Is it me ili ovo neodoljivo podsjeća na iPhone???
Is it me ili ovo neodoljivo podsjeća na iPhone???
Dve stvari:
- s obzirom na sav hype Jesus Phonea, svaki uređaj koji se pojavi u sličnoj kategoriji je prinuđen ponuditi manje više sve njegove mogućnosti, jer će u suprotnom gomila ljudi, makar ni ne razmišljala ozbiljno o kupovini uređaja, istog momenta zagraktati "iPhone to može, iPhone je superioran!", iako ni sam iPhone nema neke mogućnosti koji smartphoneovi slične cene imaju odavno - dostignuće odličnog Appleovog marketinga;
- iako u određenoj meri originalan, ne mogu se setiti koju je to istinski novu tehnologiju iPhone doneo.
Ovdje nisam da branim iPhone (Bože sačuvaj)! Samo sam primjetio kako je sučelje gotovo pa identično! Gore tri reda sa po četiri ikonice i onda dolje (kao u nekom docku) imaš četiri ikonice. Sorry ali nisam mogao da ne primjetim. A što se tiče novih tehnologija mogu nabrojati par... Multi touch način rukovanja uređajem koji nadmašuje bilo koji Touch screen koji sam probao. I ono što se meni posebno sviđa je senzor koji gasi sučelje kada primakneš uređaj licu... To me izluđivalo na SE M600! Svaki put kad sam pričao aktivirao sam neko sranje licem, kalendar otvorio i slično! :D
Ali već smo daleko od Androida... Samo sam se ponadao da će Google biti daleko od ovoga ako misli uzeti dio kolača Win Mobileu. Po prvim slikama... ne znam baš.