"Sljedeći cilj Europske komisije, koji treba biti ostvaren do 2020. godine će biti dostupnost širokopojasne veze brzine od 30 Mbps za svakog stanovnika EU, s time da bi barem 50 % stanovnika imalo brzine od 100 Mbps i više"
FAP FAP
"Sljedeći cilj Europske komisije, koji treba biti ostvaren do 2020. godine će biti dostupnost širokopojasne veze brzine od 30 Mbps za svakog stanovnika EU, s time da bi barem 50 % stanovnika imalo brzine od 100 Mbps i više"
FAP FAP
eto otklonjena mi je i zadnja prepreka da se odselim u spičkovinu čuvat ovce
prvom prilikom adio smrdljivi grade
Slavkec? Ti odjednom nađeš neku opskurnu ponudu satelitske veze. WTF? Kakve to veze ima s ovim. Flat imaš kod svih domaćih distributera.
Da ali pogledaj nase brzine i pogledaj koju oni misle uvesti.
Dakle,posto pise SVAKA osoba u Europi ce imati brzinu neta
od 30 mb/s.To znaci da ce ta brzina i kostati preko 500 kuna.
Zna se vec kako opcenito balkan funkcionira.Svugdje je jeftiniji
Hardware/Software a kod nas deru cijenu.Mislim da ce biti isto
i u ovom slucaju.
Adult entertainment for everyone!!!
\o/
Slavkec? Ti odjednom nađeš neku opskurnu ponudu satelitske veze. WTF? Kakve to veze ima s ovim. Flat imaš kod svih domaćih distributera.
Pa klikni na link u clanku, ako vec nisi, evo ga ovdje http://www.broadbandforall.eu/ ,odaberi RH, pa distibutera, pametnom dosta.
Internet za sve, a po kojoj cijeni, to niko nepita.
Pa, ne kužim što bi ti? I satelitski telefon je dostupan svugdje, ali to košta. Jel' moraš baš ići na Antartik i imati vezu na net? Ako moraš, to košta. Obični ljudi u najgorem slučaju imaju broadband putem T-Coma kao aDSL.
nema djabe ni u stare babe
Ni mi bas jasno kak misle to postici s obzirom na ogranicenje uplinka prema satelitu, pa i samu sirinu pojasa satelita. Nek satelit ima 10Gb/s kada se to podijeli na 10 Mb/s ispada nekih 1000 korisnika. Svatko u EU!?
nije sigurno samo jedan satelit za cijelu europu i nisu svi korisnici uzeli 10 mbps te sigurno svi korisnici ne surfaju u isto vrijeme (neće sigurno svi korisnici odjednom skidat nešto pa zakupit cijeli bandwith satelita)
Da ali pogledaj nase brzine i pogledaj koju oni misle uvesti.
Dakle,posto pise SVAKA osoba u Europi ce imati brzinu neta
od 30 mb/s.To znaci da ce ta brzina i kostati preko 500 kuna.
Zna se vec kako opcenito balkan funkcionira.Svugdje je jeftiniji
Hardware/Software a kod nas deru cijenu.Mislim da ce biti isto
i u ovom slucaju.
Nisi u pravu..... tada kada 30 Mbit-a postane standard kod nas, cijena nece biti velika, tada ce neki imati i po karikiram 200-1000 Mbit/s. T-com je mozda skup ali prisjeti se kakve su bile brzine i cijene u pocetku MaxADSL-a, a kakve su sada (zakljucak: brzine su vece i jeftiniji je internet.... da, to cak vrijedi i za T-com).