Netflixov dokumentarac 'Don't Die' prati Bryana Jo

poruka: 21
|
čitano: 3.661
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netflixov dokumentarac 'Don't Die' prati Bryana Jo".
2 mjeseca

Sinoć pogledao, lik troši 2 milijuna dolara godišnje za zaustavljanje starosti , pije na dan preko sto tableta i suplemenata , uzima hormon rasta , službeno je genetski modificiran .

Da se drži samo legalnih tjelovježbe i prehrane i legalnih stvari baš bih volio poprati njegov "život " pošto mu je predanost cilju nevjerojatna, ovako s isprobavanjem očekujemo da će optužiti papke uskoro .

A da mi je znati kako su izračunali njegovu , tj. da se nalazi u 1% svjetske populacije u noćnoj erekciji i tko je izmjerio populaciji 🤔

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Netflixov dokumentarac 'Don't Die' prati Bryan
Da ne bi završio kao mister maraton koji je trolerski umro od srčanog udara.

0 0 hvala 0
2 mjeseca
opružiti papke* (crknuti).

Ali koju je popularnost dobio vjerojatno će početi zarađivati na reklamiranju mnogih proizvoda koje troši.
Možda počne i prodavati svoj program bogatima.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2025 23:10 (Sirotanovic).

0 0 hvala 0
8 godina

Smrt je jedina pravda na svijetu. To što će svaki milijarder i diktator jednog dana umrijeti. Zahvaljujuči novcu i napretku medicine i tome će jednom doči kraj. Bezos je uložio značajne novce u ovakva istraživanja. Ima novca više nego što bi prosječan čovjek zaradio za nekoliko tisuća godina, i sada samo želi živjeti vječno. Od ovih istraživanja koristi će imati samo bogataši i močnici.

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Njegova ideja je zanimljiva, ali kao sto su ga i neki doktori pitali, ne razumim sto planira tocno postici s ovim. S obzirom da je prvi u ovome, velika vecina toga sta probava je eksperimentalne prirode sta znaci da ako mu od 10 stvari koje proba jedna lose legne moze ponistit ucinak ostalih 9 ako ne i nesto gore. Drugo je cinjenica da sve testira na sebi tako da mu je uzorak minimalan i ne mora bit primjenjiv na drugima, tr tako ne ostvaruje ni pretjerana okrica za buducnost. Mozda uspije dokazat da je par stvari korisno svima pa to bude nekakav benefit. S obzirom da ga pratim neki period (radoznalost), cak sam poceo primjenjivati neke stvari vezane za spavanja i uvidio dosta dobre rezultate. Moguce da su to bilr opce poznate stvari ali eto ja sam se tu prvi put susreo sa nekima od tih.
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
6 godina
DuxCro kaže...

Smrt je jedina pravda na svijetu. To što će svaki milijarder i diktator jednog dana umrijeti. Zahvaljujuči novcu i napretku medicine i tome će jednom doči kraj. Bezos je uložio značajne novce u ovakva istraživanja. Ima novca više nego što bi prosječan čovjek zaradio za nekoliko tisuća godina, i sada samo želi živjeti vječno. Od ovih istraživanja koristi će imati samo bogataši i močnici.

Da, u pravu si. Koliko god da je nepravedna (neke uzima mlade a neke u dubokoj starosti), smrt je jedina pravedna stvar na svijetu. Od sličnih istraživanja mrvice sa stola pasti će i do svih nas ali moćnici će naravno najviše profitirati. 

16 godina

Pratim ga neko vrijeme i ne moraš biti bogataš da bi primijenio protokol. Dovoljno je da uzimaš 30% suplemenata iz protokola. Suplementi i hrana zajedno koštaju 10ak € dnevno. Uz to i vježbanje bi ti se biolokška dob smanjila drastično.

I`m silicon-based life-form
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina

i onda jednog jutra izađe na dvorište...

Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina

i onda se desi AP koji isprovocira Putina i eto nuklearne belaje

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Nisam gledao dokumentarac, ali sam gledao par videa na YT o njemu.

Meni licno nista impresivno, i opet bih rekao da je na kraju genetika najbitnija, pored toga jel sto imas dobar zivot i financijski si jako stabilan. Prvo mi na pamet padaju selebriti tipa Jennifer Lopez, pa i onaj John Legend oboje su tu godinama kao Bryan, a opet izgledaju isto ako ne i mladje.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
4 godine
Indestructible kaže...

Nisam gledao dokumentarac, ali sam gledao par videa na YT o njemu.

Meni licno nista impresivno, i opet bih rekao da je na kraju genetika najbitnija, pored toga jel sto imas dobar zivot i financijski si jako stabilan. Prvo mi na pamet padaju selebriti tipa Jennifer Lopez, pa i onaj John Legend oboje su tu godinama kao Bryan, a opet izgledaju isto ako ne i mladje.

Vec je bilo par odlicnih dokumentaraca i svaki je dosao do zakljucka genetika je najbitnija a to jos nismo prokljuvili, ima ekipe koja puše ko turcini a dozive lagano 100+ godina i izgledaju kao da im je 50 jednostavno pravila nema, svakako da nesto pomogne lagodan i zdrav nacin zivota no ak ti je u dnk zapisano da si u kurcu nema ti dalje

12 godina

Pogledao sinoć, mislim napredak je očit kada se pogleda kako je izgledao prije, samo se postavlja pitanje isplati li se držati se toga svega kao pijan plota. Kad znaš da potencijalno hodaš ulicom i neka budala sa puškom ili pištoljem ti može presudi odmah i sad. Pošto živi tamo gdje živi, jer kako vidimo u zadnje vrijeme i u Europi je to polako stvarnost, a gdje neće biti tamo preko velike bare.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2025 11:07 (Doktor-X).

0 0 hvala 0
15 godina

jebem ti protokol - gutanje 54 pilule na dan ?!?!?!

ma lagano u troskoku...

ja nastojim ne piti nit jednu, ali svake godine pocuclam 10-ak najčešće nekih antibiotskih...

i to mi je previše....

a frajer izgleda kao balzamirana lešina, a i emocionalni izrazi su mu na razini iste...

život se ne mjeri brojem udaha, nego trenutaka kad si ostao bez daha...

a vrhunac je korištenje sinovljeve plazme, dakle onoga tko u zdravorazumskim odnosima je zadužen da njega spravi pod ledinu, on koristi da bi to odgodio čim više, bez nekakvih uzusa o sinovljevom trajanju života ?!?

ma treba ga sin "prstenovati"...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Evo baš gledam, tip izgleda kao baba.

Frajer ima 47 godina a izgleda kao da je 10 godina starija mišićava žena. WTF.

Klasični primjer krize srednjih godina.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2025 21:04 (Gajotres).

0 0 hvala 0
2 mjeseca
Jeste baš izgleda kao baba u licu iz nekih kadrova ali sigurno zato što je jako mršav pa mu do izražaja dolaze kosti na licu, vidi mu postotak masnoće , nema je.
Ali koža lica i kosa , vidi se da puno ulaže na "pomlađivanje" . Ima kratak video na yubitu što sve radi s kosom i tjemenom , kao i koliko su mu neki tretmani pomogli da kosa naraste tamo gdje je bila otpala, kao i za sijedu kosa.

Ta njegova sekta hoće li to biti problem kasnije?
16 godina
Zašto ima fratarsku rupu u kosi?
15 godina
stirko55 kaže...
Njegova ideja je zanimljiva, ali kao sto su ga i neki doktori pitali, ne razumim sto planira tocno postici s ovim. S obzirom da je prvi u ovome, velika vecina toga sta probava je eksperimentalne prirode sta znaci da ako mu od 10 stvari koje proba jedna lose legne moze ponistit ucinak ostalih 9 ako ne i nesto gore. Drugo je cinjenica da sve testira na sebi tako da mu je uzorak minimalan i ne mora bit primjenjiv na drugima, tr tako ne ostvaruje ni pretjerana okrica za buducnost. Mozda uspije dokazat da je par stvari korisno svima pa to bude nekakav benefit. S obzirom da ga pratim neki period (radoznalost), cak sam poceo primjenjivati neke stvari vezane za spavanja i uvidio dosta dobre rezultate. Moguce da su to bilr opce poznate stvari ali eto ja sam se tu prvi put susreo sa nekima od tih.

Moze koje stavari za spavanje? Hvala 

4 mjeseca

I mene ovo zanima , bio bih zahvalan na odgovoru .

15 godina

ja se jedino držim matematike:

n puta REM faza od 90 min + 10ak minuta za uspavljivanje, dakle...

da se budim u 6:30 imam 4x90 min + 10 min - idem spavati u 00:20

plus naravno nikakvi ekrani u sobi, otvoren prozor za svjež zrak i poželjno - spavati gologuz...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
konjRR kaže...
stirko55 kaže...

Moze koje stavari za spavanje? Hvala 

Isprike, nisam bio bas aktivan al ako idalje sluzi: Uglavnom jednostavne stvari da ne jedem i pijem barem 4 sata prije odlaska na spavanje. Nikakvi ekrani 1h sat prije spavanja. Odlazak na spavanje svaki dan u tocno istu uru. Odrzavanje temperature sobe u kojoj se spava izmedu nekakvih 18-21 stupanj. Vjerujem da velik utjecaj ima i kolicina aktivnosti koju u danu odradite sto kod mene nekad zna bit problem pa sam ramislja i o uzimanju melatonina ali jos nisam poceo s time pa ne mogu reci jeli dobra ideja ili ne. Svaki dan sam u krevetu u 22:00 i uredno se budim izmedu 6:30 i 7:00. Naravno ne konzumiram alkohol i kofein pa vjerojatno i to ima nekog utjecaja.

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2025 10:08 (stirko55).
15 godina
Stric_Jura kaže...

ja se jedino držim matematike:

n puta REM faza od 90 min + 10ak minuta za uspavljivanje, dakle...

da se budim u 6:30 imam 4x90 min + 10 min - idem spavati u 00:20

plus naravno nikakvi ekrani u sobi, otvoren prozor za svjež zrak i poželjno - spavati gologuz...

Ja sam dosta osjetljiv na vanjske zvukove tako da je kod mene prozor vječno zatvoren tokom spavanja, ali se zato soba zraci ostatak dana

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice