjenice a to je oglašavanje. Mjesto gdje je Google bio monopolist, više nije sigurno, jer i tu Facebook samim time ima veći udio.
Google je to odavno shvatio, ali nikako se ne uspjeva boriti protiv Facebooka, svi znamo neslavni pokušaj Google-ove družtvene mreže(Wave), i propalog preuzimanja Facebook-a.
Mene jedino brine što će većini mladih surfera jedini kontakt s internetom biti Facebook,a cijeli život će nam bit onaj njihov Zid ili kako već.
ma ja sam na fejsu tek toliko da vidim šta seru tamo,a najgore kad ti šalju one lance sreće,ja im sam kažem marš i gotovo
Zanima me da li se tu racunaju i svi oni kretenski oblici komentiranja vijesti na raznim "portalima" koji se ostvaruju putem facebook boxa ispod clanka i za koje se treba logirati na Facebook.
Inace, obrisao sam (u mjeri u kojoj je to moguce) svoj account prije par mjeseci.
To je samo američko tržište, plus jesu li oni u mogučnosti mjeriti posječenost svih Amerikanaca i na kojim stranicama oni surfaju. Mislim da, u globalu gledano, Google ima i dalje veči udio i da je dominantan na području interneta.
Taj Facebook je za ocajne,pa ko normalan gore provodi pola dana...
Facebook stvara svoju virtualnu svjetsku mrežu unutar interneta. Internet u internetu. Uskoro ćemo sve što trebamo moći dobiti preko fejsa... Vijesti, mail, sve... Onaj dio izvan Facebooka će biti divljina, dok će sve stranice koje sadrže "www.facebook." biti civilizirani dio...
Jos kad ove ovisnike upitam u skoli, a sto radis na FBu pa si cijeli dan na njemu, a njima treba po 3minute da smisle smislen odgovor, kojeg u vecini slucaja ni nema.
Baš mi je nekako glupo uspoređivati facebook i google. Google je usluga na brzaka upišem nešto, dobijem rezultat i idem dalje (otprilike mi google uzme par sekunda traženja), dok sa facebook-om prosjecan korisnik samo na inbox-u potroši pola sata.
Očito da je facebook prijetnja svim velikim firmama i da samo donosi nestabilnost u industriji. Čudim se što nitko nije ubio onog zuckerberg-a. Isto tako čudim se što google nije napravio "counter attack" budući da ga je facebook prestigao.
Jadna li im majka.
Zaboravio si naglasiti za maloljetnike!
Mene zanima jedna stvar. Ako gledam clip na facebooku s youtubea, jel se brojim kao onaj na faceu ili
na googleu? ili oboje?
Mislim da su ta istraživanja ipak bezvez, bez facebooka mogu kolko god, bez googlea, binga i slicnih,
te njihovih usluga baš i nemogu. Cudi me da Google nije kupio Face dok je još bio mala firma.
Tolike je pokupovao, zar je moguce da je ovu priliku fulo?
začudio bi se koliko napaljenih muškaraca i žena srednjih godina ili barem oko 30 + vise na fb dan i noć u nadi da će nać kvalitetan sex.
ja ga naravno nemam. sam servis smatram glupim. ali napaljeni i oni površni ne misle tako. da je internet dostupan većem broju korisnika fb bi imao milijardu članova. možda svega 10% populacije ne bi marilo za njega.
to govori da su ljudi jako nesretni, a fb se tu javlja kao neki klub usamljenih i slomljenih srdašaca koji nudi online izlog u kojem ćeš nać (sexualnog) partnera po mjeri, a ženske muškarca iz snova s dubokim novčanikom, dobrim tijelom i bujnom kosom koji će im bit vjeran do kraja života.
yeah, right.
Mene zanima jedna stvar. Ako gledam clip na facebooku s youtubea, jel se brojim kao onaj na faceu ili
na googleu? ili oboje?
Mislim da su ta istraživanja ipak bezvez, bez facebooka mogu kolko god, bez googlea, binga i slicnih,
te njihovih usluga baš i nemogu. Cudi me da Google nije kupio Face dok je još bio mala firma.
Tolike je pokupovao, zar je moguce da je ovu priliku fulo?
facebook je odbio mnoge sto se tice kupnje, a google je vjerovatno prvi ponudu postavio
it's simple. ako koristim chrome, ne moram posjetiti google.com za vecinu svojih upita.
ali da, ne cudi me da facebook ima vise pristupa, on ipak sluzi nekoj razbrizi, a to ljudi ocito cesce rade. u svakom slucaju, obje tvrtke su fascinantne! :)
začudio bi se koliko napaljenih muškaraca i žena srednjih godina ili barem oko 30 + vise na fb dan i noć u nadi da će nać kvalitetan sex.
ja ga naravno nemam. sam servis smatram glupim. ali napaljeni i oni površni ne misle tako. da je internet dostupan većem broju korisnika fb bi imao milijardu članova. možda svega 10% populacije ne bi marilo za njega.
to govori da su ljudi jako nesretni, a fb se tu javlja kao neki klub usamljenih i slomljenih srdašaca koji nudi online izlog u kojem ćeš nać (sexualnog) partnera po mjeri, a ženske muškarca iz snova s dubokim novčanikom, dobrim tijelom i bujnom kosom koji će im bit vjeran do kraja života.
yeah, right.
Nop, na fejsu si radi fap materijala. :D
ahhah i ja sam kriv....ostavim fejs cijeli dan upaljen iako ga mrzim dok radim nes igram igrice a vidim da ima puno takvih idiota poput mene :S
Haha to mi je najbolje..
Neki dan frend non-stop vadi mobitel iz đepa i odlazi na Facebook. Pitam ga ja pa što više radi, što je to tako zanimljivo a on meni isto ovako kao ti: ''Ma živcira me više taj Facebook, neznam ni sam što više radim''.. a ja ga samo pogledam xD
ČINJENICA: Ljudi koji igraju multiplayer ne zanima face!
Pa paa
...ljepo je vidit da je neko bolji od Google-a. Isto tako ce biti ljepo vidit kad bude neko bolji od Face-a...
interesantno al je to u USA, uskoro preslikano i na ostatak razvijenog (IT) svijeta?