Crv u Facebooku i MySpaceu

poruka: 72
|
čitano: 8.032
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Crv u Facebooku i MySpaceu".
17 godina
neaktivan

znam da to nije moralno, al nekak mi je drago da se to dogodilo Facebooku i MySpaceu jer ih ne volim

DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uvijek se nade neka budala kome je dosadno u zivotu pa radi viruse...Bogataš

Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

volio bih da se zauvijek sruše i facebook i Myspace...ne volim ih

bobo desmra
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2008 12:28 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crv u Facebooku i MySpaceu
Horagio kaže...

znam da to nije moralno, al nekak mi je drago da se to dogodilo Facebooku i MySpaceu jer ih ne volim

U potpunosti mi je jasno da pripadnici mlađe generacije, osnovnoškolci kao ti i sl. nemaju potrebe za jednim servisom kao što je facebook. Ograničeni ste na jedan uzak krug ljudi, iz škole ili kvarta i stalno se viđate. Mi malo stariji, nakon završenih škola i fakulteta ipak poznajemo više ljudi i ovo je čisto praktičan način da ih sve imamo na jednom mjestu i povremeno komuniciramo.

Ja primjerice, nakon završene osnovne, dvije srednje škole i dva fakulteta, te nakon proputovanog svijeta ipak poznajem jedan širi krug ljudi, i s jednim djelom njih sam ostao u vrlo dobrim odnosima. Ali naravno, neki žive u inozemstvu, neki u drugim gradovima, a i život je jednostavno takav da sada kad smo zaposleni mladi ljudi, sa puno obaveza, ipak nemamo toliko vremena da se često međusobno viđamo. I zato koristim Facebook - iako sam ga dugo vremena izbjegavao, uvjerio sam se da je to praktičan način za biti u toku s događanjima vezanima uz meni drage ljude.

Svjestan sam da su neki ljudi razvili određenu ovisnost prema dotičnom servisu, ali smatram da kao i za sve u životu treba biti umjeren.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Ne razumim zasto je nekome drago da se to dogodilo..

Ne volis - Ne koristis - Nije te briga. Neki to ocito vole te im necemu sluzi. (da se zna, ne koristim niti jedan)
E4600@2400MHz 1.16V, 8600GTS, 2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2008 11:43 (Bruno).
17 godina
neaktivan

Vjerojatno ima traume kad si je napravio account pa mu nitko nije htio bit "friend" :D :D   boo - f***ing - hoo

Ima idiota koji pisu takve gluposti (crve & stuff.), i jos vecih idiota kojima se takve stvari instaliraju na komp.

A sta se tice Facebooka, to je donekle korisno... bas za ono sto je netko spomenuo, ostat u kontaktu sa prijateljima sa kojima se nisi vidio od faxa isl...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macak kaže...
Horagio kaže... znam da to nije moralno, al nekak mi je drago da se to dogodilo Facebooku i MySpaceu jer ih ne volim
 U potpunosti mi je jasno da pripadnici mlađe generacije, osnovnoškolci kao ti i sl. nemaju potrebe za jednim servisom kao što je facebook. Ograničeni ste na jedan uzak krug ljudi, iz škole ili kvarta i stalno se viđate. Mi malo stariji, nakon završenih škola i fakulteta ipak poznajemo više ljudi i ovo je čisto praktičan način da ih sve imamo na jednom mjestu i povremeno komuniciramo.

Ja primjerice, nakon završene osnovne, dvije srednje škole i dva fakulteta, te nakon proputovanog svijeta ipak poznajem jedan širi krug ljudi, i s jednim djelom njih sam ostao u vrlo dobrim odnosima. Ali naravno, neki žive u inozemstvu, neki u drugim gradovima, a i život je jednostavno takav da sada kad smo zaposleni mladi ljudi, sa puno obaveza, ipak nemamo toliko vremena da se često međusobno viđamo. I zato koristim Facebook - iako sam ga dugo vremena izbjegavao, uvjerio sam se da je to praktičan način za biti u toku s događanjima vezanima uz meni drage ljude.

Svjestan sam da su neki ljudi razvili određenu ovisnost prema dotičnom servisu, ali smatram da kao i za sve u životu treba biti umjeren.
 bez uvrede al kak si jos mlad s dvije srednje(iso si na faks pa racunam da su cetverogodisnje(((4+4=8)
osnovna (((od 7 godine pa do 15=8 godina)
dva faksa(((ajmo rec 4+5=9))

ukupno
skolovanje te je kostalo::::::26 godina
godina imas...33 godine

kaj se tjesis da si jos mlad pa ides po takvim servisima..................

SALA NARAVNOBelji se

meni  nije zal kaj se srusil jer ga ne koristim
ali mi nije ni drago
svako ima svoj komp i nek radi na njemu kaj hoce

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2008 10:35 (angel of fire).
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
((ajmo rec 4+65=9))

Aha!
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Vjerojatno ima traume kad si je napravio account pa mu nitko nije htio bit "friend" :D :D   boo - f***ing - hoo

Ima idiota koji pisu takve gluposti (crve & stuff.), i jos vecih idiota kojima se takve stvari instaliraju na komp.

A sta se tice Facebooka, to je donekle korisno... bas za ono sto je netko spomenuo, ostat u kontaktu sa prijateljima sa kojima se nisi vidio od faxa isl...

nikad nisam imal account na tomu jer mi ne treba i zato jer se družim s prijateljima iz pravog života, ne moram tražit virtualne
17 godina
neaktivan
Vjerovao ili ne, ja sam u srednjim dvadesetim godinama. Po završetku osnovne škole, upisao sam gimnaziju i srednju glazbenu školu, koje sam pohađao istovremeno. Nakon toga upisujem faks, i u toku studiranja, još jedan izvanredno. U međuvremenu sam počeo raditi. Tokom svog školovanja, kroz posao i mnogobrojna putovanja, upoznao sam puno ljudi. I kažem - sada je fizički nemoguće redovito se viđati sa toliko ljudi, pa na ovaj način (između ostalih) možemo ostati u kontaktu, razmjenjivati slike, okupiti ljude jednostavno - primjerice za godišnjicu mature itd.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 20:01 (mbaksa).
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Lightning kaže...

nikad nisam imal account na tomu jer mi ne treba i zato jer se družim s prijateljima iz pravog života, ne moram tražit virtualne

Sada ti možda još ne treba. Tek si u osnovnoj školi i imaš relativno uzak krug ljudi s kojima se družiš. Vidjet ćeš kasnije, kad kreneš u srednju i na faks. Upoznat ćeš puno ljudi, a jednostavno nećeš biti u mogućnosti odvajati toliko vremena da bi se vidio sa svima njima.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Lightning kaže...

Ovim "ne moram trazit virtualne" pokazujes koliko malo uopce znas o Facebooku, nijedan od prijatelja koje imam tamo (a ima ih podosta) nije "virtualan" nego ih znam iz RL, ili sam s njima isao u skolu i slicno, posebno je pogodno zbog slika, eventa i drugih stvari...Tamo samo djeca traze virtualne prijatelje, normalni korisnici imaju bazu prijatelja koje poznaju u RL ili osobno ili na nekoj poslovnoj razini, otkad sam se preselio u ZG radi studiranja Facebook mi je i vise nego pomogao da ostanem u kontaktu sa raznim prijateljima te izmjenjujem slike, informacije i tome slicno...
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
Horagio kaže...
Lightning kaže...

Ovim "ne moram trazit virtualne" pokazujes koliko malo uopce znas o Facebooku, nijedan od prijatelja koje imam tamo (a ima ih podosta) nije "virtualan" nego ih znam iz RL, ili sam s njima isao u skolu i slicno, posebno je pogodno zbog slika, eventa i drugih stvari...Tamo samo djeca traze virtualne prijatelje, normalni korisnici imaju bazu prijatelja koje poznaju u RL ili osobno ili na nekoj poslovnoj razini, otkad sam se preselio u ZG radi studiranja Facebook mi je i vise nego pomogao da ostanem u kontaktu sa raznim prijateljima te izmjenjujem slike, informacije i tome slicno...
 onda se ispičavam, jer sve koje poznajem iz RL (oni koji imaju MySpace) ga koriste samo za traženje novih prijatelja, te osobe su napaljeni tinejdžeri koji o kompu nemaju pojma, jedino za šta ima služi je chat(javni, MSN) i MySpace (za Facebook nisu čuli, tolko o njihovom znanju, koriste najnoviji FF jer su čuli da je super, a ne znaju šta je tab). sad mi neko može reć da sam ja jedan od njhi, al ja sam zadnji put na javnom chatu bil oko Nove godine i računalo mi služi za igranje (kakvo takvo s obzirom na hardware) i za informiranje, nisam neki znalac o kompu, al neke osnove znam. stoga se ispričavam svima koje sam uvrijedil na temelju činjenica koje nisu dovoljne za konačni zaključak.
17 godina
neaktivan

Ja ga koristim samo za develop aplikacija.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prije neki dan mi je jedan frend pričao upravo o tome, kako je pobrao nešto sa facebooka,(neznam šta je uopće radio tamoSmijeh) kad je gledao neki filmić i jučer čitam na bug online-u o tome i naravno frajer se smjao jer je luđak, i znao je već da se tako širi virus i da svaki potencionalni gledatelj dotičnih uradaka ima šanse ubost crva . I plasirao ih je dalje, psihopat,Smijeh sva sreća da mene, ne briju baš te fore...ljudi nemojte otvarat te glupe filmiće i feajbokove, mojesvemire...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Briga me, imam ESET Smart Security i surfam sigurno :)

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina

no windows, no worms :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

joj kako bi volio da se srusi facebook i ostala sranja,covjece mozak nema nista s tim,a oni kaj su napravili facebook i myspace to treba u remetinec pa da vidis kad im padne sapun ko bi kogViče

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jedva čekam dan kada budu srušili cijeli server.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan

Pa bilo bi bas fora da se srusi Facebook.. Opet bi se pocelo nesta dogadjati smijesno.. hehehehheeheehehe.. Mislim da je taj facebook toliko isfuran.. tj. amerikanci su ga isfurali klinci popusili i eto kak neko zaradi pare... Mislim koliko sam skuzio tu se stavljaju slike i pise na foru kao blog odnosno dnevnik.. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bas je brija.. LOL.. Vristao bih od smijeha kad bi se srusil SmijehSmijehSmijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo cekam dan kad ce  "Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju.Ako si medju onima koji bi im se smijali, kopiraj si ovo u potpis" doci na svoje, pa bas bi htio to vidjet

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Jedva čekam dan kada budu srušili cijeli server.
 Mislis cijeli kao 1 cijeli....pa imaju ih na tisuce :D
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Samo cekam dan kad ce  "Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju.Ako si medju onima koji bi im se smijali, kopiraj si ovo u potpis" doci na svoje, pa bas bi htio to vidjet

I ja isto  Osmijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
Ja nevidim svrhu tih stvari??
vi?
Viva La Vida
17 godina
neaktivan

kad bi nas se skupilo da otvorimo sajt i dogovorimo se jedan dan nas recimo 1000-2000u hrvatskoj i napravit ddos attack pa oso bi u pm jedno kaj bi dzubrad napravila backup !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehehe.. Pa nema svrhe.. Ne vidim svrhu da neko stavlja slike i onda pise joj vidite ovdje sam sa ovim.. a onda ovi komentiraju joj sto dobro izgleda.. Daj nađite si život..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

drito to,jos neka budala metne slike i onda se jos cudi kak su ga sacekali i razbii mislim ono facebok je za totalne seljacine bez zivota to vrijeme kraj provedu tam mogli bi radit nesto korisn ak nis ddrugo surfat po netu i po forumima i trazit clanke kak napravit igru programiranje,kako koristit linux sve vezano uz kompjutore i tehnologije....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koristite Kaspersky!

Upravo zbog takvih morbidnosti treba koristiti Kaspersky Internet Security i pustiti um na pašu...

Ja ga osobno koristim i nikad nisam imao problema s malicioznom gamadi Osmijeh...sve ostalo su solidne alternative.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 19:39 (Jerkenovski).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koristite Kaspersky!
Jerkenovski kaže...

Upravo zbog takvih morbidnosti treba koristiti Kaspersky Internet Security i pustiti um na pašu...

Ja ga osobno koristim i nikad nisam imao problema s malicioznom gamadi Osmijeh...sve ostalo su solidne alternative.

šta je pisac htio reći?
17 godina
hrvooje kaže...

no windows, no worms :)

...but many penguins!

Ne znam za tebe ali meni su pingvini opasniji, pa sjeti se samo Batmana, čak je i on imao problema s njima!:D :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 19:56 (Luka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice