Intelovi 10nm procesori stižu do kraja godine

poruka: 10
|
čitano: 2.982
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intelovi 10nm procesori stižu do kraja godine".
14 godina
neaktivan

Stari pas se još uvijek neda

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Kako ga seru(ovaj krzanic je sigurno hrvat), zamisli manje kolicine( citaj 100 kom. za cijeli svijet) i po paprenoj cijeni. Kakvi ishitreni marketinski potezi.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Intelovi 10nm procesori stižu do kraja godine

A nedavno stigla vijest da će snapdragoni biti na 7nm, Intel tu malo zaostaje, iako su ovo kruške i jabuke ali zar je Intelu sada teško i svoje praviti na 7nm ??? 

17 godina

Naslov ove vijesti je vrlo neprecizan, a realno to šta če Intel u mrvicama izbacit na 10nm to če bit samo Mobilni Low TDP procesori.

Desktop procesori kaj se toga tiče, to če doč za oko godinu dana ali ne baš u velikim količinama.To je več odavno poznato Intel 10nm ima koš problema, ili preciznije prilično niski prinosi(skupi procesori) na High TDP Desktop procesorima recimo 100W itd.

https://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/amd-ryzen-procesori-opca-tema/249569.aspx?page=17&jumpto=5386451&sort=asc&view=flat

https://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-chat-tema/224306.aspx?page=396&jumpto=5502180&sort=asc&view=flat

Kaj se tiče IPC-a, Cannonlake=Skylake ili Kabylake tu nema nikakve promjene.

Intel=pokvareni podmukli smradovi!
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Kako ga seru(ovaj krzanic je sigurno hrvat), zamisli manje kolicine( citaj 100 kom. za cijeli svijet) i po paprenoj cijeni. Kakvi ishitreni marketinski potezi.lp

200m od moje kuće, čak smi i neki rođaci.

da ti sredim jednog 20 core 40 thread 7nm?

14 godina

Sredi meni, Stjepko je njubara... 

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
BlueMax kaže...
Stjepanj kaže...

200m od moje kuće, čak smi i neki rođaci.

da ti sredim jednog 20 core 40 thread 7nm?

Ma pokloni ga nekome, nisam ti ja iz te sorte😎lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
Markić7 kaže...

A nedavno stigla vijest da će snapdragoni biti na 7nm, Intel tu malo zaostaje, iako su ovo kruške i jabuke ali zar je Intelu sada teško i svoje praviti na 7nm ??? 

-teško? (sarkazam on) ne.. to rade pakistanci čekićem, kinezi štapićima, naše tvornice (bivša brodogradilišta) zapošljavaju varioce koji švasaju tranzistoriće.

-zanimljivo, brka se voće, ali to je OK? :) no intel ga već ima, samo treba fab-proces ustaliti, yealdati, jer je cilj zarada, ne pokazivanje unikata. Onaj drugi proizvođač? Drugo voće?

nije teško, otvori startup i već za tjedan dana ćeš imati još manji proizvodni proces, toliko sitan da je nevidljiv, nepostojeći.. ravan nuli.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan

Eh Krzanichu, kao da do kraja godine ima godina dana.....

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice