Stvarno izgleda fascinantno. Još se samo trebam preseliti u Beč i naći način za financiranje. 😂
Nekadašnji kolodvor u Beču pretvorit će se u novu
- poruka: 8
- |
- čitano: 9.697
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Al će to biti skupo za održavanje sa svim ti zelenilom na zgradama..
kako li mora biti lijepo živjeti u izizetno funkcionalnoj i ekonomski bogatoj zemlji.
Da im zavidim, zavidim im, ne mogu se praviti da nije tako...
"Izgradnjom nove gradske četvrti na tom području povezala bi se dva dijela okruga koja su trenutačno odvojena kolodvorom"
Koliko vidim spojit će se pješke, biciklima i javnim prijevozom , a auti će i dalje morati okolo naokolo...
A opet bolje i to nego kao kod nas u ZG , kad su Borongajsku vojarnu samo pretvorili u Studentski kampus , a sav promet i dalje mora ići okolo naokolo uz nesnosne gužve...
Nemamo sjevernu ZG obilaznicu , pa sjever mora putovati kroz centar , a nova vladajuća ekipa pokušava zatvoriti centar za automobile, kao pređite na bicikle. A istovremeno hrpa firmi valjda namjerno zapošljava ekipu iz Sesveta u Zaprešiću , a ove iz Zaprešića u Sesvetama, u centru su zaposlenici koji stanuju u Ivanić gradu (Konzum , Spar , MUP itd...)
Uostalom ima hrpa servisera koja dežura u neobilježenim službenim vozilima s najpotrebnijim alatom unutra, dakle kad ih netko nazove u sred noći/dana mora proći što prije do mjesta kvara (Lift, struja, voda, klima, podatkovni centar). Oni sigurno ne mogu bilo kuda biciklom ako su dežurni...
Al će to biti skupo za održavanje sa svim ti zelenilom na zgradama..
Odrzavanje je prakticki nepostojece.
Mi im imamo na zgradi i jednom u 2 godine dolazi ekipa provjeriti da li je sve ok i da li treba pocistiti.
Place se iz pricuve za zgradu koja nas kosta trenutno 14€ mjesecno.
Stvarno izgleda fascinantno. Još se samo trebam preseliti u Beč i naći način za financiranje. 😂
Samo pripremis CV i pocnes slati. Uz mrvicu srece ce te firm akoja te zeli financirati i naci ti stan :)
Samo pripremis CV i pocnes slati. Uz mrvicu srece ce te firm akoja te zeli financirati i naci ti stan :)
Najluda stvar je sto firma za koju radim ima podruznicu 2 bloka udaljenu od mjesta novog naselja
Ako vam je čisto do okoliša i lijepote za oko ne morate u Beč, preselite se na selo, ja sam na periferiji manjeg grada i lijepše mi je nego tamo, do posla imam 5min biciklom, Beč u malom