Mogli su ga nazvati Outlook Express 💩
Windows Mail i Calendar u bit će uskoro zamijenjen
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.725
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovi u Redmondu stvarno više ne znaju što žele.
Kad god hoće nešto promjeniti godinama provlače duple aplikacije za istu namjenu.
Sjetimo se samo kontol panela i IE koliko su ih održavali zajedno sa zamjenom.
Imaju istovremeno Windows Mail, Outlook for Windows i Mocrosoft Outlook
Nisam i neću koristiti ni jedan, ni drugi, ni treći jer će ionako opet uskoro biti zamijenjeni četvrtim, uz forsiranje integracije u peti i probleme s kompatibilnošću i migracijom podataka i postavki.
Čini se da imaju u planu da zamijene Outlook iz Office paketa ovim PWA(?) frankenštajnom. Nisu normalni. Inače uvijek imam podešenu i Windows Mail i Office 2021 Outlook. Prva mi služi da baci notifikaciju za novi mail i brzinsko čitanje, dok za sve ozbiljnije stvari otvorim punokrvnu Outlook aplikaciju. Inače novi Thunderbird je odličan, samo je problem što ne podržava Exchange protokol bez plaćenih ekstenzija.
Probao sam taj novi outlook, bolje nego onaj univerzalni app ali daleko od pravog outlooka. Nije da sam ja neki pro ali kad ja ne mogu dupli klik u mailu da mi instant otvori privitak u zadanoj app - odjeb - tu on otvara poseban prozor tj neki svoj preglednik i sprema na disk i od diska printaj. fak dat šit,