Već sam pomislio da je neki veći problem. S ovim se može živjeti neko vrijeme do novog updatea BIOS-a.
BTW... Ovo mi je 400. post na BUG forumu!
Već sam pomislio da je neki veći problem. S ovim se može živjeti neko vrijeme do novog updatea BIOS-a.
BTW... Ovo mi je 400. post na BUG forumu!
Još če i za procesore, grafičke i ostali hardver početi izdavati nekakve patcheve, poslat če ti lemilicu i zalemi si patch na hardver.
Stvarno se nadam da ce AMD-u krenut nabolje, jer kako sada stvari stoje Intel nema glavobolja oko konkurencije.
oj joj. Informiraj se malo!!
Dobro ti bakica kaže!
Stvarno se nadam da ce AMD-u krenut nabolje, jer kako sada stvari stoje Intel nema glavobolja oko konkurencije.
Pa ja nebi rekao da je to bug. Koliko sam ja vidio Athlon II je sposoban imati jezgre na razicitim taktovima, pa kada nema potrebe proc spusti jednu jezgreu u idle, a druga je na ponom taktu, a galupi windowsi to ne kuze i skacu sa izvrsavanjem sa jezgre na jezgru... A "zakrpa" se svodi na to da se en spusta takt kada se nesto ivrsava, pa makar samo jedna jezgre potrebna za to...
U biti opet se u hardweru krpa softwere...
Jel se taj bug odnosi samo na 250 ili i na 245 modele?
Kako stvari stoje s ovim, treba li šta updejtat?=!?
Najbolje ti je da isključiš CnQ, mada ja na svom 245 nisam primjetio nikakve greške s tim.
Najbolje ti je da isključiš CnQ, mada ja na svom 245 nisam primjetio nikakve greške s tim.
ni ja nemam problema cjelo vrjeme ukljuceno
I meni je uključeno i nisam primjetio probleme.