Lom između Silicijske doline i Bijele kuće: Trump,

poruka: 12
|
čitano: 1.486
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lom između Silicijske doline i Bijele kuće: Trump,".
17 godina

Koji shitstorm!

Što je najgore, ovdje nema pobjednika, ovo se dva loša tipa kefaju javno, jedan s pozicije moći koju mu daje narod iza sebe, drugi s pozicije moći koju mu daje novac, a oba su praktički kriminalci.

Ovo nitko ne zaslužuje, žao mi je amerikanaca, ali i cijelog svijeta, ovo neće stati samo na americi.

Gledam te!

3 4 hvala 0
13 godina

Tko bi rekao da će od svih ljudi upravo renesansni Musk optužiti Trumpa da je bio korisnik Epsteinovih "servisa" i zazivati njegov opoziv u stilu "orange man bad" ili da će Trump dijagnosticirati kod Muska "Trump derangement syndrome" u stilu "Musk i Tesla bad".

1 0 hvala 0
16 godina

Iako je ojačao Trumpovu domaću agendu, otuđio je Muska, čiji su poslovni interesi, osobito Teslina ovisnost o EV poticajima, suočeni s izravnim udarcem. Uklanjanje ovih subvencija, koje se razlikuje od netaknutih subvencija za naftu i plin, potaknulo je Muskovu optužbu o nepravdi, dodatno narušavajući savez.

Ovo jednostavno nije točno. Musk već duže vrijeme govori da se te subvencije trebaju ukinuti tako da to sigurno nije razlog koji bi narušio njihov savez. 

https://www.forbes.com/sites/saradorn/2024/12/05/musk-calls-for-ending-electric-vehicle-tax-credit-which-could-help-tesla/

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: Lom između Silicijske doline i Bijele kuće: Tr
dejo6 kaže...

Iako je ojačao Trumpovu domaću agendu, otuđio je Muska, čiji su poslovni interesi, osobito Teslina ovisnost o EV poticajima, suočeni s izravnim udarcem. Uklanjanje ovih subvencija, koje se razlikuje od netaknutih subvencija za naftu i plin, potaknulo je Muskovu optužbu o nepravdi, dodatno narušavajući savez.

Ovo jednostavno nije točno. Musk već duže vrijeme govori da se te subvencije trebaju ukinuti tako da to sigurno nije razlog koji bi narušio njihov savez. 

https://www.forbes.com/sites/saradorn/2024/12/05/musk-calls-for-ending-electric-vehicle-tax-credit-which-could-help-tesla/

Ovo tvrdi Trump osobno iz prve ruke:

9 godina

Pristup osobnim podacima je teška svinjarija. Amerika tone u diktaturu.

A ova dva glavonje su Godzila i King Kong. Sad se mlate i usput uništavaju sve oko sebe.

Neće to izać na dobro, ni za koga.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
6 0 hvala 0
4 godine
Spoje se dva egomanijaka i socijopata. Normalan narod je ishod znao od početka.

3 0 hvala 0
17 godina

prica se da je Musk dobio po pipici od Scotta Bessenta nakon vrijeđanja i naguravanja, otud mu black eye neki dan...

mozda ga je to uzrujalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dva 🦍 koje ni mater ne voli.
Brkoni

1 0 hvala 0
17 godina
Ako ništa drugo, sad je postalo jasno i največem skeptiku da u USA nema demokracije u izvornom smislu, da je sve u rukama oligarhije i velikog biznisa. To jim je ljepo bilo objašnjeno več u Matrici, ali nisu slušali
Plamene zore bude me iz snaFabrička jutra, dim iz dimnjakaPesma se ori, mladi radniciČelicna jutra, hitam fabrici.

3 0 hvala 0
11 godina

Ako Must zna da je Trump u dokumentima i opstruira pravdu, a šutio je do sad, i ako je Trump znao da se Musk drogira ko blesav, a vodi državnu agenciju (odnosno vodio je), onda bi obojica trebala na sud i u zatvor. No to je samo bajka koja vrijedi za stoku sitnog zuba, ne miljardere.

Nadglednik dina
Moj PC  
4 0 hvala 1
7 godina
Za razliku od merike u kolijevci "demokracije" rusije bi se nakon svađe sa njegovim visočanstvom carem putinom...musaka već spotaknula od ogradu balkona...popila čaj od...itd
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Polako... Nedavno su i zviždači Boinka padali po stepenicama, a i Epstein se baš nespretno spotaknuo...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice