Apple preuzima Cue

poruka: 9
|
čitano: 2.175
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple preuzima Cue".
17 godina
neaktivan
Apple preuzima Cue

Odgovor na Google Now.

Pacific Rim Vs Starcraft 2 4k UHD - http://www.youtube.com/watch?v=QucLZENMJCQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Apple preuzima Cue

Meni su potrebne "normalne" aplikacije koje mi olakšavaju svakodnevni život, a ne nekakve idi mi dođi mi aplikacije gdje-mi-je-pas, gdje-mi-je-auto i slične.

Shvaćam da je programerima danas teško pronaći izvornu ideju, ali je bezveznih aplikacija previše i one ne koriste nikomu.

Na primjer, bilo bi super da netko u dogovoru sa ZET-om napravi aplikaciju kojom bi bilo moguće pratiti gdje se nalazi tramvaj ili autobus koji čekamo.

6 0 hvala 0
16 godina
Re: Apple preuzima Cue
propuhmajstor kaže...

Meni su potrebne "normalne" aplikacije koje mi olakšavaju svakodnevni život, a ne nekakve idi mi dođi mi aplikacije gdje-mi-je-pas, gdje-mi-je-auto i slične.

Shvaćam da je programerima danas teško pronaći izvornu ideju, ali je bezveznih aplikacija previše i one ne koriste nikomu.

Na primjer, bilo bi super da netko u dogovoru sa ZET-om napravi aplikaciju kojom bi bilo moguće pratiti gdje se nalazi tramvaj ili autobus koji čekamo.

Pitanje je imaju li oni uopce takav nadzor? Koliko sam skuzio za tramvaje i onaj semafor na stanicama, mislim da se tramvaj i semfaor umreze dok je tramvaj blizu i posalje podatak da je tu i da se obrise sa semafora, ali da nema nikakvog drugog kontakta na daljinu.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...
propuhmajstor kaže...

Pitanje je imaju li oni uopce takav nadzor? Koliko sam skuzio za tramvaje i onaj semafor na stanicama, mislim da se tramvaj i semfaor umreze dok je tramvaj blizu i posalje podatak da je tu i da se obrise sa semafora, ali da nema nikakvog drugog kontakta na daljinu.

mislim da ne radi tako, ako me sjećanje dobro služi kad je uvedena ta opcija da piše vrijeme za koliko dolazi tramvaj pojavila se bila i web stranica koja je pokazivala za cijeli grad di se koji tramvaj nalazi, ali je ubrzo ugašena, sad možda sam ja to samo sanjao jer nisam baš siguran :)

17 godina
odjavljen
luka28 kaže...

mislim da ne radi tako, ako me sjećanje dobro služi kad je uvedena ta opcija da piše vrijeme za koliko dolazi tramvaj pojavila se bila i web stranica koja je pokazivala za cijeli grad di se koji tramvaj nalazi, ali je ubrzo ugašena, sad možda sam ja to samo sanjao jer nisam baš siguran :)

Sjecam se i ja da je bilo te web stranice, ali nije dugo funkcionirala. :P

http://isvijet.com.hr
17 godina
neaktivan
Apple preuzima Cue

Postojala je takva web stranica i kao razlog gasenja naveli su da je ta stranica napravljena za internu upotrebu unutar ZET-a i da rade na tome da korisnicima ponude istu takvu uslugu ali u malo vise user friendly izdanju. Ako me sjecanje dobro sluzi proslo je vise od godinu i pol od toga i jos uvijek nista od toga. Mora da rade vraski dobru stvar za nas! {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

da sigurno to dorađuju do u sitne detalje, ako ikad i izađe van razglasit će to kao da su napravili čudo neviđeno, a vjerojatno će i cijena koju su platili za to biti u rangu čuda :)

16 godina
neaktivan

Je uveli su i treću smjenu u ZET R&D centru

17 godina
Fake_Alert kaže...
propuhmajstor kaže...

postoji. ako zet u nadzornom centru ima real time pdoatke na karti zagreba gdje se koji tramvaj nalazi onda bi bilo lijepo i da to van procuri.. nekad ni semafori na stajalištu nisu dobti jer na njima bude fantomski tramvaj/bus koji bi trebao doći a nema ga.. i to više puta dnevno..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice