Kakva bi ovdje bila igrivost s VR-om?
Poznati: datum izlaska, cijene i verzije novog Fli
- poruka: 11
- |
- čitano: 9.819
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Navodno ne dolazi u početku s podrškom za VR (kao DCS World, recimo), ali će vjerojatno kasnije i to dodati.
Kad su ga najavili rekli su da im je VR "vrlo visoko na listi prioriteta", a onda je poslije ispalo da je to Microsoftov marketing rekao, a ne developeri (francuski Asobo Studio).
Znači bit će svakih šest mjeseci paket od 5 novih aviona i 5 aerodroma za 30$.
Sumnjam, nije to baš tako lako za napraviti da bi se išlo tim tempom.
Naglasak je bio na financijskom momentu, a ne vremenskom.
Ove konfe su pretpostavljam za FHD rezoluciju?
Znači bit će svakih šest mjeseci paket od 5 novih aviona i 5 aerodroma za 30$.
Kakvo se smeće pod poznatim "Triple AAA" skraćenicama nudi za 70€ ovo je bagatela. Ipak mislim da ova igra nije za dječurliju i mi koji smo debelo zagazili u 30-te cijena igre je najmanji problem.
Meni lično ne treba 300 aviona. Treba mi samo jedan: Airbus A320. A nadam se da će i korisnici moći da dodavaju neke materijale.
Eh sada pitanje svih pitanja: Koliko će ovaj simulator biti usporediv tj. bolji ili lošiji od X-Plane 11-ice?
Ovo je revolucija ne samo za simulatore nego za igre općenito - ovo je tehnologija koja praktički nema takmaca u ovom trenutku. Ja sam registrirani korisnik i X-Planea 10 i 11 (samo da bih letio Mitsubishi Marquise MU-2 turboprop - jedina njegova kvalitetno modelirana verzija je ova za Xplane) i ne govorim ovo kao ljubitelj MSFS-a, ali ništa se ne može mjeriti s ovom novom tehnologijom MSFS-a 2020.

Ovo je revolucija ne samo za simulatore nego za igre općenito - ovo je tehnologija koja praktički nema takmaca u ovom trenutku. Ja sam registrirani korisnik i X-Planea 10 i 11 (samo da bih letio Mitsubishi Marquise MU-2 turboprop - jedina njegova kvalitetno modelirana verzija je ova za Xplane) i ne govorim ovo kao ljubitelj MSFS-a, ali ništa se ne može mjeriti s ovom novom tehnologijom MSFS-a 2020.
Veliš revolucija? Ehh arhivirao sam ovu poruku pa iz tvojih usta u... develepoerske uši. Ehhh ne mogu dočekati :-D
Ne vjerujem da je problem u investiciji. Više u politici MS-a jesu li odlučili šta hoće i šta neće. Kao što kažeš da je pilota ograničen broj, ali to neće ni biti bitno ako će ovo biti demonstracija sile iz MS-a. (Sjetimo se samo Age of Empires II: Age of King)
Gledam ovu današnju mladeš lupa onom sjekirom na PS4, mlati i mlati po cijele dane. Pa neka animacioja. Pa mlati i dalje.
A ja njega pitam: Jesi li ti igrao Half-Life 2? A on: Nikad čuo.
Koliko ono..... minimalno dva petabajta podataka za streamanje?
Koliko ono..... minimalno dva petabajta podataka za streamanje?
Nama u BiH ne daju više od 1000/1000 Mbps vezu (1GbpE [Gigabit per Ethernet]). Bolje nismo ni zaslužili.