Logitech MX Master 4 - Radi umjesto vas (skoro)

poruka: 38
|
čitano: 5.571
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Logitech MX Master 4 - Radi umjesto vas (skoro)".
16 godina

Imam trojku, odličan miš, koliko vidim ništa zapravo bitno nisu dodali i seriju 4.  Meni je daleko veća mana tih 125 hz nego guma na mišu koj že otići nakong par godina (tada je vrijeme ionako za novi miš).

Šteta što barem opcionalno nisu dodali veći rate pa si svako sam podesi želi li da baterija dulje traje ili veći polling rate. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2025 8:58 (Pixel).

4 0 hvala 0
6 godina
Re: Logitech MX Master 4 - Radi umjesto vas (skoro
Pixel kaže...

Imam trojku, odličan miš, koliko vidim ništa zapravo bitno nisu dodali i seriju 4.  Meni je daleko veća mana tih 125 hz nego guma na mišu koj že otići nakong par godina (tada je vrijeme ionako za novi miš).

Šteta što barem opcionalno nisu dodali veći rate pa si svako sam podesi želi li da baterija dulje traje ili veći polling rate. 

Za mene postoje samo top logi miseva. I ja imam trojku i ne vidim zasto bih ga mijenjao.....Klinci imaju negi steelserius gaming mis koji je kostao tu negdje kao i ovaj i to je meni smece....

13 godina

Na 2s mi je zajeban ovaj thumb button. Zna ostat zastekan. Inace jedna od najboljih investicija za produktivnost i moj karpalni.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
5 0 hvala 0
6 godina
SimeKZ kaže...

Na 2s mi je zajeban ovaj thumb button. Zna ostat zastekan. Inace jedna od najboljih investicija za produktivnost i moj karpalni.

Ne  razumijem ljude koji ulupaju silne pare u kuciste proc i graficku a onda kupe smece od tastature, misa i monitora a to direktno koriste.... 

15 godina

Dok ne promijene switch-eve ne kupuje ni jedan MX do daljnjega, na MX Master 3S otišao desni, na MX Anywhere 3S otišao desni switch. Što je najbolje to su mi bili miševi koje sam koristio samo s laptopom i nisu korišteni svaki dan.

2 0 hvala 1
11 godina

Rokam 2S i kao prvi dan je. Vjerojatno ću kupiti šesticu ili tako nešto 

Nadglednik dina
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
iMik kaže...

Dok ne promijene switch-eve ne kupuje ni jedan MX do daljnjega, na MX Master 3S otišao desni, na MX Anywhere 3S otišao desni switch. Što je najbolje to su mi bili miševi koje sam koristio samo s laptopom i nisu korišteni svaki dan.

Kod mene MX Anywhere 2, Anywhere 2S i MX Master 3 rade kao urica

15 godina
iMik kaže...

Pa možeš promijeniti switch, naručiš sa Alia i zalemiš.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
15 godina
assassin.st kaže...
iMik kaže...

Kod mene MX Anywhere 2, Anywhere 2S i MX Master 3 rade kao urica

Kod mene VX Nano, preteča MX Anywherea i dalje radi, kupljen 2011. kad sam kretao na fax.

17 godina

Vlasnik sam jednom MX M3, radi kao prvog dana, ali ovaj MX M4 je definitivno premalo za previše novaca. Napredak nikakav.

Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more

1 0 hvala 0
17 godina
iMik kaže...

Kolegi otišao levi na 3s. Razmišljao da uzme nov, jer mu odgovara oblik, pa onda video da izlazi 4, ali je na kraju pre 5 dana odneo da mu neko zameni prekidač za ~13€ i to je to. Izgleda da prekidači nisu najsjajniji jer na netu ima baš dosta žalbi.

Mani je na Anywhere 2s otišla ona guma sa strane (odlepila se s jednog kraja, ali se nekako i razvukla da se nije mogla lepo utisnuti nazad, a onda se i pokidala negde na pola), i ne smeta mi toliko, ali je ružno.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
16 godina

već 7 godina koristim 2jku i odlična je, kao i prvi dan, možda me mrvicu smeta što mi je prebrzo skrolanje centralnog kotačića kad isključim onu haptiku i što je tu punjenje sa micro USB kabelom no osim toga savršeno prebacivanje između uređaja, staklenog stola, koljena, bilo kojeg stola, torbe za laptop...

Imam i trojku i tu ni ne znam što mogu prigovoriti osim što ne kužim zašto Logitech Unified receiver ne želi raditi preko Dellovog huba izravno na monitoru već moram se prebacivati preko miša na različite uređaje s obzirom da su mi Mac i Win stroj povezani na isti monitor. Ali za same miševe same riječi pohvale, pa ovaj nakon 7 godina korištenja i stajanja po različitim stolovima i prašini i svemu izgleda skoro kao prvi dan, osim izlizane plastike na lijevoj tipki

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Ja imam MX M3 i ne vidim nikakav napredak. Nije to nužno loša stvar jer su ti miševi odavno vrhunski napravljeni i nema se tu šta dodavat i popravljat. Super je što ga nisu pokvarili nekom većom izmjenom.

Što se tice kritika i pohvala, osobno bi isključio ove vibracije zbog potrošnje baterije, miš mi nije težak ni velik, a tih 125hz je više nego mi treba - miš nije za gamere i ne treba ga ocjenjivati po gamerskim standardima.

0 0 hvala 0
14 godina

3ka i anywhere 3s - vrhunski su 

0 0 hvala 0
17 godina
genije_čudo_prirode kaže...

... Ali za same miševe same riječi pohvale, pa ovaj nakon 7 godina korištenja i stajanja po različitim stolovima i prašini i svemu izgleda skoro kao prvi dan, osim izlizane plastike na lijevoj tipki

Hahahaha, kako da ne. Imam trojicu kolega sa 3s i voleo bih da možeš videti na šta liči miš jednog od njih, pa on na sebi ima čitav lokalni biom, a sigurno nije takav od prvog dana.  I ne valja se nigde po blatu i prašini, samo po rukama. A kolega uglavnom radi od svoje kuće. Doduše, kod drugog zaista izgleda kao nov, ali ga on svakih nekoliko dana (ako ne i češće) briska i čisti (te mu miš stoji u kancelariji u koju dolazi manje od 50% dana), pa jedino tako mogu da poverujem. Kod trećeg je negde između, svakako ne tako odvratan kao kod onog prvog, ali definitivno ona bela, ili svetlo siva, površina nije kao prvog dana (pogotovo sa strane, gde je palac).

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2025 11:35 (Ivan(4)).
17 godina

Odkad koristim miševe imam samo Logitech, ali me recimo MX Master 3 dosta neugodno iznenadio jer bi kotačić ponekad (jednom u svakih par minuta) softwerski zaštekavao i scrollanje nije bilo ugodno i fluidno već skokovito i uz zastoje, što je činilo svakodnevno korištenje nemogućim. I nisam bio jedini, internet je pun loših recenzija upravo na konto tog problema koji se ponekad javlja. Nakon par dana ga vratio i uzeo si M705 kojeg sam jednom već izraubao i ubio u 7-8 godina koliko sam ga koristio. Za taj model sve pohvale.

Na poslu koristim neku jeftinjaru od miša, čak mislim da je to najjeftiniji žičani model od Logitecha i radi evo već 6 godina perfektno, bez mane. 

Čak sam razmišljao o promjeni i kupovini novog modela, ali iskreno mi se ne sviđa opcija da ponovo dajem 100+ eura za nešto što potencijalno neće raditi perfektno.

0 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže...
genije_čudo_prirode kaže...

... Ali za same miševe same riječi pohvale, pa ovaj nakon 7 godina korištenja i stajanja po različitim stolovima i prašini i svemu izgleda skoro kao prvi dan, osim izlizane plastike na lijevoj tipki

Hahahaha, kako da ne. Imam trojicu kolega sa 3s i voleo bih da možeš videti na šta liči miš jednog od njih, pa on na sebi ima čitav lokalni biom, a sigurno nije takav od prvog dana.  I ne valja se nigde po blatu i prašini, samo po rukama. A kolega uglavnom radi od svoje kuće. Doduše, kod drugog zaista izgleda kao nov, ali ga on svakih nekoliko dana (ako ne i češće) briska i čisti (te mu miš stoji u kancelariji u koju dolazi manje od 50% dana), pa jedino tako mogu da poverujem. Kod trećeg je negde između, svakako ne tako odvratan kao kod onog prvog, ali definitivno ona bela, ili svetlo siva, površina nije kao prvog dana (pogotovo sa strane, gde je palac).

Hehe a da možda tvoji kolege nisu zamijenili miša za pomagača dok žvaču prstima čevape i pizze ;-)

ok, priznajem da ću ga prebrisati svakih 10tak dana vlažnom dezinfekcijskom maramicom s kojom prođem i tipkovnicu i monitor da ubijem te biome no to je sve

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
17 godina

Ja koristim MX 3S vec jedno 3-4 godine, nisam ni sam siguran. Svaki dan i to intenzivno, za posao.
Osim to se malo guma ofucala, sve ostalo radi kao prvi dan. Vrijedi svakog centa.

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tann
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2025 11:47 (Bladepu).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
2S od stoljeca sedmog i radi bez greske. Jedini minus je Micro USB ali mis je iz 2018. ako se ne varam.

Kad umre uzimam same shit samo noviju verziju.
10 godina

Svašta sam probao od miševa, al za mene je na vrhu (i to daleko iznad ostalih) Prestigio PMSG1. Savršenstvo od miša. Koristim ga na poslu svakodnevno. Koštao je svojevremeno pišljivih 200 kuna. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MX 510
2004g
Radi
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Isti slučaj. Nažalost bio sam naivan i uzeo svijetli, ali da sam i uzeo lopatu prije 4 godine, ne bi bila reprezentativna. 

Idem na 4s čim rokne ispod 100 eura. Božić je blizu

Stanisha ploftoi, gag mul pafuft
16 godina
Da mi je vidit na šta slici stan tog kolege kojem je miš kriv za prljavštinu...
17 godina

Stan mu je ok, ali u prostoiju koju koristi kao kancelariju nisam ulazio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Imam G502 X Lightspeed, ošo lijevi klik nakon godinu dana.

Jel da koristim garu ili da sam čačkam

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Pa ak imaš garu, koristi.

12 godina

već godinama (15+) imam Performance MX, sav je izrauban, ali radi ko urica (tu i tam malo šteka desni klik kad želim više stvari selektirati, no sredi se)

kupio ga na ebay-u polovnog tad za sitne pare, popravio lijevi switch koji je štekao i radio je nakon toga kao novi...

već više puta sam mislio uzet neki noviji iz serije, ali odustao dok ovaj ne crkne skroz :)

probao i jedan iz Rapoo serije tih "kopija" Logitech-a, ali nisu ni blizu ovome - pogotovo po tome kaj je dotičnom grip otišao nakon 2 godine, tak da sad stoji u dnevnoj kao wireless miš za telku kad zatreba :)

jučer pogledao usporedbu MX 4 i MX 3 kod nekog youtubera - nije baš neki napredak, čak je i teži, nadam se da će ove starije verzije malo pojeftiniti po Amazonima i sl. pa možda konačno napravim upgrade...

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine

imam MX M3S, valjda jedno 2 godine. fizički izgleda gotovo kao i prvi dan, jedino se na lijevom kliku vide tragovi korištenja. sam miš je vrlo dobar, ali kada sam ga kupovao i čitao recenzije očekivao sam nekakvo čudo u odnosu na nekakav medium budget miš. na kraju sve to ovisi o potrebama korisnika, ako će netko koristiti sve dodatne mogućnosti u kombinaciji sa logi aplikacijom onda će i vidjeti veću razliku.

isto vrijedi i za tipkovnicu MX Keys S, jako dobra, ali nikakvo svjetsko čudo.

cijena je malo veća, ali ako se gleda da će trajati godinama onda je sasvim opravdana.

0 0 hvala 0
17 godina

Imam MX 2S, sigurno oko 5 godina. Ok miš, kvaliteta ok, drugi mi je (jer je prvi imao problema), paše mi veći miš zbog odmora ruke. Koristim ga na kraju svega 5%, kao za posao. Imao sam i G402, G502, ali na kraju 95% vremena koristim noviju verziju MX518.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Jedno pitanje za vlasnike MX Master 3. Da li vam skrolanje radi precizno? Naime, naručio sam prvo jednog pa ga vratio te onda drugog iz druge trgovine te ga isto vratio jer kotačić nije bio precizan. Prilikom brzog skrolanja pa zaustavljanja kotačića, miš bi nakon toga skrolnuo još jednom s većim korakom ili u suprotnom smjeru. Za CAD programe neupotrebljivo. Isprobano na više računala i oba su imala isti problem. Kako je s vašima?

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice