G 502 Hero
Logitech G305 LightSpeed, za 320 kn (bodovima u Linksu smanjio cijenu s 379 kn)...
Našao na akciji razer viper mini za 180 kn-a prije nekoliko mjeseci, prema rtings top 3 fps misa na svijetu, tako da je bilo grijeh ne kupiti. Tada je išao za 400kn-a, sada je 300 i nesto sitno.
Bezicni mali rapoo ili tak nes za cirka 15-20eura.
Sluzi za surfanje.
Logi G604. 99 eur je bio kad sam ga kupio.
Logitech G502 SE Hero , 300 kn
G PRO Superlight bijeli.
G305 sa AAA modom(preporučam) i G203.
Bio 5+ godina na G502, uzeo ove godine Logitech G Pro X Superlight i preporodio se. Odličan miš za FPS i competitive igre, meni par klasa iznad G502.
Razer Naga Trinity takodjer 99.99€ dva dana pred Bozic prosle godine
zapravo i nije bitno i treško da ikoga zanima no eo vam ga na: steelseries rival 3. nema bolje za nekih 250 fekrla (200 prije nestanka ulja i brašna, čak prije wc-papira). jednako dobro za igranje i rad. unizveralno. i ima rep, jasno. i tatami je njihov (jeftilen, a dobar i periv povremeno). u rvackoj se za sve obaviti mora imati žnoru. i svijetli, gamad.
Benq Zowie S2-C, 70€ .
Logitech G402 Hyperion Fury - jako zadovoljan mišem (općenito o logitech misevima nemam losu rijec)
Ne koristim miš, nego Wireless Trackball Logitech M570.
White Shark Cyrus plaćen nevjerovatnih 69 Kn
Jbg, meni je dobar sve dok šljaka.
Kad odbije surađivati, zamijenim ga nekim drugim budget mišonjom.
Logitech G903 te Razer Viper
Asus MW203 wireless. Nekih 250kn.
G Pro Superlight, ali bi volio probat Razer Viper.
MX Master 3 i G Pro Superlight
Kappa usb crni, 39kn, 3 god. star.
Je i ja, isto crni tu na poslu sa platneno upletenom žicom. Iako doma imam jedan drugi metalik bakrene boje bez žice. Pa se mora ponekad punit, pa je onda na žici.
Rival 3
Razer Naga Trinity takodjer 99.99€ dva dana pred Bozic prosle godine
ja isto Nagu Trinity u 11 mjesecu za 62€, nekako te puno izašlo
Rog gladius,
s obzirom da daju rezervne swithceve, podloge i kabala. vjerujem da ce dugo trajati
SBox neki iz Spara, i njihovu podlogu. Crni miš na crnoj podlozi - primjena RGB lampica u mišova nije posve neosnovana
Logitech MX Master 3, zbog sindroma karpalnog kanala od prije par godina. Otkad ga koristim nikad više problema sa bolovima u ruci.
Corsair m65 pro elite white i glorious model O
LOGITECH G502
Imam MX Performance već x godina i danas mi rikne lijeva tipka