znam da to nije moralno, al nekak mi je drago da se to dogodilo Facebooku i MySpaceu jer ih ne volim
Uvijek se nade neka budala kome je dosadno u zivotu pa radi viruse...
volio bih da se zauvijek sruše i facebook i Myspace...ne volim ih
znam da to nije moralno, al nekak mi je drago da se to dogodilo Facebooku i MySpaceu jer ih ne volim
Vjerojatno ima traume kad si je napravio account pa mu nitko nije htio bit "friend" :D :D boo - f***ing - hoo
Ima idiota koji pisu takve gluposti (crve & stuff.), i jos vecih idiota kojima se takve stvari instaliraju na komp.
A sta se tice Facebooka, to je donekle korisno... bas za ono sto je netko spomenuo, ostat u kontaktu sa prijateljima sa kojima se nisi vidio od faxa isl...

Vjerojatno ima traume kad si je napravio account pa mu nitko nije htio bit "friend" :D :D boo - f***ing - hoo
Ima idiota koji pisu takve gluposti (crve & stuff.), i jos vecih idiota kojima se takve stvari instaliraju na komp.
A sta se tice Facebooka, to je donekle korisno... bas za ono sto je netko spomenuo, ostat u kontaktu sa prijateljima sa kojima se nisi vidio od faxa isl...
Ja ga koristim samo za develop aplikacija.
Prije neki dan mi je jedan frend pričao upravo o tome, kako je pobrao nešto sa facebooka,(neznam šta je uopće radio tamo) kad je gledao neki filmić i jučer čitam na bug online-u o tome i naravno frajer se smjao jer je luđak, i znao je već da se tako širi virus i da svaki potencionalni gledatelj dotičnih uradaka ima šanse ubost crva . I plasirao ih je dalje, psihopat,
sva sreća da mene, ne briju baš te fore...ljudi nemojte otvarat te glupe filmiće i feajbokove, mojesvemire...
Briga me, imam ESET Smart Security i surfam sigurno :)
no windows, no worms :)
joj kako bi volio da se srusi facebook i ostala sranja,covjece mozak nema nista s tim,a oni kaj su napravili facebook i myspace to treba u remetinec pa da vidis kad im padne sapun ko bi kog
Pa bilo bi bas fora da se srusi Facebook.. Opet bi se pocelo nesta dogadjati smijesno.. hehehehheeheehehe.. Mislim da je taj facebook toliko isfuran.. tj. amerikanci su ga isfurali klinci popusili i eto kak neko zaradi pare... Mislim koliko sam skuzio tu se stavljaju slike i pise na foru kao blog odnosno dnevnik.. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bas je brija.. LOL.. Vristao bih od smijeha kad bi se srusil
Samo cekam dan kad ce "Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju.Ako si medju onima koji bi im se smijali, kopiraj si ovo u potpis" doci na svoje, pa bas bi htio to vidjet
Samo cekam dan kad ce "Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju.Ako si medju onima koji bi im se smijali, kopiraj si ovo u potpis" doci na svoje, pa bas bi htio to vidjet

vi?
kad bi nas se skupilo da otvorimo sajt i dogovorimo se jedan dan nas recimo 1000-2000u hrvatskoj i napravit ddos attack pa oso bi u pm jedno kaj bi dzubrad napravila backup !
hehehe.. Pa nema svrhe.. Ne vidim svrhu da neko stavlja slike i onda pise joj vidite ovdje sam sa ovim.. a onda ovi komentiraju joj sto dobro izgleda.. Daj nađite si život..
drito to,jos neka budala metne slike i onda se jos cudi kak su ga sacekali i razbii mislim ono facebok je za totalne seljacine bez zivota to vrijeme kraj provedu tam mogli bi radit nesto korisn ak nis ddrugo surfat po netu i po forumima i trazit clanke kak napravit igru programiranje,kako koristit linux sve vezano uz kompjutore i tehnologije....
Upravo zbog takvih morbidnosti treba koristiti Kaspersky Internet Security i pustiti um na pašu...
Ja ga osobno koristim i nikad nisam imao problema s malicioznom gamadi ...sve ostalo su solidne alternative.
Upravo zbog takvih morbidnosti treba koristiti Kaspersky Internet Security i pustiti um na pašu...
Ja ga osobno koristim i nikad nisam imao problema s malicioznom gamadi ...sve ostalo su solidne alternative.
no windows, no worms :)