Rekao svojedobno Rambo Amadeus: ne možeš i bit glup i bunit se što si glup.
Rekao je on i ""Covjek je ono što je njegova masta. Ostalo je majmun."
učilo nas kako je svaki čovjek (hm ...) jedinstvena i neponovljiva osoba (u ovo se, pretpostavljam ubrajaju i blizanci*). dakle, svijet je krcat nft majmunima. živim među njima. čemu kupovati sličice?!
*
- čujem, mujo, rod'la fata.
= jašta, blizance.
- jesu jednojajčani ili dvojajčani?
= jedan je dvojajčan a drugi je žensko.
Ja mislio da NFTovi služe isključivo tome da ih prodaš sam sebi i opereš lovu od npr. dilanja droge, a kad tamo...
Mene fascinira da to i sada vrijedi ista kad ono 50K USD? Na osnovu čega????????????????
štono bi rekli stari Latini:
sic transit gloria mundi...
a ja bi prisnažio:
svaka im ćas....
Evo spisak ovih poznatiji iz tog kluba 'mudrih':
https://boardroom.tv/bored-ape-nft-celebrity-owners/
kak pevase dino d.: zasto pravis slona(majmuna) od mene...
Jbg..investiral si,propalo je..kaj se imaš žalit?
Da su stavili te pare u neki od top 5 popularnih kriptovaluta, bez beda bi s vremenom barem poduplali investiciju,vjerovatno i 3-5X.
Ali,budimo realni..ti kaj su to kupovali imaju para ko Sanader,sad samo pokušavaju izvuč nešto ako se bude dalo.
Ja bi im prodao još, ali ovaj puta ih sigurno ne bi zajebo.
Smijemo se kupcima NFT-a, a Samu Bankman-Friedu novac davale ugledne investiticijske banke pa čak i neki učiteljski mirovinski fond. Jasno je naravno da je to bio vrlo mali dio njihovog portfelja i dio za visokorizična ulaganja, ali je svejedno izgubljen novac i mogli su odmah u startu vidjeti da će tu biti problema. Mislim, daješ liku od 28 godina pare dok on igra LoL i ne sluša te, te istovremeno ima firmu koja bi trebala zarađivati trgovanjem na burzi u koju ulažeš, a CEO te firme je njegova cura koja živi s njim i još nekoliko ljudi, i nekako vjeruješ da će to sve ispasti dobro.
A to je sve odlučivala ekipa koja bi se trebala kužiti u takve stvari.