Banke spašavaju HG Spot zaključana tema

poruka: 529
|
čitano: 121.593
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Banke spašavaju HG Spot".
17 godina
Banke spašavaju HG Spot

Ana se moram priznat dobro drzi medju nama hijenama. Ne da se tak lako.

Dalje... izgleda da su HG Spot banke fino stisle kada rade nesto ovakvo :)

Zelim Vam puno srece.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Banke spašavaju HG Spot
stipe1771 kaže...

I bez PDV-a su skuplji {#}

{#}

15 godina
neaktivan
stipe1771 kaže...

Ne znam na koji način računate i gdje gledate cijene, ali od ponedjeljka je kod nas definitivno najniža cijena od svih.

Kod nas će cijena matične ploče Asus P8H61-M biti 485,50 kn, a kod ostalih možete pogledati na nabava.net - http://www.nabava.net/trazilica.php?q=Mati%C4%8Dna%20plo%C4%8Da%20Asus%20P8H61-M

Ana Matić
15 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

Istina je da će mnogi artikli biti najjeftiniji u HR, ali zašto pobogu nije važeć popust i za Maestro? Pa i to je gotovina. Osobno ne bi imao ništa protiv takve kupnje, na obroke, manje PDV 23% zaista se da pronaći solidnih artikala.

Ali ne, keš only i virman.

I šta bi ja trebao biti ravnodušan pa iskeljiti sa bankomata za GTX570 2200,2300kn s popustom, umjesto lijepo da se ušetam tamo ko gospon čovek sa karticom, imate ugovorene ionako Lepeze sa Zabom, i fino to opalim lijevom rukom na 12mj.

Sve dok se tako ne počne poslovati i razmišljati,  ništa od oporavka. Ovo je jedna zgodna vatrogasna-naivac mjera i svakako vam želim puno sreće, mislim da će odaziv biti solidan ali u konačnici daleko od opipljivog čemu se nadate. Nositi 2-3000kn žive love sa sobom i platiti 100kn nižu cijenu nego drugdje nije nikakva prednost.

Hoćete napraviti nešto posebno, a ponašate se u maniri Todorića. Prvo - imate najvišu cijenu za GTX570, ne pada mi na pamet dati za nju 2800 ili 3000kn, drugo - na tako drsku cijenu popust od 23% je potpuno u redu, ali graniči već sa ovim :

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=gtx570&x=0&y=0

I tko je tu lud onda, koji je realan racionalan razlog da netko kupi upravo tu karticu kod vas, a ne negdje drugdje?

Ne date mi obročnu kao ni oni, a iznos koji bi platio sa vašim ultra-super popustom od 23% PDV-a je jednak čak ne najjeftinijoj cijeni s nabave, već gotovo jednoj od viših.

U svakom slučaju kapa dolje za trud i PR, zaradili ste si gablece za ovaj mjesec zalaganjem, ali kako sam rekao, opipljiv rezultat ove akcije će izostati.

Prošla su vremena informatičke (ne) pismenosti ovog naroda, sad i mulac od 10g zna utipkati nabavu i reći ćaća vozi me prvo tamo, a ostatak love ćemo požderati u mc-u.

Sretno..

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 14:46 (thedream).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Banke spašavaju HG Spot

Ta mbo je jedino šta je kod vas dostupno,svaka ti čast boriš se žestoko i nije ti lako u ovoj konkurenciji.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ana.Matic kaže...
stipe1771 kaže...

Ne znam na koji način računate i gdje gledate cijene, ali od ponedjeljka je kod nas definitivno najniža cijena od svih.

Kod nas će cijena matične ploče Asus P8H61-M biti 485,50 kn, a kod ostalih možete pogledati na nabava.net - http://www.nabava.net/trazilica.php?q=Mati%C4%8Dna%20plo%C4%8Da%20Asus%20P8H61-M

Da, samo radje cu dat 100kn vise pa bit siguran da cu moc ostvarit tu garanciju za 1god

15 godina
neaktivan
Haha i bez pdva, Phenom II x4 955 je 100kn jeftiniji u ADMa lol.
15 godina
Ana.Matic kaže...

Ne smijem komentirati istinitost priče oko kamata, ali ukoliko se priča tako razvije to će biti završetak restrukturiranja HGspota i više neće postojati niti najmanja mogućnost stečaja (i sad je ta mogućnost puno manja nego kod većine naše konkurencije). Mi smo u plusu već 6 mjeseci koliko god to neke mučilo ovdje, a robe imamo najviše u Hrvatskoj tako da priče oko toga da nešto nemamo ne stoje. Naravno da neki naši manji dućani ne mogu imati izbor robe kao naš najveći u Utrinama, ali sve se može naručiti i obično stiže za dan, dva. Imamo potpisane ugovore s 15-tak najvećih dobavljača tako da teško može postojati nešto što nemamo u ponudi. Na kraju krajeva, u Utrinama imamo izloženih 124 modela laptopa, znači ne samo u ponudi nego otvorenih i izloženih koji se mogu ispobati.

Bio sam u hg spotu Osijek i nema ništa. Prostor prepolovljen i opet zjapi prazan.Odem u links i neznam šta bi gledao koliko izbora ima.{#}

16 godina
neaktivan

Pa i nije bas. 

ADM = 920kn

HGSpot = 1072kn - 23% = 1072 - ~2x107kn (~215kn) = ~850kn 

15 godina
Kill Frenzy kaže...
Ana.Matic kaže...

Ne smijem komentirati istinitost priče oko kamata, ali ukoliko se priča tako razvije to će biti završetak restrukturiranja HGspota i više neće postojati niti najmanja mogućnost stečaja (i sad je ta mogućnost puno manja nego kod većine naše konkurencije). Mi smo u plusu već 6 mjeseci koliko god to neke mučilo ovdje, a robe imamo najviše u Hrvatskoj tako da priče oko toga da nešto nemamo ne stoje. Naravno da neki naši manji dućani ne mogu imati izbor robe kao naš najveći u Utrinama, ali sve se može naručiti i obično stiže za dan, dva. Imamo potpisane ugovore s 15-tak najvećih dobavljača tako da teško može postojati nešto što nemamo u ponudi. Na kraju krajeva, u Utrinama imamo izloženih 124 modela laptopa, znači ne samo u ponudi nego otvorenih i izloženih koji se mogu ispobati.

Bio sam u hg spotu Osijek i nema ništa. Prostor prepolovljen i opet zjapi prazan.Odem u links i neznam šta bi gledao koliko izbora ima.{#}

Ja tocno znam sto bih u Linksa gledao,HD 6990 u vitrini{#}.

Bravo HG Spot,da bih dosao do Utrina morao bih proci 150km tamo i 150kn natrag,zajedno bi me izaslo puno vise nego PDV.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
Ana.Matic kaže...

Pozdrav,

Od ponedjeljka počinje najveća akcija ikad na ovim prostorima. U Utrinama na prvom katu imati ćemo akciju u kojoj ćete na MBO, CPU i VGA plaćati cijenu bez PDV-a, a HGspot će platiti PDV. Usporedite onda cijene, pa čak i s web shopovima. Ovo je insiderska vijest koja još nije nigdje objavljena.

Lp

A mi ostali smrdimo?{#}

16 godina
Banke spašavaju HG Spot

Ana,Ana kad bi hg spot i imao najniže cijene čemu to ako su proizvodi nedostupni i nepoznato je kada će biti dostupni.Loše poslujete,a ja se ne sječam kad sam zadnji put ušao u vaš dućan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@mitsouka mislio sam da je ono cijena bez pdva :P. Da skinu pdv svim artiklima 4ever, ili jednostavno snize cijene -.-, mozda bi i postigli nesto xD. Sad je kasno.
16 godina
neaktivan

A zasto pobogu vrijedate svi, ja udem tu i tamo, nije da kupujem nesto posebno, samo slusalice i memory stickove, koji su jeftiniji 10ak i vise % od konkurencije,

ali izbor ostalih stvari je dosta dobar u Splitu, kojega nazalost ne pogada akcija. Seres po necemu a i ne znas kako je unutra, prostor je velicine linksa, mozda 20ak kvadrata manji, a bome je lijepo nakrcan svime i svacime. 

@N3NO ma dogodi se svakome, ali akcija je od ponedjeljka, pa i ako ce mijenjat cijene na webu onda ce to bit u pon

@Ana.*** ja sam preko vaseg weba prekjucer narucio slusalice, ali vidim da me ne hebu 2% i da cu morati ic do poslovnice narucivati pa ako je sto moguce napraviti, to mi se i zadnji put dogodilo, odem dolje i dodu za 2 dana, a preko interneta kao da ne postojim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 14:53 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
@Mitsuoka tu si u pravu. Ali memory stickove i slusalice cu uzet u Linksa u kojeg sam za 5-10min pjesice, do hgspota mi treba 20ak min :P.
16 godina
Mitsuoka kaže...

A zasto pobogu vrijedate svi, ja udem tu i tamo, nije da kupujem nesto posebno, samo slusalice i memory stickove, koji su jeftiniji 10ak i vise % od konkurencije,

ali izbor ostalih stvari je dosta dobar u Splitu, kojega nazalost ne pogada akcija. Seres po necemu a i ne znas kako je unutra, prostor je velicine linksa, mozda 20ak kvadrata manji, a bome je lijepo nakrcan svime i svacime. 

Links ima 20 kvadrata,kako onda ovaj može bit manji za toliko,zezam te,ali eto to šta si reka da kupuješ u njih to jedino i imaju.

16 godina
neaktivan

Hmmm... slusalice koje ja uzimam nemaju u linksu (Philips SHE9700), a i jeftiniji su od ostalih ducana u STu kao sto sam i naveo (za taj artikl), a i memory card micro SD su jeftinije nego u linksu. Tako da radije idem u HGSpot po tom pitanju, a i blize mi je od linksa.

@dery ja po policama, dok mi ovaj vadi sluse iza iz 'skladista' (nazovimotako) pogledam malo i ima HDD-a, laptopa, procova, grafika, miseva, podloga, svega doslovno, u linksa su najvise izlozeni monitori i kucista, malo grafe, dva coolera i dva misa, te desno od vrata 10ak laptopa. 

BTW i prodavaci u splitu su ok, moze se popricati s njima i nisu prepredeni tipa ja sve znam i tako to, kao i u linksu mada ja s ovim jednim u linksu zadnjih par puta samo o njegovoj 4870 i mojoj 4890 jer je stavio accelera i bios od 4890 {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 15:02 (Mitsuoka).
14 godina
Banke spašavaju HG Spot

Kad sam kupovao Creative Inspire 5300 u Čakovcu ne znam prije nekoliko godina otišo sam u HG Spot i čovjek mi je dao sve informacije koje sam ja trazio od njega cak mi je ponudio da mi pokaze kako se spajaju tako da nemam nista protiv HG Spot-a.

Steta sto ih vise nema , rado bi otiso da vidim sta imaju u ponudi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mitsuoka kaže...

Pa i nije bas. 

ADM = 920kn

HGSpot = 1072kn - 23% = 1072 - ~2x107kn (~215kn) = ~850kn 

nisi puno fulao, ali mnogi ne znaju postotni racun pa evo:

871,56+23% = 1072kn - znaci u hg spotu je 871,56kn jer se pdv ne odbija od maloprodajne cijene vec se dodaje na osnovnu cijenu

cijena bez pdv-a je 871,56kn

1072-18,7% = 871,56kn

1072 - 23% = 825kn

tek toliko

and the heavens shall tremble
16 godina
neaktivan

E da.. uvijek shebem kad idem obrnuto {#} preskocili smo to u 4. razredu srednje {#}

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Prvo pitanje je dobro iako je odgovor isti kao za drugo glupo pitanje. Da nude toliki popust na sve, isli bi u minus.

Ja se vodim ipak drugom logikom - ne postoje glupa pitanja, ali postoje glupi odgovori.

15 godina
odjavljen
Ana.Matic kaže...
Mojpismonosa kaže...

Bitno da su vam cjene sramotne -.-....Pored ADMa, Linksa, Protisa PREVARA....Zao mi je ljudi koji tamo kupuju :(( i drago mi je da sam ih mnogo odgovorio i uvjerio da ima puno boljih od vas...

Pozdrav,

Od ponedjeljka počinje najveća akcija ikad na ovim prostorima. U Utrinama na prvom katu imati ćemo akciju u kojoj ćete na MBO, CPU i VGA plaćati cijenu bez PDV-a, a HGspot će platiti PDV. Usporedite onda cijene, pa čak i s web shopovima. Ovo je insiderska vijest koja još nije nigdje objavljena.

Lp

HGspot plaća PDV.... zanimljiva formulacija... i plaćanje samo u kešu? Nije valjda da imate tak friški lager (prema vama 10 dana prosječna starost), da ga nemrete riješit?

Inače, firme koje imaju tako svjež lager posluju jako dobro, jer mogu rješavati taj lager jako brzo... i cirkulacija robe je velika... i takvim firmama ne treba brutalna DAMPERSKA akcija da bi prodali ono što imaju u ponudi.

Dil sa bankom koja je većinski vlasnik kako bi se skupilo čim više KEŠA koji bi se dao banci kako bi se preživjelo... puno izglednije nego neka super akcija koja pokazuje koliko HGspot voli svoje kupce.

OK, svaka akcija je dobrodošla i ljudi će kupovat, neka kupuju ako je jeftino, ali ponavljam, nemojte nam mazat oči jeftinim frazama i PR glupostima... manite se ćorava posla ;)

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 15:19 (Sabbathian).
17 godina
neaktivan
ChrisB kaže...
naxeem kaže...
Prvo pitanje je dobro iako je odgovor isti kao za drugo glupo pitanje. Da nude toliki popust na sve, isli bi u minus.

Ja se vodim ipak drugom logikom - ne postoje glupa pitanja, ali postoje glupi odgovori.

Kao što kolega kaže, glavni cilj akcije su PR bodovi, ne rasprodaja i gubici. :)

17 godina
neaktivan

Mene najviše zanima zašto je akcija samo u jednom ducanu u ZG? 

15 godina
mislav_01 kaže...

Zato što je zagreb hrvatska{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 15:26 (Kill Frenzy).
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
mislav_01 kaže...

Pa to je uvijek tako bilo. Ne znam što se čudite - u Hrvatskoj su Zagreb i okolica. :) - Stotine je dokaza za takvu sliku svakodnevno dostupno. Obalni gradovi su plaže, a Slavonija polja. :)

14 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...
MusicWoman kaže...
Ana.Matic kaže...
Mojpismonosa kaže...

Bitno da su vam cjene sramotne -.-....Pored ADMa, Linksa, Protisa PREVARA....Zao mi je ljudi koji tamo kupuju :(( i drago mi je da sam ih mnogo odgovorio i uvjerio da ima puno boljih od vas...

Pozdrav,

Lp

Mislite - počinje akcija rasprodaje komponenti koje su dotrajale ili stare i već ne znam ni ja koliko puta iskorištene??!

Jao, jao, jao, jadni mi... {#}

Ne znam po čemu ste to zaključili. Kao što je danas navedeno na našem webu - akcija je za sve proizvode u kategorijama - MBO, CPU i VGA. Imate link na kategoriji u vijesti - http://www.hgspot.hr/kupi-pc-komponente-po-najnizoj-cijeni-u-hrvatskoj-samo-u-hgspotu-utrine-1-kat

Lp

Zaključujem po vašem ( ne Vašem osobno, nego firme općenito ) odnosu prema proizvodima koje kupci vraćaju...

Vaši dućani i akcije me uopće ne zanimaju - bila sam u vašoj poslovnici u Rijeci jednom i nikad više... Zašto? Zbog cijena i osoblja... Iz Zagreba ne mislim naručivat pa kad mi neka komponenta odapne čekat po mjesec dana da mi se ista zamijeni i tako non-stop...

Sve to na papiru i na webu izgleda divno-krasno-bajno, ali u stvarnosti je horor...

Još ljepši pozdrav...

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Kill Frenzy kaže...
mislav_01 kaže...

Pa to je uvijek tako bilo. Ne znam što se čudite - u Hrvatskoj su Zagreb i okolica. :) - Stotine je dokaza za takvu sliku svakodnevno dostupno. Obalni gradovi su plaže, a Slavonija polja. :)

Na stranu to. Zanima me njihov razlog, čisto iz znatiželje. Po cemu misle da im se to isplati samo u Zagrebu a ne širom hrvatske. Zar nema ipak više kupaca ukupno gledajuci citavu HR nego samo ZG. Ako je bez PDVa u jednoj trgovini zašto ne bi bilo u drugoj?

Još nešto zar vi ne morate platiti PDV na sve što prodate? Recite jednostavno da nudite 20% popusta na sve. Jer ja kad kupujem vaš proizvod zar mi na racunu ne bude cijena + PDV. Kako maknete PDV iz racuna? 

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
naxeem kaže...
Kill Frenzy kaže...
mislav_01 kaže...

Na stranu to. Zanima me njihov razlog, čisto iz znatiželje. Po cemu misle da im se to isplati samo u Zagrebu a ne širom hrvatske. Zar nema ipak više kupaca ukupno gledajuci citavu HR nego samo ZG. Ako je bez PDVa u jednoj trgovini zašto ne bi bilo u drugoj?

Akcija je dovoljno velika da je uočljiva (+ na marketing), a dovoljno mala da ne bude financijski štetna.

15 godina
neaktivan
Za poslovnicu u ST nemam primjedbi, osoblje na razini linksa, pitao sam za proizvod po narudžbi za frenda. Rekao je da nemože pristupit stranici dobavljača te da mu ostavim broj moba. 3h kasnije primam poziv, proizvod ce biti u poslovnici za najkasnije 7dana cim dodje velika narudzba od dobavljaca. Radilo se o misu koji je stigao za 3 dana, dobio poziv da ga mogu predignit u poslovnici. Sve bez problema. Dakle, HG uzimajte splicane u poslovnice :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice