Putnici u SAD morat će za ulazak u zemlju dati na

poruka: 106
|
čitano: 24.799
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Putnici u SAD morat će za ulazak u zemlju dati na ".
15 godina

Nebi išao u SAD ni da mi život ovisi o tome

nemam za potpis

34 5 hvala 1
17 godina

Vrlo rado... od navedenog, Lidl Plus nije enkriptiran.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Putnici u SAD morat će za ulazak u zemlju dati
A kaj je sa nama koji ne koristimo (ne)društvene mreže?
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina

Dobrodošli u 1984!

morrisoN

10 1 hvala 1
15 godina
Hrco kaže...
A kaj je sa nama koji ne koristimo (ne)društvene mreže?

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2025 12:58 (vrinho).
15 godina
morrisoN kaže...

Dobrodošli u 1984!

Ili u Američku diktaturu, takve stvari vjerojatno ne traže ni kad ulaziš u Sjevernu Koreju

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
8 godina

Ma nema ovo sve nikakve sličnosti sa periodom prije 2 sv. rata....

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Mi koji ne koristimo socijalne mreze smo odma red flag jer amo terroristi ili krijumcari, zasto se skrivamo? Zasto ne objavljujemo slike pasa i djece i svega osobnog na izvol'te.

23 0 hvala 0
11 godina
Nebitno .. Neka gledaju .. jer ionako svi servisi danas - nadziru , i to najviše android , IOS pa tek na trećem mjestu Windows .. Ako niste kriminalac bilo koje vrste uopće nije važno što nadziru jer svijet danas nije isti kao prije 15 , 10 ili 5 godina i zato doslovno moraju nadzirati ..

1 5 hvala 1
10 godina

Hmm, not gud, not gud.

Sve ovo je zatvaranje u sebe i zapravo odbijanje ljudi da uopće dolaze tamo.

Bio sam tamo prošle godine i još uvijek mi vrijedi stara ESTA, ali ako budu stvarno ovako nešto tražili, nisam siguran da ću ići. 

Ne zato što imam što za skrivati, nego naprosto iz pricipa. Narušavanje privatnosti bez granica. To ne mogu provariti.

Još društvene mreže kako tako, ali email - to je čisto njuškanje u privatnost. 

Netko je stavio sliku Proton maila. Sve više sam sklon početi tako nešto koristiti. 

A i razmišljam konačno ugasiti sve accounte društvenih mreža (FB, LI i X, druge nemam). U zadnje vrijeme koristim Brave browser - odličan je i dosta je dobar u čuvanju privatnosti. Malo po malo ću se zaključavati, koliko je moguće od svih ovih nametnika koji napadaju na privatnost.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
tenac pozdrav,

Ironija bi bila da ti treba neki sofisticiraniji medicinski zahvat jer se većina njih obavlja u SADu. 😂

Velika većina ljudi, u većini zemalja, su dobri ljudi, no niti jedna država nije lišena rektuma. Mediji pretjerano pumpaju negativnosti u eter.

vicious
17 godina

Ako su kolonoskopija i rektalni pregled uključeni u cijenu, možda da povežem sa sistematskim...

12 0 hvala 1
17 godina

Dobro došli u Trumpovu "Kinu"...
Toliko mrzi zemlju jer tamo nije mogao zaraditi još više milijardi, da sad uvodi njihove zakone u svojoj voljenoj Americi...

To live is to suffer, to survive is to find some meaning in the suffering. Friedrich Nietzsche
Moj PC  
5 2 hvala 0
17 godina

Ovo me potsjeća na pad informatičkog sistema na splistkom aerodomu, pa su radili ručno.

Tako sad deduciram: ako im moram sve osobno pripreminit, znači da im NSA više ne radi dobro.

3 0 hvala 0
9 godina

Cudna stvar.

Vjerojatno je plan povuci list kontakata da se cross reference-a s nekim potenc flag-anim drugim osobama. 

Ne vjerujem da bi ih zanimale slike mog preplanulog manekenskog tijela u Napulju ili nekoj sl destinaciji. 

1 0 hvala 2
17 godina
Ovo je kraj kaže...

Tako sad deduciram: ako im moram sve osobno pripreminit, znači da im NSA više ne radi dobro.

Vjerojatno samo priprema za masovnu AI analizu svakog putnika.

14 godina
vrinho,
na ulazu u Sjevernu Koreju dužan si ostaviti mobitel i putovnicu.
Dobiješ pratnju za vrijeme boravka.
vicious
5 mjeseci
U Kini nema takvih zakona, nema nigdje osim u Americi.
5 mjeseci
Nikada nisam htio ići u SAD, a bio sam na svim kontinentima osim Antarktika. Stvarno ne znam zašto bih sada išao, što tamo ima, a drugdje nema? A da, nema takvih idiota kao što je Žuti.

13 2 hvala 0
15 godina
viciousone kaže...
tenac pozdrav,

Ironija bi bila da ti treba neki sofisticiraniji medicinski zahvat jer se većina njih obavlja u SADu. 😂

Velika većina ljudi, u većini zemalja, su dobri ljudi, no niti jedna država nije lišena rektuma. Mediji pretjerano pumpaju negativnosti u eter.

mislim da ću dok ovome ne prođe mandat, ne rikne ili dok ga ne optuže za pedofiliju izdržati

nemam za potpis
16 godina
W2000 kaže...
Nebitno .. Neka gledaju .. jer ionako svi servisi danas - nadziru , i to najviše android , IOS pa tek na trećem mjestu Windows .. Ako niste kriminalac bilo koje vrste uopće nije važno što nadziru jer svijet danas nije isti kao prije 15 , 10 ili 5 godina i zato doslovno moraju nadzirati ..

Nije nebitno. Privatnost nije on-off, nego je spektar. Uvijek se može smanjiti i ograničiti količina podataka koju šaljete.

Ovo što radi SAD je alarmantno, gore od Sjeverne Koreje i nema šanse da bi ikada išao u takvu državu.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
10 godina

meni je ovo OK
ima previse botova  i budaletina na internetu.
Osobno mi se vise gadi doci online zbog kolicine govana, sta novinarskih, sta komentatorskih.

neka se malo tresu

1 10 hvala 0
14 godina
Dracco kaže... 
 Stvarno ne znam zašto bih sada išao, što tamo ima, a drugdje nema? A da, nema takvih idiota kao što je Žuti.

Moraš prijaviti i sudjelovanje na bugovom forumu i vidim već je počelo dodvoravanje "joj, vi ste super u USA, vi ste cool, nemate takvih kao Prosinečki".

17 godina

Što komplikovanija i intruzivnija procedura za ulazak u neku državu, i što više ostavlja utisak da tamo baš i nisam poželjan, to mi je ta zemlja niže na listi onih koje razmišljam da posetim i gde mislim da bi mi bilo lepo.

Nekada su se na dnu lestvice nalazile zemlje tipa već pomenute Severne Koreje (radoznao jesam, ali ne baš toliko), poslednjih godina im se nažalost pridružuju i neke koje mi ranije ne bi pale na pamet u ovom kontekstu.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
3 0 hvala 0
5 godina
U EU se radi sve što ti treba.
12 godina
Macumba kaže...
Netko je stavio sliku Proton maila. Sve više sam sklon početi tako nešto koristiti. 

Ne pomaze ovdje bas - sluzbenik ce te trazit da se logiras na mobitel i vidi sve sto i ti.

Kod nas u Kanadi su poceli savjetovat da koristis "burner phone" kad ides u SAD.

17 godina
Dracco kaže...
U Kini nema takvih zakona, nema nigdje osim u Americi.

Znači državni firewall je samo fikcija u Kini, kao i brisanje komentara i slika (u skoro realnom vremenu) i bilo čega što može reći imalo loše o nekom činovniku u CCP-u ili nekoj državnoj firmi?
Ili zadnje izmjene kaznenog zakona u Kini, gdje su dodali da bilo kakvi loši komentari u bilo kojoj zemlji ili bilo kojoj platformi mogu biti shvaćeni kao "poticanje na svrgavanje legitimne CCP vlasti", pa ako slučajno koji stranac se nađe na presjedanju na aerodromu u Kini može biti uhićen i optužen.
Ili dodatak u zakon o nacionalnoj obavještajnoj službi gdje su maknuli točno definirane stvari koje ljudi trebaju učitiniti kako bi bili optuženi za špijuniranje, kako bi omogućili da mogu na "rekla, kazala" nekoga optužiti za špijuniranje, bilo kad za bilo što...

A sad Trump polako uči i prepisuje iste stvari u svoju "zemlju slobode"!!!

To live is to suffer, to survive is to find some meaning in the suffering. Friedrich Nietzsche
10 godina
Kanada savjetuje? Ista zemlja u kojoj te zatvore zbog facebook komentara? (Da naglasim bezazlenih facebook komentara)
17 godina

https://www.portal.hr/novosti/hr/91419-donesena-presuda-protiv-muskarca-koji-je-plenkovica-nazvao-govnjarom-na-facebooku-svjedocio-i-premijer

https://www.nacional.hr/zadarski-sud-oslobodio-custica-i-vrkica-zbog-vrijedanja-premijera-na-facebooku-samo-su-iznijeli-kritiku/

A u Hrvatskoj, za sada, samo podsjetnici za stoku sitnog zuba da budu tiho i uživaju. Ni samo ne znate kak nam je svima dobro. Barem se po ovome vidi da institucije ipak rade svoj posao. 

10 godina

kao da sam znao da će mi nekorištenje glupih mreža donijeti više koristi nego štete

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice