Europska komisija bi se mogla baviti pametnijim stvarima.
Europska regulativa spasit će korisnike Windowsa o
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.327
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hoće li nas spasiti od Google-ovog guranja Chrome-a na androidu ili od Safari preglednika na IOS-u ?! To su upravo iste stvari koje se potonjima toleriraju , Zašto ?
Poanta toga je? Isto nameću i Appleu, zašto?
Pa Windowsi su proizvod privatne kompanije koji možeš i ne moraš koristiti - nisu javno dobro.
Hoćemo li iz njih izbaciti Notepad, Windows Explorer... možemo sve skroz do drivera. Možemo izbaciti i same Widnowse, ne kužim...
Ja mislim da je odgovor na tvoje pitanje to, jer windows nema konkurenciju. Da je pored windowsa i drugih, ne mislim na linux, već drugi vlasniććki operativni sustavi koji imaju jednake uvjete onda bi se protivio. Onda bi samo promjenio OS. A sada sam ja prisiljen koristit windows, jer samo njega mogu koristit za app koje su mi nužne
Hoće li nas spasiti od Google-ovog guranja Chrome-a na androidu ili od Safari preglednika na IOS-u ?! To su upravo iste stvari koje se potonjima toleriraju , Zašto ?
Kupio sam nedavno nothing phone 3a i pri početnom podešavanju sam imao mogučnost birat između pet preglednika i potom pet web tražilica.
Drago mi je da imam opciju za to. I google i nitko drugi ne gnavi da nesto frugo stavim.
Europska komisija bi se mogla baviti pametnijim stvarima.
Europskoj komisiji je to posao da zaštiti konkurenciju, njima je posao da upotrebi takve mehanizme da bi se zaštitila konkurencija.
Ali oni ništa još konkretno nisu napravili da bi windows dobio jednaku konkurenciju. Oni neznaju što učinit.