Dell na Haswellu

poruka: 7
|
čitano: 2.028
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dell na Haswellu".
16 godina
odjavljen
Dell na Haswellu

ovaj 14" stvarno lijepo izgleda

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dell na Haswellu

Super, a ja prije 2 mjeseca kupio dell sa trećom generacijom. {#}

Ad astra peronospora

2 0 hvala 0
14 godina
Re: Dell na Haswellu
luka28 kaže...

ovaj 14" stvarno lijepo izgleda

Da bas nekako vuce na Mac.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
14 godina
Dell na Haswellu

Definitvno moje sljedeće prijenosno računalo.

Možda ne ova generacija, ali kad uslijedi upgrade.
Predivna su. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dell na Haswellu

Zaboravili ste dodati vijest da je i drug Dell napustio Titanik, pardon, Windows RT iliti Windows on ARM=Slow,  i ostavio to remek djelo exkluzivno njegovom stvoritelju... 

Early adopter
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dell na Haswellu

Došao Haswel, ali ne i brži wireless. Samo Apple ima 802.11ac. I Dell je ostao na 802.11n :( :( :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dell na Haswellu

Ma živo me zanima hoće li imati pozadinsko osvijetljenje tipkovnice, od svega na mom Inspironu 7520 (prošlogodišnjem dakle) me to najviše radovalo samo da bih vrlo brzo shvatio da 'Rvacka tipkovnica, zbog toga što je 'Rvacka, nema osvijetljenje! Bilo bi zaista lijepo kad bi ponudili osvijetljenje za tipkovnice osim američkih i nekolicine ostalih, a k tome i mogućnost nadogradnje starijih modela sa osvijetljenjem!

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice