Ekipa, dali biste li mi mogli reći da li se isplati prelazak sa (t-mobile) Simpa na BonBon bonove ?
Kupio sam bon bon broj, i dobio sam dvije kartice normalnu i micro sim. I sada su moji doma krenuli aktivirati broj i prvo su aktivirali na velikoj kartici i sada meni moj mob ne prepoznaje micro sim, može li biti razlog tome što je prvo aktiviran broj na velikoj kartici?
Na bonbonu, ako nešto nisu mijenjali u zadnje vrijeme, inicijalno je aktivan samo veliki sim.
Zovi bonbon pa će agent ugasiti veliki sim i aktivirati mikro sim.
Kupio sam bon bon broj, i dobio sam dvije kartice normalnu i micro sim. I sada su moji doma krenuli aktivirati broj i prvo su aktivirali na velikoj kartici i sada meni moj mob ne prepoznaje micro sim, može li biti razlog tome što je prvo aktiviran broj na velikoj kartici?
na bonbonovim stranicama imaš neki križanac foruma i službe za korisnike pa ti je najbolje tamo postaviti pitanje, dobit ćeš konkretniji odgovor
Hvala na odgovorima, ali problem je ipak u mobitelu.
@neznamja99X : ako umjesto bonbon internet simice ubaciš običnu bonbon simicu što ide u mobitele, možeš koristiti ostale internet pakete koji postoje mali, srednji...Jedino ne možeš koristiti dnevni ovaj od 300mb, barem meni ga odbija
dižem temu
da li je ikako moguće u bonbonu namjestiti da ti automatski blokira internet promet kada potrošiš gb iz paketa?
dižem temu
da li je ikako moguće u bonbonu namjestiti da ti automatski blokira internet promet kada potrošiš gb iz paketa?
pitaj ih na njihovoj fb stranici, ažurni su, pa ćeš tamo najprije dobiti potpuno točan odgovor.
Ja to baš ne pratim, ali mislim da se može dok si na pretplati to napraviti. Ili se instalira neki program koji to prati, pa on "zatvori pipu" nakon određene količine prometa
najbolje skini program za to
obicno su vrlo precizni ti programi
meni faliva u kilobajtima
a dobro dode opcija gasenja interneta u roamingu, ako mobitel sam nema tu opciju
jel ce mi radit koja mreza od BIH operatera ako mi je mob zakljucan na bonbon?
Bonbon odličan, svaka čast. Od danas i za pretplatnike veliki paketi za 35kn, upravo sam aktivirao 3 gige za 35kn, a prije 800mb za 30kn, racun veci za 5kn a neta skoro 4 puta više :)
Ukupno racun uz ostala 2 mala paketa i veliki net dode 55+10kn = 65kn zakon
Od 21.6.2021. novi korisnici bonbon pretplate mogu ostvariti ponudu Velika kombinacija za 55 kn (s PDV), Jako velika kombinacija za 70 kn (s PDV) te Jako jako velika kombinacija za 100 kn (s PDV). Korisnici koji ostvare ponudu mogu ju koristiti 24 mjeseca od dodjele.
Za 70kn se dobije: 2400min, 20gb i 300sms
Za 100kn se dobije: 2400min, 40gb i 300sms
Javi im se putem weba (online podrška), facebook, whatsapp. I reci da se želiš prebaciti s bonova na pretplatu i da ti aktiviraju npr. Jako jako velika kombinaciju po promo cijeni od 70kn.
Čitao sam na drugom forumu da su se čak stari korisnici pretplate prebacivali na bonove i opet na pretplatu samo da ostvare tu pogodnost.
Od 21.6.2021. novi korisnici bonbon pretplate mogu ostvariti ponudu Velika kombinacija za 55 kn (s PDV), Jako velika kombinacija za 70 kn (s PDV) te Jako jako velika kombinacija za 100 kn (s PDV). Korisnici koji ostvare ponudu mogu ju koristiti 24 mjeseca od dodjele.
Zaboravio sam napomenuti da sve što se ne potroši prebacuje se u sljedeći mjesec, što je isto super.
Istina, siguran sam da nitko u Hrvatskoj nema bolju ponudu od ove.
Je li to prema svim mrežama, ili samo prema bonbon mreži ?
Je li to prema svim mrežama, ili samo prema bonbon mreži ?
Prema svima. Nema više podjele minuta na bonbon i ostale.
Mislim da je prijenos nepotrošenih jedinica (minute, SMS-ovi, GB) moguć samo do ukupnog dvostrukog iznosa, ali ne i više od toga.
Veli frend da je i on imao tih problema prije dok ih nije nazvao da mu pošalju nove postavke. Moram probat jer sad odem na tjedan dana van države i bilo bi baš super da net šteka cijelo vrijeme
Veli frend da je i on imao tih problema prije dok ih nije nazvao da mu pošalju nove postavke. Moram probat jer sad odem na tjedan dana van države i bilo bi baš super da net šteka cijelo vrijeme
Moraš biti malo konkretniji - što to znači da šteka i gdje točno šteka? Možda je problem lokalne prirode.
Kada si van države, koristiš infrastrukturu neke strane mreže, tako da ne bi smio imati problema.
Prijavi Bonbonu problem. Primaju plaću da to riješe.
Mislim da je prijenos nepotrošenih jedinica (minute, SMS-ovi, GB) moguć samo do ukupnog dvostrukog iznosa, ali ne i više od toga.
Da, tako je.
To ovisi o lokaciji gdje si.
Meni na primjer u Požegi radi besprijekorno, dok npr prošli tjedan sam bio u Malinskoj i tamo mi je bio duplo manji download/upload, ali signala je bilo.
Ja za sad prezadovoljan.
Bas je super ta promo ponuda.. Bolje se ne moze nac za tu lovu, provjeravao sam sve mreze a do ove informacije slucajno dosao preko foruma..
Prebacio se s telemacha jer sam imao u zalihi 130+ gb i onda najednom nemam vise nis + taman mi isteklo gigateljstvo 5+5 gb tako da bih placao 70 kn za mrtvih 5 gb.
Jedino nemaju 5g al to mi nista ne znaci jer niti imam mobitel koji to podrzava niti zivim u zg buduci da bu ovo doslo do okolice ko zna kad a sudeci po tome kakve propuste su poceli radit ne ulijevaju mi bas povjerenje, samo imaju jak marketing.. Morat cu se zadovoljit s brzinama od 60-70 mbit