Android ispred Symbiana

poruka: 157
|
čitano: 25.837
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android ispred Symbiana".
15 godina
neaktivan
Android ispred Symbiana

Pa kad u T-Comu ljudi ne mogu da kupe Nokiu N8 uzimaju Android,da ne propuste akciju 50% {#}

P.S. Sve cemo vidjeti sad posle Mobile World Congressa :)

Nadam se dobrim uredjajima od Nokie!

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Android ispred Symbiana
stevan94 kaže...

Pa kad u T-Comu ljudi ne mogu da kupe Nokiu N8 uzimaju Android,da ne propuste akciju 50% {#}

P.S. Sve cemo vidjeti sad posle Mobile World Congressa :)

Nadam se dobrim uredjajima od Nokie!

ja isto... ali do tada je nokia u banani... (a možda i poslije toga)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
17 godina

Izgleda da nas samo Apple moze spasit...

Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

Izgleda da nas samo Apple moze spasit...

nažalost :/

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Android ispred Symbiana

obzirom da skoro svak koga znam pokušava neuspješno nabaviti iPhone četvorku pa lagano odustaju i kupuju neki android nije ni čudo :D

android je novi win, to je odavno jasno ... sa svim dobrim i lošim što to nosi sa sobom.

A.

0 0 hvala 0
17 godina
artfull kaže...

android je novi win, to je odavno jasno ... sa svim dobrim i lošim što to nosi sa sobom.

Da nebi ispalo vrijeđanje, pitam od kuda ti to? Al ne očekujem odgovor, iskreno, kao i što se ne slažem?

Sve u svemu, vezano za temu uf...

16 godina
neaktivan
artfull kaže...

obzirom da skoro svak koga znam pokušava neuspješno nabaviti iPhone četvorku pa lagano odustaju i kupuju neki android nije ni čudo :D

recimo... ali postoji jedna bitna stvar, android hrpa ljudi prolagođava i radi sve i svašta s njim dok win kakve dobiješ, takve i koristiš (nisu open source software i plačaju se)

17 godina
max1919 kaže...
artfull kaže...

recimo... ali postoji jedna bitna stvar, android hrpa ljudi prolagođava i radi sve i svašta s njim dok win kakve dobiješ, takve i koristiš (nisu open source software i plačaju se)

sad jel vi o win za desktop ili WM kao OS za smartphone?

17 godina
neaktivan
Android ispred Symbiana

Porast od 615,1 % {#} Čisto sumnjam da je takvo nešto ikad učinio Symbian ili iOS...

Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...
artfull kaže...

Da nebi ispalo vrijeđanje, pitam od kuda ti to? Al ne očekujem odgovor, iskreno, kao i što se ne slažem?

Sve u svemu, vezano za temu uf...

hrpa proizvođača, neprilgodeni i neredovni apdejti, segmentacija, fragmentacija, pa slijedi nesigurnost, propusti, virusi, nestabilnost, nedosljednost korisničkog doživljaja i izgleda aplikacija i uija ... da napomenem neke stvari. S druge strane medusobna konkurencija gdje ce se kao i sad stotine proizvođača boriti za mrvice iznjedriti ce nekoliko solidnih modela i pad cijena i toliko cijenjen "izbor" uređaja (zapravo se sve svodi na par modela u tisuću kicastih kucista), iz par miljuna aplikacija isplivat ce ponešto za svakog, a uz to ce tjerati Apple i Rim da budu jos bolji. Nokiu sam otpisao, predugo čekaju sa svojim novim open source rješenjem, Microsoft obećava i ako ne isporuči bojim se da je njihovo vrijeme prošlo i da ce kako mobilne platforme prestizu desktop polako gubiti na znacaju. Ukupno svejedno smatram da je appleov i rim-ov put tj gardened wall ugodnije rješenje za veliki broj korisnika kao i sad OSX premda win i dalje drzi preko 90% tržišta.
A.
17 godina
Android ispred Symbiana

okay shvatih da pričaš o win za desktop, čime možeš i zanemariti moj prijašnji post

1 0 hvala 0
16 godina
artfull kaže...

hrpa proizvođača, neprilgodeni i neredovni apdejti, segmentacija, fragmentacija, pa slijedi nesigurnost, propusti, virusi, nestabilnost, nedosljednost korisničkog doživljaja i izgleda aplikacija i uija ...

Hrpa proizvođača - to ti se zove sloboda izbora, znaš. Ako nekome treba entry-lvl smarthphone, uzme nešto tipa Optimus ili X8. Ako trebaš neki high-eng, uzmeš Desire recimo. Ako si neki srednjoškolac, uzmeš Wildfire i slično...

Neprilagođeni i neredovni apdejti - lol, pa nije to Jabuka. Ako itko štanca updatea, onda je to Google, koji izbacuje verzije ko Ford automobile u prvoj polovici 20. st.

Segmentacija - da, da, to što ima stvari za apsolutno svakoga, to je negativno. Ako ti treba za posao - imaš poslovne aplikacije, ako ti treba za igranje, imaš kojekakvih aplikacija za krećanje vremena.

Fragmentacija - uhmmm? Jel ti znaš što je to?

Nesigurnost & propusti - što, zahebo FB sa svojom klijentskom aplikacijom i sad je odjednom Android turbo nesiguran?

Virusi - uhmmm, koji? Tamo u ovome topicu linuxaši se kunu da kod njih nema takve gamadi

Nestabilnost - A di si ju vidio?

Nedosljednost korisničkog doživljaja i izgled aplikacija i UIa- to se inače zove customization i to je inače "+", a ne "-". Znam da je to vama Appleovcima viša matematika...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan
Android ispred Symbiana
Stanca google apdejte al proizvođači ih ne prate jer ih je hrpa sa svojim različitim idejama i planovima. I onda imaš fragmentaciju. Jedan od problema.
A.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
artfull kaže...

Nemoj mijesati Andorid sa Windowsima za PC :)))

Ne kazem a je Win Phone 7 open source kao Android ali vidim da u ovoj temi svi usporedjuju Win koji se koriste na PC-ju i Andorid i sl.

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
16 godina
Android ispred Symbiana

artfull, daj mi objasni kako ti se da, ti bi se odreko vlastite obitelji da uzdigneš apple i posereš sve drugo.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

artfull, daj mi objasni kako ti se da, ti bi se odreko vlastite obitelji da uzdigneš apple i posereš sve drugo.

cuj, ima i Apple svojih mana. Ja ih znam barem dosta dobro, a nema potrebe da ih isticem jer se time bavi 95% ljudi na ovom forumu :D al ovdje riječ je o androidu i njegovim manama, prednostima i budućnosti.
A.
17 godina
stevan94 kaže...

Usporedba je losa. Android je novi IE6... Uskoro ce ga svi dobit sa pametnim telefonom, htjeli ga oni ili ne... {#} 

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan

EDIT: Ne znam zašto uopće pođem pisati išta na ovim temama za paraolimpijce.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 1:58 (paintb0x).
14 godina
neaktivan
artfull kaže...
Stanca google apdejte al proizvođači ih ne prate jer ih je hrpa sa svojim različitim idejama i planovima. I onda imaš fragmentaciju. Jedan od problema.

mislim da se otprilike zna od kojeg prozivodaca mozes dobit brz update

recimo htc po meni je dosta brz

SE s druge strane nije

onome kome je to bitno takve stvari ce znat

kako se ponasa ios4 na iphone 3g?

tu sam samo radi vijesti o apple-u
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...
artfull kaže...

mislim da se otprilike zna od kojeg prozivodaca mozes dobit brz update

recimo htc po meni je dosta brz

SE s druge strane nije

onome kome je to bitno takve stvari ce znat

kako se ponasa ios4 na iphone 3g?

Kao prosjecni high end android mob ;)

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
artfull kaže...
xxxxx kaže...

cuj, ima i Apple svojih mana. Ja ih znam barem dosta dobro, a nema potrebe da ih isticem jer se time bavi 95% ljudi na ovom forumu :D al ovdje riječ je o androidu i njegovim manama, prednostima i budućnosti.

SupremeCommander kaže...
stevan94 kaže...

Usporedba je losa. Android je novi IE6... Uskoro ce ga svi dobit sa pametnim telefonom, htjeli ga oni ili ne... {#} 

bistri kaže...

Kao prosjecni high end android mob ;)

Ljubomorni KENJ KENJ kao i na svim Android temama, isti autori svaki puta. Ponavljate se uvijek s istim stvarima. Android se brže probija na tržištu, što je je, da li je Android bolji od iOS-a, RIM-a, Symbian-a, sigurno ne možemo reći jer svaki je bolji u nečemu. Ovisi od korisnika do korisnika. Meni bolje paše Android, nekome iOS, nekome RIM itd. Sad ako te toliko smeta uspjeh Android-a, tvoj problem.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
Android ispred Symbiana

Ma treba Nokia izdat novi Symbian, recimo Symbian^60, jer kakav se hype oko Androida stvorio... Uglavnom Android može postat Win, samo da im se to ne odbije u glavu ko Microsoftu sa Win Vistom i IE6.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
17 godina
EVO kaže...

Ma treba Nokia izdat novi Symbian, recimo Symbian^60, jer kakav se hype oko Androida stvorio... Uglavnom Android može postat Win, samo da im se to ne odbije u glavu ko Microsoftu sa Win Vistom i IE6.

Nokia vec ima novi Symbian, ^3, samo sto ga skoro nitko nije probao, a vecina sere po njemu bez da zna kakav je.

Al dobro, prelazim i ja na Android za jedno tjedan-dva, kad mi sjedne placa. :P

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Android ispred Symbiana

Uzmi Desire HD u ruku pa ces vidit onda "fragmentaciju" i nestabilnost lol.Taj tvoj iphone 4 pojede za dorucak u svim speed testovima.

Onak obican desire brze otvara internet stranice od iphone 4,a HD je jos brzi od desira.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 19:09 (kach).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android ispred Symbiana
Koliko gluposti na jednom mjestu da su to strahote.Serete po Symbianu, a 90% vas nije probalo primjerice novu N8 Nokia.Ja sam osobno imao prilike poigrati se sa tim uredajem(ima je moj direktor) i uređaj je fenomenalan,štoviše bolja je od mog iPhone-a.4 Nadalje otkad je to OS prioritet kupnje nekog uređaja? Vise od polovice uređaja(posebice LG-evih) baziranih na androidu je najobicniji skart,no hebiga klincima je dovoljno da je android u trendu pa da se može ostalim klincima hvalisati kako ima android OS na svom "pametnom" telefonu
I'll be back
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Uzmi Desire HD u ruku pa ces vidit onda "fragmentaciju" i nestabilnost lol.Taj tvoj iphone 4 pojede za dorucak u svim speed testovima.

Onak obican desire brze otvara internet stranice od iphone 4,a HD je jos brzi od desira.

kakve veze s icim ima brzina browsera i jel brže otvara ajfon ili desire. U stvarnosti to u 90% slučajeva ovisi o vezi, OSu i browseru pa tek onda o hw. A ako je trenutno brzi (nemam pojima i nije me briga) radi se o sekundama i desetinkama ... koga briga.
A.
14 godina
neaktivan
artfull kaže...
kach kaže...

kakve veze s icim ima brzina browsera i jel brže otvara ajfon ili desire. U stvarnosti to u 90% slučajeva ovisi o vezi, OSu i browseru pa tek onda o hw. A ako je trenutno brzi (nemam pojima i nije me briga) radi se o sekundama i desetinkama ... koga briga.

hm

izgleda da je to najbitnije danas

gdje ti zivis?

tu sam samo radi vijesti o apple-u
15 godina
neaktivan
Android ispred Symbiana

Svejedno opet je brzi za razliku od iphone-a,skrolanje po meniu je isto fluidno, navodno mu i baterija traje duze nego na iphonu.Jednostano nevidim po cemu bi mogo iphone bit bolji od Desira HD.

Meni je na prvom mjestu BRZINA kod kupnje mobitela i funkcionalnost,kolko vidim nepostoji stvar koja iphone moze a da desire hd nemre.

Jos jedna stvar kaj se tice brzine,pogledaj ovaj video.Tolko o tome da je Android spor.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Svejedno opet je brzi za razliku od iphone-a,skrolanje po meniu je isto fluidno, navodno mu i baterija traje duze nego na iphonu.Jednostano nevidim po cemu bi mogo iphone bit bolji od Desira HD.

Meni je na prvom mjestu BRZINA kod kupnje mobitela i funkcionalnost,kolko vidim nepostoji stvar koja iphone moze a da desire hd nemre.

Jos jedna stvar kaj se tice brzine,pogledaj ovaj video.Tolko o tome da je Android spor.

tko tvrdi da je android spor, al te stvari se mijenjaju od verzije do verzije OSa i browsera, oba su dovoljno brza zaugodno surfanje i ostalo. Što se ostalih specifikacija i opcija tiče negdje je bolji desire, negdje ajfon  ... zavisi jel ti više paše veći ili manji uređaj, iOS ili android etc.

A.
15 godina
protjeran
microman kaže...
Koliko gluposti na jednom mjestu da su to strahote.Serete po Symbianu, a 90% vas nije probalo primjerice novu N8 Nokia.Ja sam osobno imao prilike poigrati se sa tim uredajem(ima je moj direktor) i uređaj je fenomenalan,štoviše bolja je od mog iPhone-a.4 Nadalje otkad je to OS prioritet kupnje nekog uređaja? Vise od polovice uređaja(posebice LG-evih) baziranih na androidu je najobicniji skart,no hebiga klincima je dovoljno da je android u trendu pa da se može ostalim klincima hvalisati kako ima android OS na svom "pametnom" telefonu

ja u svom razredu imam jos dvojicu koji imaju android na mobu i nebi danas znali da ga imaju da im ja nisam rekao(jos je jedan pitao moze li poslati jednu igricu sa nokije x6 na htc-a kojeg ima {#}), i mislim da jos uvijek vlada misljenje kako je iphone vrh i njega kupuju klinci kako bi se hvalisali...

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice