300 (otkaza)

poruka: 114
|
čitano: 61.069
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "300 (otkaza)".
17 godina
300 (otkaza)

Neće kresat u njemačkoj nego u Hrvatskoj... Što Mudrinića ne 'skrešu' on im je najveći trošak.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
300 (otkaza)

to su kao "stalno za posleni" a ima još' najmanje duplo toliko zaposlenih preko raznih agencija i of sorce ponuđaća..

tko prvi osjeti dno nek kaže...

!!!!!!!!!!!!!!! PRVI !!!!!!!!!!! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 300 (otkaza)

Dok je na čelu tht-a gospodin sa slike(ako je uopće gospodin) i njegova "škvadra" nema nikakvog poboljšanja u tht-u samo pogoršanja.Kradljivci svoje vrste.
Jedino dobro ako je to moguće tako nazvati je otpremnina ,i naravno novinari od svega rade vijest tako da sve objavljuju samo da bi se čitalo i kupovalo .To je sve ok ali vidim da nam je novinarstvo otišlo previše u negativne vode i tako nailaze na neiscrpan izvor vijesti koje puk guta ....."dobar glas se daleko čuje a loš još dalje " ..naravno ovo se može prenijeti na novinarstvo kompletno u našoj dragoj i lijepoj domovini .

Private
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja imam zemlje - skoro pola Ciova :). Kad svi budemo u banani i kad nebudemo imali za kruh ja cu sadit krumpire i kupus. Mozda i koju kozu kupim.

imam i ja skoro pola Šipana, mogli bi se mi udružit undefined

kaj se tiče tht-a, novinari od svega rade vijest, a ionako tht barem na neki način zbrine svoje radnike dok mnogi drugi nisu bili te sreće (kamensko i slični)

kod mene normalno radi.....
17 godina
cekpi kaže...
tnakir kaže...

Ja imam zemlje - skoro pola Ciova :). Kad svi budemo u banani i kad nebudemo imali za kruh ja cu sadit krumpire i kupus. Mozda i koju kozu kupim.

imam i ja skoro pola Šipana, mogli bi se mi udružit undefined

kaj se tiče tht-a, novinari od svega rade vijest, a ionako tht barem na neki način zbrine svoje radnike dok mnogi drugi nisu bili te sreće (kamensko i slični)

Samo se ti javi! :)

Osnovat cemo poljoprivrednu zadrugu.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
17 godina

ako ćeš trebat pomoć u tamanjenju zlatica ili bilo kakav šljakerski posao, javi na pp

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
protjeran
300 (otkaza)

Taj THT zarađuje toliko novaca da moze dati otpremninu u iznosu od 350 tisuca eura a ne kuna!

0 0 hvala 0
16 godina
300 (otkaza)

Ja se ne bi bunija da dobijem 350000 kn kad mi daju otkaz.Mi šta nismo u državnim firmama izbace nas nogom u guz.Stoga ja tu ne vidim nikakav problem kad dobiješ otkaz u državnoj firmi.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
300 (otkaza)

Ako vec ima toliko nezaposlenih , ako ljudi dobivaju otkaze zašto se nitko ne buni. Svi piju pivu i gledaju nogomet. Ja vec pomalo dobivam dojam da smo mi hrvati st*ka od naroda. Svi gaze po nama , ljudi ne dobivaju placu ami ništa ne poduzimamo , Ja još uvijek ne vidim nekoliko tisuča ljudi naoružanih kao u grčkoj. Dok ne pocnu glave padat nece nam bit bolje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 20:05 (zeroname).

8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zeroname kaže...

Ako vec ima toliko nezaposlenih , ako ljudi dobivaju otkaze zašto se nitko ne buni. Svi piju pivu i gledaju nogomet. Ja vec pomalo dobivam dojam da smo mi hrvati st*ka od naroda. Svi gaze po nama , ljudi ne dobivaju placu ami ništa ne poduzimamo , Ja još uvijek ne vidim nekoliko tisuča ljudi naoružanih kao u grčkoj. Dok ne pocnu glave padat nece nam bit bolje.

To je istina,isto to sam ja rekao vec odavno...

16 godina
300 (otkaza)

Nema se ko bunit jer imamo miljun penzića,lažnih invalida rata koliko očeš,ovi iz državnih firmi u kojim nisu ništa radili uz dobre otpremnine nemaju se šta bunit,te mnogih drugih koji nešto muljaju i nepošteno zarađuju, pa ko ima moralno pravo da se buni.Ovo je zemlja kriminala u kojoj se mogu bunit samo seljaci koji jedini nešto rade a yebe ih mafija na vlasti jer uvozom smeća uništavaju njih i naš proizvod.

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dery kaže...

Nema se ko bunit jer imamo miljun penzića,lažnih invalida rata koliko očeš,ovi iz državnih firmi u kojim nisu ništa radili uz dobre otpremnine nemaju se šta bunit,te mnogih drugih koji nešto muljaju i nepošteno zarađuju, pa ko ima moralno pravo da se buni.Ovo je zemlja kriminala u kojoj se mogu bunit samo seljaci koji jedini nešto rade a yebe ih mafija na vlasti jer uvozom smeća uništavaju njih i naš proizvod.

Pa di mozemo ocekivati da narod bude pošten kada vlast krade na veliko.

17 godina
300 (otkaza)

Tu du du, nema nam pomoći   (TBF)...

Ispričavam se ne OT, ali zar je normalno da je bolje radit u državnoj firmi  (tu ne spada proizvodnja, koje i tako nema) nego kod privatnika ? Ljudi dižu kredite da bi kupili posao na naplatnim kućicam na autocesti ili na benzinskim postajama, pa gdje toga još ima???  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
300 (otkaza)

Ovi sada na vlasti su nevinašca prema onima iz Tuđmanovog vrimena,pa kad se onda nije raja radi privatizacije digla na noge zašto bi sad.Brodogradilišta su mirovala jer ih niko nije dira a sad bi oni nešto poduzimali kad im se trese pod guzicom.Onda je trebalo skočit kad su se sve najače firme raspadale.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

privatne firme masovno djele otkaze a odite malo na hzz javne i državne službe stalno traže radnike od zamjena do uparažnjenih radnih mjesta možda je cilj ove države da potpuno uništi privatni sektor a sve zaposli u javni a živit ćemo od kredita,prodaje otoka,nacionalnih parkova,skladištenja tuđeg otpada itd

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
300 (otkaza)

Volio bih kad bio forumas @lebo objasnil svoje neslaganje s mojim postom.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

3 0 hvala 0
17 godina
dery kaže...

Ja se ne bi bunija da dobijem 350000 kn kad mi daju otkaz.Mi šta nismo u državnim firmama izbace nas nogom u guz.Stoga ja tu ne vidim nikakav problem kad dobiješ otkaz u državnoj firmi.

To je bruto svota i ne dobiju svi isto, ovde se ne radi o državnoj firmi...

17 godina
neaktivan
dery kaže...

DRŽAVNA firma za običnog zaposlenika ima maximum 10 redovnih plaća otpremnine ukoliko nije sporazumni otkaz i ukoliko zaposlenik nije napravio nista na štetu tvrtke...

Tako će moj otac jednog dana dobiti neku mizeriju od 30 - 35k kuna i mirovinu od 3000 kn...

I da... T-com nije državna tvrtka ima već xy godina...

ONI SU PRIVATNICI... i u privatnika je (onih većih) NORMALNO da su visoke otpremnine, u državnih tvrtki ne...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
protjeran
300 (otkaza)
Ma nemoj,a znas kolka je otpremnina u vojsci?

0 0 hvala 0
15 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
dery kaže...

DRŽAVNA firma za običnog zaposlenika ima maximum 10 redovnih plaća otpremnine ukoliko nije sporazumni otkaz i ukoliko zaposlenik nije napravio nista na štetu tvrtke...

Tako će moj otac jednog dana dobiti neku mizeriju od 30 - 35k kuna i mirovinu od 3000 kn...

I da... T-com nije državna tvrtka ima već xy godina...

ONI SU PRIVATNICI... i u privatnika je (onih većih) NORMALNO da su visoke otpremnine, u državnih tvrtki ne...

imat će veću mirovinu od od onih što su radili za istu  plaću kod privatnika

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran
300 (otkaza)
Mirovine u policiji su najveca prevara!

1 0 hvala 0
17 godina
Batista kaže...

Volio bih kad bio forumas @lebo objasnil svoje neslaganje s mojim postom.

Pa zato što si na pisao nema veze s temom, uostalom zar se svi moramo s tobom slagati... Kakve veze ima koliko neki nogometaš zarađuje (usput nijedan ne zarađuje 100 miliona eura na godinu, pa ni s hranarinom), o kakvim produktima pričaš kad se ovi u showbiz bave zabavom ili ti pružaju usluge ne proizvode i sl. sa korporacijom koja otpušta radnike da bi njemci mogli više profitirati...

17 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Ma nemoj,a znas kolka je otpremnina u vojsci?

Tata mi je policajac :)

tako da tesko moze biti gore...

17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

imat će veću mirovinu od od onih što su radili za istu  plaću kod privatnika

ne baš... imat će istu... pošto nema nikakvih dodataka...

To što privatnici ne prijavljuju cijeli iznos... to nije moja briga... ja prijavljujem...

15 godina
protjeran
300 (otkaza)
Znam da mi je prijatelj u vojsci dobio otpremninu vecu od 100 tisucan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Znam da mi je prijatelj u vojsci dobio otpremninu vecu od 100 tisucan.

Opet to zavisi od čina...

Narednik u policiji isto dobije poprilično...

A po novom zakonu (prema kojem će činovi za mirovinu ići automatsko prema godinama staža) i moj bi otac trebao nešto veću dobiti...

15 godina
300 (otkaza)

Ovog čovika triba na vlast. Kako on kaže triba radit, svi bi oni tili svašta a samo na rivi šetaju. - e moj mate problem je šta se nema di radit

Cila je država u kur**. Prije rata imalo smo veliku proizvodnju i izvoz, a nakon rata se samo gledalo privatizirat pa pokrast novce i otpuštat onda radnike. Mi planiramo izać iz krize a gospodarstvo, ma šta je to, to mi nemamo. Da nije turizma propali bi davno.

A i prodavanje Hrvatskom telekoma je bila glupost. Čim nema novaca ajmo odma prodat, doći ćemo do situacije da nećemo imat državne firme.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Batista kaže...

Samo su dva razloga zasto je to tako.

Prvi je sto se krade da je to opce nezamislivo, a drugi razlog je neizbalansiranost vrijednosti. Danas se novac okrece u showbiznisu koji nemam nikakvog zdravog produkta od kojeg bi ljudi imali koristi. Nogometasi i sl. imaju place totalno ultra visoke, pa sta ce njima tolka lova ? Zaradjuju 100 milijuna € na godinu...

Pa hebemti mater, a zena koja je pogrbljena 40 godina u tekstilnoj firmi za sivacim strojem ima placu od 2000 kn i onda kad ispuni normu, poslovodja joj poveca normu ?!!

Cijelo drustvo je otislo kvragu, seru kako gospodja Sanader ne moze podic novce s racuna i da je to kriminalno djelo, jel, a covjek koji nije dobio placu pola godine - to nije kriminalno djelo ? Mamicu hebem i drzavi koja to dopusta.

Zena koja je pogrbljena 40 godina radi neki jednostavni poslic, moze biti zamjenjena istog trena, eto sto ima malu placu. Sto si pametniji (u zdravoj zajednici) to je i placa veca.

Fenomen nogometasa je slicno objasnjen (ne mozes zamjeniti najboljeg), mada im ne bi trebale biti tolike.

Gospodja Sanader je zena covjeka koji je (koliko ono) 8 godina upravljao zemljom ciji su ga stanovnici odabrali za vladara. Samo idiotska drzava moze takve osobe tuziti.

P.S.

Moj tata je dipl. ing. građ. nekada se vracao s posla (privatna firma, 2 zaposlena inzinjera) u 5, a sad se vraca izmedju 2 i 3. Nemojte misliti da sam ja dijete nekih bogatasa...

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
15 godina
protjeran
300 (otkaza)
Ti si pricao o nekih 30 tisuca a on je dobio barem 100 tisuca vise...

0 0 hvala 0
17 godina

MMF, 4 koraka do pakla

inače nemam običaj vjerovati svakakvim "third party" izvorima i internetskom tračanju.. no interesantna priča, kao i mnogo toga na priloženoj stranici..

nije direktno tema, al u između redaka i jest..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice