Agrokor razvija A007 - platformu za e-commerce

poruka: 14
|
čitano: 3.384
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Agrokor razvija A007 - platformu za e-commerce".
12 godina

Vec vidim da ce mjenjati nazi.. Posto akronim A007 neodoljivo podsjeca na Jems Bonda (Agent 007) a Bond sigurno nece dopustiti da se njegovo ime koristi u nazivu trgovine.. Barem bez neke masne naknade za autorska prava..

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
17 godina

Opet inovativno rješenje, a koriste SAP, ajme ljudi pa jel netko zna što znači riječ inovativno? Ovaj voditelj IT Krpan sigurno ne zna, trebalo bi čovjeku malo objasniti da se nalazi u IT industriji, jer očito nije došao iz iste.

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Agrokor razvija A007 - platformu za e-commerce
makopos kaže...

Opet inovativno rješenje, a koriste SAP, ajme ljudi pa jel netko zna što znači riječ inovativno? Ovaj voditelj IT Krpan sigurno ne zna, trebalo bi čovjeku malo objasniti da se nalazi u IT industriji, jer očito nije došao iz iste.

to što koriste crappy platformu ne znači da nije inovativno. Ne znamo sve detalje oko implementacije i možda tu ima inovacija koliko hoćeš. U svakom slučaju čini mi se kao usluga koju ću koristiti jer mrzim kupovanje.

16 godina
neaktivan

mamama, suprugama i kćerima im ponudim personalizirano prodajno iskustvo koje će iskoristiti sve sinergijske efekte sudionika. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 13:12 (Ajar).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaju viska love koju treba oprat. A razvoj ce ocito odradit SAP-ovci na SAP platformi - dakle nema tu puno razvoja ni inovacije. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
"Inovativnost" je naprosto promidžbena poštapalica, nema se smisla čuditi zašto je upotrebljena u promidžbenom istupu.

A o tome koliko je uistinu inovativno otvarati web-shop 2015. godine ne treba ni trošiti riječi.

Vrhunac inovativnosti vjerojatno će biti kada M. Grdović otvori Agrokor web-shop svečanim klikom miša usred nekog prodajnog centra i odmah zatim zapjeva.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako netko može e-commerce platformu odraditi na višoj razini od konkurentske usluge, onda je to Agrokor. Briljantni menadžeri i još bolji operativci.

0 0 hvala 0
17 godina
Sinatra kaže...

Ako netko može e-commerce platformu odraditi na višoj razini od konkurentske usluge, onda je to Agrokor. Briljantni menadžeri i još bolji operativci.

Briljantni trol. :)

17 godina
protjeran

Jel njima ko reko, da je 'webshop' odavno izmišljena i razrađena ideja !? 

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Web shop postoji, ali osim eKupi, nema kvalitetnog domaćeg sveobuhvatnog web shopa.

Čak i eKupi treba širi asortiman i bržu uslugu, a Agrokor ima ljudski potencijal, novčani i logistički kapital to ostvariti.

Jedva čekam. Projekt je predefiniran za uspjeh, kao i svaki Todorićev pothvat dosad.

1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Sinatra kaže...

... kvalitetnog domaćeg sveobuhvatnog web shopa.

Agrokor,Todorić i kvaliteta? A jesi me nasmija danas ... svaka čast 

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
13 godina
neaktivan

U moru gotovih rješenja (frameworka) za izradu web trgovina, od kojih su neki u povojima, a već djeluju obećavajuće, u najmanju je ruku čudno razvijati vlastito rješenje.

Ne očekujem da će ugledati svjetlo dana još barem 2 godine. Tada, pitanje koliko će biti relevantan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sambro kaže...

U moru gotovih rješenja (frameworka) za izradu web trgovina, od kojih su neki u povojima, a već djeluju obećavajuće, u najmanju je ruku čudno razvijati vlastito rješenje.

Ne očekujem da će ugledati svjetlo dana još barem 2 godine. Tada, pitanje koliko će biti relevantan.

Dap , za dvije godine nam nece trebati nikakve potrebštine nego će se sve magično teleportirati tebi u kuću ;)

17 godina
neaktivan
sambro kaže...

Ali razvoj je tu marketinski buzz - oni i koriste gotovo rjesenje - SAP-ovo. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice