Android Market napokon u Hrvatskoj

poruka: 191
|
čitano: 44.623
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android Market napokon u Hrvatskoj".
16 godina
odjavljen
Re: Android Market napokon u Hrvatskoj
Šef kaže...
Zasto u tekstu pise "prije nekoliko minuta" kad je to objavljeno jucer, a Google I/O je isto vec zavrsio? :)

Moze li netko objasnit kako radi taj Google Checkout? Kao PayPal ili?

Vijest sam napisao par minuta nakon što sam informacije vidio u prijenosu uživo, ali vijesti prolaze queue i uredničko odobrenje pa većina vijesti kasni 12-24 sata s objavom u odnosu na to kada je napisana. Moja greška je što sam referirao na vrijeme. 

Riker kaže...

I kako sada? Išao sam maloprije na market, ali ne vidim nikakve promjene..

Od idućeg tjedna.

15 godina
neaktivan

identično, samo treba za njega gmail acc s kojim se ulogiraš, uneseš karticu i to je to.Nema toliko opcija poput paypala ali svejedno je koristan.

pero_HR
14 godina

Uhu, super :)

Odlična vijest.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zasto na Grenlandu Market nije podrzan??? Uzas jedan xD... +1 zasto legalno kad moze ilegalno :) mozda kupim Root Explorer i Titanium Backup, ostalo nije vrijedno...
17 godina
N3N0 kaže...
Zasto na Grenlandu Market nije podrzan??? Uzas jedan xD... +1 zasto legalno kad moze ilegalno :) mozda kupim Root Explorer i Titanium Backup, ostalo nije vrijedno...

Ako nije vrijedno zašto koristiti onda?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan

konačno, ajde još i prodaju appova da srede sad!

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I sada kreće pravi BOOM aplikacija jer se sada programerima isplati dati dupo više truda za neku aplikaciju, a ne samo da rede u slobodno vrijeme i ne primaju ništa za to

i domaći programeri mogu počet sa plaćenim aplikacijama i svi sretni!

(ova vijest je bitna i za pirate koji koriste applanet ili neko drugo sretstvo ilegalnog pribavljanja aplikacuija - više plaćenih aplikacija - više aplikacija na applanetu XD)

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Iako piratiziram sve zivo i mrtvo, tu i tamo koju aplikaciju bih mogao kupiti.

Prvo sto cu kupiti je PowerAMP player.

Odlicna vijest!

- Psiho246
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Meni je fascinantno piratiziranje mobilnih aplikacija.

Kod PC/Playstation/ovo-ono igara i aplikacija, glavna izlika je cijena.

Koja je izlika za piratiziranje komada softvera od čak 5-10 kn?

10 0 hvala 0
15 godina
eevek kaže...

I još se s time hvaliti kao da je ne znam kakvo postignuće. Društvo izokrenutih vrijednosti.

17 godina
Ezio kaže...

I još se s time hvaliti kao da je ne znam kakvo postignuće. Društvo izokrenutih vrijednosti.

Hm Hm, nisi se ti time hvalio na onoj zadnjoj Android/iPhone temi (da imaš piratizirane app na iPhone-u, tj. da ne plaćaš app na iOS-u)?? E sad da mi se da kopati, bih te citirao.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
dado2202 kaže...
Ezio kaže...

Hm Hm, nisi se ti time hvalio na onoj zadnjoj Android/iPhone temi (da imaš piratizirane app na iPhone-u, tj. da ne plaćaš app na iOS-u)?? E sad da mi se da kopati, bih te citirao.

Nisam jer nikad nisam jailbreakao iphone. Zamijenio si me s nekim.

17 godina
Ezio kaže...

Nisam jer nikad nisam jailbreakao iphone. Zamijenio si me s nekim.

E onda sorry, ti si dosta glasan kada se vodi "rasprava" u tim temama, pa sam samo tebe zapamtio {#}.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
eevek kaže...

Zato jer ne postoji nacin da ih kupis?

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Neznam zasto bi se netko hvalio kako ce sad mozda kupit aplikaciju ili dvije...

Trebali biste kupit svaku aplikaciju bez koje ne mozete, koje koristite svakodnevno, koje koristite otkad ste kupili mobitel ili iz nekog drugog razloga.

Ja vec otprilike znam nekoliko desetaka aplikacija koje cu kupit, jer ih koristim prakticki svakodnevno.

Samo, da ne bih ispao neki cistunac i ja cu skidati neke aplikacije s zna-se-kojih stranica, ali samo zato jer je onih 15 minuti bijedno i premalo vremena za ista testirat.
http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...

Ja ih imam hrpetinu kupljenih, a iz Hrvatske sam {#}

Uostalom, pitanje će vrijediti i kada sve bude dostupno

17 godina
eevek kaže...
Psiho246 kaže...

Ja ih imam hrpetinu kupljenih, a iz Hrvatske sam {#}

Uostalom, pitanje će vrijediti i kada sve bude dostupno

Ja imam isto jedno 10-tak koje sam kupio. Sve sa stranica developera. Čak i dobro da nije bilo ranije mogućnosti plaćanja, jer bi imao još oko 10 kupljenih komada, koje sam 100% siguran da mi sada više ne bi trebale :)

17 godina
neaktivan

Nažalost još će mi ostati MakretEnabler instaliran jer želim imati updejtan Google Maps i još neke aplikacije koje su "nevidljive" u našoj regiji.

1 0 hvala 0
17 godina
mislav kaže...

Nažalost još će mi ostati MakretEnabler instaliran jer želim imati updejtan Google Maps i još neke aplikacije koje su "nevidljive" u našoj regiji.

Pa valjda će i one postati "vidljive", kao recimo ebay

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan

Sada više nismo zemlja trećeg reda nego drugog. Volio bih vidjeti kako bi SAD reagirale da im se na nekom tržištu dozvoli kupovati ali ne i prodavati.

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

napokon,to je bio jedini razlog zasto nisam kupio desire hd nego sam uzeo iphone 4,igre mi zauzimaju najvise prostora na mobu tak da mi je to bilo presudno.Sve mi se vise cini da ce mi sljedeci mob biti htc na androidu :)

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
je li ikome proradio market za paid apps?
Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
17 godina
neaktivan
Evo... Došao je idući tjedan, napravio sam checkout account, ali ništa od plaćenih aplikacija :(
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
17 godina

Ništa ni kod mene

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni još ništa :/
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
17 godina
neaktivan

Ne samo da ništa ni kod mene, nego se kod mene market na mobu često ruši, tako da ga više niti ne koristim..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Ne samo da ništa ni kod mene, nego se kod mene market na mobu često ruši, tako da ga više niti ne koristim..{#}

Da, imam 2 mobitela, na oba se ruši ako odaberem Just in i bilo što u toj kategoriji. I tako već koji mjesec

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
17 godina
mind_challenge kaže...
Riker kaže...

Da, imam 2 mobitela, na oba se ruši ako odaberem Just in i bilo što u toj kategoriji. I tako već koji mjesec

i meni. Ajd, valjda bu to u paketu sa paid apps. Osim toga, tjedan je tek počeo {#}

16 godina
neaktivan

Ni kod mene jos nema, valjda bude do kraja tjedna...

I meni se rusi kad otvorim Just in i onaj trenutak kad pokusam scrollat, ali ja sam to bio pripisao tome sto koristim custom romove pa sam pretpostavljao da je to zbog toga, neki bug u njima....ocito nije... :/

I ono sto sam primjetio je da kad koristim MarketEnabler da otkljucam market i vidim sve aplikacije, market se ne rusi kad odem na just in, sve normalno radi....tako da se nadam da ce se to popravit cim kod nas krenu sa paid apps... :)

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mislim da sam čuo da se čeka 19. svibnja, ali ne mogu potvrditi sa stopostotnom sigurnošću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice