Ne znam koji k.... na Boeingov racun ne posalju jednu ekstra liniju SpaceX kapsule, a Starliner spuste praznu, pa gledaju kako je proslo.
Osam mjeseci umjesto osam dana? Starliner i dalje
- poruka: 8
- |
- čitano: 4.883
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam koji k.... na Boeingov racun ne posalju jednu ekstra liniju SpaceX kapsule, a Starliner spuste praznu, pa gledaju kako je proslo.
Starliner ne moze, trenutno, napraviti undock bez ljudske posade.
Moguće da je tako dugo jer se radi o disketama, ISS je gore od 98.
Moguće da je tako dugo jer se radi o disketama, ISS je gore od 98.
Kad programer kaže 4 tjedna to je često veliki projekt od par mjeseci (uvijek treba pomnožiti sa 3 ono što programer procjeni.)
"službeni put planiranog trajanja osam dana produžen na 8 mjeseci"
Bude finih dnevnica :)
Zeznuto je to. Nisu ovo dvoje ni istrenirani za još pola godine boravka gore. Teoretski bi se mogli vratiti i prije veljače, ali je jako skupo slati raketu i kapsulu van termina. Uz sve to skoro pola posade ISSa su Rusi koji su u hladnom ratu sa skoro cijelim svijetom, a pogotovo SADom. ISS nije ugodno mjesto za život. Trpe zbog znanosti i na tome im svaka čast. Zaslužili su te plaće za razliku od naših političara, pogotovo ovih na vlasti koji rade više štete nego koristi...
Zeznuto je to. Nisu ovo dvoje ni istrenirani za još pola godine boravka gore. Teoretski bi se mogli vratiti i prije veljače, ali je jako skupo slati raketu i kapsulu van termina.
Kog boli kuac koliko je skupo? Ne znam kakve ugovore imaju ali ovo je neozbiljno, nepotrebno kockanje ljudskim zivotima. Ne znam kakve ugovore imaju astronauti, ali ako moze, neka ih po povratku tuzi i jedne i druge, to ce im biti jeftinije. Jos bolje, neka pokrene tuzbu sad dok je gore...