P.S rekli su mi da će im cijene ići max 10%gore...bez obzira ako indeksikacija inflacije bude i veća..
Po pravilniku koji je donesen za ovo sada mijenjanje te NE obavezuje otplatiti uređaj od jednom već ti ostaje uređaj/ji na rate kako si dogovorio.
Primjer, odeš iz T coma u A1.
Poništit će ti ugovor na tvoje traženje i bez penala ćeš prijeći u A1.
Rate za uređaj ćeš i dalje xyz mjeseci koliko ti je ostalo otplačivati na mjesečnoj bazi koliko ti je ostalo, direktno T comu.
Zadržavaš prava na taj popust za uređaj koji si dobio zbog toga što su oni na tvoju štetu mijenjali ugovor pa te ne mogu sada kažnjavati ako odeš dalje, ali naravno uređaj otplatiti moraš ili ovrha.
Sestrična mi je voditeljica T com centra u Zagrebu i ovo je iz prve ruke. Ako su te tražili da platiš odmah sve rate , je kriva informacija jer je i njima sve još novo/ili ne znaju/love u mutnom.
Ja recimo sam mislio prijeći iz A1 u T com sa fiksnom i 3 mobilne tek toliko, da napakostim ali tarife koje mi nudi A1 ili Telemach nemam ni blizu po toj cijeni u T com u (ako gledamo regularni cjenik i to prije najavljenog povečanja), a u Telemach neću iz principa samo zbog poor customer suporta.
Ja osobno ću pričekati mjesec dana da vidim hoće li biti što novo a i gužve će sada biti za prekide/raskide/seljenje linija nenormalne.