Opet Sisak, al opet nisam ja xD, čestitke dobitnicima
Opet nista, a bar je netko iz Splita imao srece.
Eh... ništa niti ovog puta od majce. Danas sam nekim slučajem izgubio bubamara privjesak pa bi me jedna majca utješila.
Ja dobio...nisam. Nema veze. Cestitke svim dosadasnjim dobitnicima. Ipak mene ceka prva nagrada
.
dobio sam k***c opet
čestitke svima, a posebno dečku iz Osijeka... Još ima nade da i ja dobijem jednu...
amo sto mislite kojem ce gradu otici 20k kn?
Neznan di će otić 20.000 ali znan da ako ne dobijen majcu neću više kupit niti jedan broj Bug-a .mislin da oni koji imaju 100 kupljenih brojeva zaslužuju barem usranu majcu ane da nas još izvlače.....
Neznan di će otić 20.000 ali znan da ako ne dobijen majcu neću više kupit niti jedan broj Bug-a .mislin da oni koji imaju 100 kupljenih brojeva zaslužuju barem usranu majcu ane da nas još izvlače.....
To sam im prije koji dan napisao ali nisu zabrinuti.
i kak tu majcu dobimo to oni posalju ili mi dolazimo po to.
haha pa neces u zagreb ici iz dubrovnika po nju
pa sto mislis zasto si kad si se prijavljivo na nagradnu igru upisao adresu, mjesto i postanski broj
dobio sam k***c opet
Pokloni ga curi, ona će biti zadovoljna.
Da se prijavilo 201 ljudi ja bi bio taj jedan koji nece dobit. Tako je to sa mnom...
o shit o shit vidim Dugo Selo al nisam bio ja kakva steta... ja se ponado....oce li bit jos izvlacenja? (zadnje je 4.)
da da naijs dobiti bugovu majcu ,,.,.
i ja bi 1dnu
di se treba prijaviti ,.,..
mada mi se cini da je to nasumican odabir,.
opet nisam dobil
dobio sam k***c opet
Pokloni ga curi, ona će biti zadovoljna.
aahahahahahahahaah
ja se potpuno slazem, pa ako ne mogu je**** majicu dobiti za sve bugove koje sam kupio e onda stvarno...
EDIT:Horagio ne brini za to :)
sutra cu namjerno spavati do 13:10 i kada se probudim izletim iz kreveta na komp i nadam se da cu vidit napokon svoje ime
Sad su vidjeli tvoju poruu pa namjeno jos nista.
sad ce nas drzati u neizvjesnosti do sutra pa ce dati dvostruku porciju od jednom!
@BlackDwarf
Nije do tog sigurno, on je rekao danas da ce sutra ustat u 13:15, pogledaj vrijeme pisanja poruke xD
Majca je odavno stigla... al ja kasnim s ovim odgovorom!!!
Ipak...
Ovo je prvi puta da sam dobila neku nagradu u Bug-ovim nagradim igrama i jako sam ponosna!
Hvala