Alienware Aurora u Bug labu

poruka: 51
|
čitano: 8.084
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Alienware Aurora u Bug labu".
17 godina

Pih, ala slinite po komadu hardvera,. joj joj dečki nikad da odrastete... {#}

Alienware je samo brand, isto kao i npr traperice Je's..

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Alienware Aurora u Bug labu
ormar kaže...

Jedino što bih ikad kupio od njih, da stavu na prodaju, je taj PC case - frend je kupio alienwarea i ima tako pedantno organiziranu unutrašnjost koju se ne bi moglo postići s niti jednim drugim kućištem kojeg sam dosad vidio/imao priliku isprobati.

Jel ima gdje kupiti taj case uopće ...ako ne original onda neka kvalitetna replika?

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
14 godina
neaktivan

Jedino kućište vrijedno divljenja je ono od Mac Pro.

2 28 hvala 0
15 godina
Sinatra kaže...

Sinatra vječno dosljedan samome sebi... jbt Mac pro, ovdje je riječ o Alienware-u

pwn too much... http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 8:28 (agent_00klc).
14 godina
Ne prodaje se samo case.

A ti koji kazes da ti frend ima - pic or did't happend.
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji jad od kompa, pa nema ni USB 3.0 ;)

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

eh bravo, ovo alienware kućište mi se uopće ne sviđa, bolje mi izgleda haf x i haf 932

17 godina

ruglo od plastike, priznajem samo aluminij a tu je Lian Li

4 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Pretpostavljam da mu je cijena parena, pogotovo u Hrvatskim kunama.
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...
Pretpostavljam da mu je cijena parena, pogotovo u Hrvatskim kunama.

evo ti pa slušaj

http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=0320

M4X @ 3.14zda GHz
13 godina
protjeran
Očekivao sam da će biti skuplje.
14 godina

Ja bi očekival bar jedan SSD od 160GB na njemu! {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
sudy_freak kaže...

Pričajte vi što hoćete, pljujte i kritizirate koliko hoćet, no kladim se, da bi 99% foruma bilo i više nego sretno i ponosno što ima to čudovište kao svoj workstation.

Varam li se ili ovo dokazuje suprotno (s obzirom koliko TU-ova iliti lajkova ima)?

E sad, mislim da sam ja u onih 10%. Svaka Čast Dellu/Alienwareu. Nije da nevolim taj brand:)

No, meni je problem što su meni kućišta pod stolom na policama.

Neki radni stolovi mi imaju točno odeđen prostor za računalo, pa krljušti, zaobljene izbočine i bočni

prozori sa neonskim lampama sa time ne igraju dobru kombinaciju.

Plaćao sam više dual Xeon rješenja ili svojedobni PowerMac sa dva G5, tako da novac sad nije neki problem,

ali je problem ako plaćam nešto što pod stolom smeta. Stoga, koliko god se u posljednjih par godina

razvio design svemirskih kućišta, ja još ne nalazim (za moje potrebe, ukus i smještaj) ništa

boljega od Anteca p180-P182-P183... no to sam ja, ovaj u 10% :) Da sam sad neki zaigrani student

u svojoj sobi i da je to jedini komp, a stojao bi na pijedestalu stola i glowao noću umjesto rasvjete dakako :)

14 godina
overhaul kaže...

Takvo obrazloženje cijenim više nego bocu Pana {#}

Budimo iskreni, ovo i jest ciljano za djecu <14 godina i starije geekove koji to jednostavno vole i znaju da je dobro.

Poslovnjacima, koji te čari ne vide na svom stolu, ne isplati se, jasno.

Nekoliko važnih stvari ne može nitko osporiti. Kvaliteta materijala, preciznost izrade i način kako je sve složeno.

I zašto ste se nakačili oko najjeftinijeg modela? Pa ljudi, on je u SAD-u 6k kn, pobogu.
Sastavite kod nas takvu konfiguraciju, s takvim kućištem za tu lovu.
Problem? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 15:35 (sudy_freak).
15 godina
protjeran
Sinatra kaže...

Jedini komad metala vrijedan divljenja je Terminator.

Pa to opet nema veze s Alienware racunalima.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina

Ovaj terminator?

{#}

imo sam ga, i prodao jednoj kolegici:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Loše kućište ušminkanog izgleda,tko zna kakva ploča s tko zna kakvim BIOS-om,a ostale kompononte su identične onima sa police hardware dućana.

Dakle platiti šminku jedno 7 tisuća kuna ? Ne hvala.

Za 13 tisuća kuna se može složiti i7 2600K\Radeon 6990 konfiguracija sa VRHUNSKIM komponentama:kućištem tipa Obisidian 650D,Asus Z68 pločom od 2k kuna,2133 12 giga ramom,700kn coolerom,550mb SSD-om tipa OCZ Vertex 3,zvučnom od 1k kuna,Seasonic 80+ 850W napajanjem...

No naravno, nitko od potencijalnih i ciljanih kupaca ovog brand name računala ne zna što sam to sve upravno naveo,nije ih briga za 'te gluposti' jer tata je obećao sinu najbolji koNpjutor za Božić.

Ovakvi proizvodi mogu proći u americi ili eu ali ne i kod nas,i to ne jer hrvati nemaju 4-5 kreditnih kartica na koje bi to raspodjelili nego jer nam je informatička svijest i znanje na zavidnoj svjetskoj razini.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 18:08 (QFlash).
Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
QFlash kaže...

Ovakvi proizvodi mogu proći u americi ili eu ali ne i kod nas,i to ne jer hrvati nemaju 4-5 kreditnih kartica na koje bi to raspodjelili nego jer nam je informatička svijest i znanje na zavidnoj svjetskoj razini.

/bow! {#}

No, američki : hrvatski standardi = nebo : zemlja.

Stoga ne čudi što su im oni tržište. 

I opet se moram nadovezati, kolika je cijena toga u SAD-u, kolika kod nas. 

16 godina

kolko ja znam on ima vodeno hlađenje. naravno ne govorim to da opravdam ovu "neznam kako da se izrazim" cijenu. cijena u americi je sasvim ok za alienware racunala, kod nas je jednostavo skupo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je fora bavit se sportom spottanja della i alienwarea po serijama, filmovima i dokumentarcima {#}

Sad valja čekat kad će novi alienware završit na stolu škvadre iz BigBang Theory ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uz bok Zelenim Razerovim slušalicama{#}

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: