Teslini punjači, nove generacije, u Hrvatskoj su d

poruka: 6
|
čitano: 2.885
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Teslini punjači, nove generacije, u Hrvatskoj su d".
17 godina

Nije mi jasno koja je shema sa punionicama bez krova ili nadstresnice? Nema boljeg nego petljat s kablima i strujom visokog napona po kisi dok si cijeli mokar.

Je znam da nisu kabli pod naponom dok se kabel ne usteka i skuzi da je sve 5 ali ako mogu tociti benzin ispod krova onda ocu i punit struju ispod krova! 

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Teslini punjači, nove generacije, u Hrvatskoj
NEW_MAN kaže...

Nije mi jasno koja je shema sa punionicama bez krova ili nadstresnice? Nema boljeg nego petljat s kablima i strujom visokog napona po kisi dok si cijeli mokar.

Je znam da nisu kabli pod naponom dok se kabel ne usteka i skuzi da je sve 5 ali ako mogu tociti benzin ispod krova onda ocu i punit struju ispod krova! 

Cijena punionice vjerojatno... i ovako je skupo i jedva profitabilno, s krovom jos i skuplje. Plus, ako imas krov trebaju ti dodatne dozvole raznih agencija, mislim da to onda tretiraju kao gradjevinu ili nesto slicno gdje se na dozvole treba cekat znatno duze nego ovako... a nije da se i bez toga ne ceka. 

3 godine

Bar da posade drvo pored punionice, da mogu odmarati u `ladu dok se puni.

合気道 五段
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Plus par klupa i neki stolovi, kad već nema birtije pored.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NEW_MAN kaže...

Do 1000V je niski napon. Ali da, krov bi dobro došao.

17 godina
sosta kaže...
NEW_MAN kaže...

Do 1000V je niski napon. Ali da, krov bi dobro došao.

Neki aparat za kavu ili nesto. Savrseni primjer su Asfinag ugibalista po Austriji. Imas WC, prematalicu, tus i dva aparata sa cugom. Ima ako se ne varam sank stol gdi si pusaci mogu spusiti pod krovom i gg.

Te punionice prodaju struju po najmanje 4x vecoj cijeni od nabavne. Ne postoji benzinska na planeti zemlji koja ima 400% zaradu na bengi, na pol cijene benge je porez, pa rafinerije, na bengi se vjerojatno manje zaradi nego na vodama, sokovima i grickalicama.

Cak i kad benziska ima punionice one nisu pod krovom! ono wtf!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice