Odzvonilo je jeftinom YouTube Premiumu?

poruka: 36
|
čitano: 22.927
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odzvonilo je jeftinom YouTube Premiumu?".
12 godina
Re: Odzvonilo je jeftinom YouTube Premiumu?
Scorpyo kaže...
UncleJimbo kaže...
Silent horror1992 kaže...

... TV čak i plaćamo pa još gledamo i reklame 

Kako tko.

Ja se ne sjećam kada sam zadnji puta gledao linearnu TV. Ako neki program nemam na IPTV sa time shift opcijom onda ga niti ne gledam.

BTW: na PC kombinacija MS Edge + uBlock sve vrijeme daje 0 reklama na YT.

Ok ali ne razumijem kako onda znaš koju kremu kupiti za bolne mišiće, koji deterđent pere suđe sa samo jednom kapi i ostale dileme koje se riješavaju gledanjem reklama?

15 godina

Ja isto kao i kolega na android box koristim vpn koji mi služi  za druge stvari te samo stavim na neku zemlju koja nema reklama,imam ih u favoritima,doslovno par sekundi mi treba da gledam neograničeno bez reklama.

BE HAPPY 要開心 : )
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2024 11:01 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam argentinac 3 god i sve ok zasad

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran

Neka napokon stanu na kraj ovim prevrtanjima, lijepo neka ljudi plaćaju punu cijenu po tržištu, neka trpe reklame ili neka ne gledaju yt. Za svakog ponešto. Nadam se da će zatvoriti sve opcije za manje plaćanje ili za adblock reklama, ali neće odmah nego u stadijima pretpostavljam.

0 11 hvala 0
3 godine
neaktivan
Re: Odzvonilo je jeftinom YouTube Premiumu?
love2ml86 kaže...

Neka napokon stanu na kraj ovim prevrtanjima, lijepo neka ljudi plaćaju punu cijenu po tržištu, neka trpe reklame ili neka ne gledaju yt. Za svakog ponešto. Nadam se da će zatvoriti sve opcije za manje plaćanje ili za adblock reklama, ali neće odmah nego u stadijima pretpostavljam.

Neka onda svima naplacuju jednako i mirna Bosna.

16 godina

JA godinama u indiji, family pack 3 evra

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice